Filtri 0
Filtri 0
ELOPS Kods. 8405202 2391815

Priekšējo/aizmugurējo LED velolukturu komplekts ST 110

16,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Esam izstrādājuši šo priekšējā un aizmugurējā velosipēda luktura komplektu, lai būtu redzama brauktuve un pamanāms braucējs.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Priekš., nepārtr.:33 h; priekš., nepārtr. eko rež.: 44 h; aizm., nepārtr.: 102 h

Daudzpusība

Balts (2 režīmi) un sarkans (1 režīms) Universāls elastīgs stiprinājums

Redzamība

Jauda: 3 lūmeni (aizmugurējais). 220° redzamības leņķis no aizmugures.

Vizuālā efektivitāte

Jauda: 25 luksi un 15 luksi (eko režīms).Šaurs staru kūlis.Efektīvs mazā ātrumā.

Ūdensnecaurlaidīgs

IPX 4: spēj izturēt šļakatas un stipru, ilgstošu lietu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redzamība

Pateicoties velobraucēju un citu satiksmes dalībnieku (autovadītāju, kājāmgājēju u.c.) sniegtajām atsauksmēm, mūsu konstruktori ir izstrādājuši optimālas funkcijas, kas saistītas ar velobraucēja redzamību.



Ar vienu nolūku: rūpēties par velobraucēju drošību.

Veiktspēja

LED spilgtums: - priekšējais LED lukturis: 75 lūmeni, 35 lūmeni ekonomiskajā (eko) režīmā; - aizmugurējais LED lukturis: 3 lūmeni.Apstiprināts izmantošanai satiksmē Francijā un Vācijā (STVZO).

Aprīkots ar īpašām lēcām, kas fokusē gaismas staru kūli, lai jūs redzētu zonu sev priekšā (braucot ar ātrumu 15 km/h) un izvairītos no šķēršļiem, kā arī lai jūs būtu redzams no aizmugures 220° leņķī.

Baterijas

3 x AAA baterijas priekšējam lukturim (iekļautas komplektā)

2 x AA baterijas aizmugurējam lukturim (iekļautas komplektā)

Izmantojams arī ar uzlādējamām baterijām.

Lai nomainītu baterijas, atveriet aizmugurējo lukturi, izmantojot monētu. Priekšējam lukturim vienkārši pabīdiet aizmugurējo vāciņu uz aizmuguri.

Pirmā lietošanas reize

Lai baterijas enerģija netiktu patērēta uzglabāšanas laikā, lukturis tiek piegādāts ar mazu plastmasas mēlīti, kas atdala baterijas no elektroniskā komponenta. Pirms luktura lietošanas noteikti izņemiet šo plastmasas mēlīti.

I

sastāvs

sastāvs

Struktūra: 100.0% Akumulators - sārmains; Pamatdaļa: 60.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 40.0% Polikarbonāts; Siksna: 100.0% Silikons

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Tika veikta testēšana laboratorijas apstākļos, lai pārbaudītu velosipēda komponentus, tostarp baterijas, bateriju kalpošanas ilgumu, noturīgumu pret UV starojumu, izturību utt. Pēc tam tika veikta galaprodukta testēšana, lai noteiktu tā izturību laika gaitā. Lukturi tika uzstādīti uz testa velosipēda, lai atdarinātu vibrācijas, kas rodas, braucot pa ceļu, vairākos tūkstošos ciklu..

Garantija

2 Gadi