Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8577824 2977712

Galvas lukturis "OnTrail 250"

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kaislīgā skrējēju komanda izveidoja šo 250 lūmenu galvas lukturīti ar 3 gaismas režīmiem, kas noder nakts skrējieniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Galvas lukturītis visai distancei:17 st.: 60lm, 9,5 st. 120lm, 6,25 st.: 250 lm.

Viegls

Šis lietderīgais un diskrētais lukturītis sver tikai 105 gramus.

Jauda

60, 120 vai 250 lūmeni:3 spilgtuma līmeņi.

Vizuālā efektivitāte

Takas pārredzamībai: 30 m - 60 lm, 60 m - 120 lm, 85 m - 250 lm.

Atkārtoti uzlādējams

Caur USB portu uzlādējams LG® akumulators ar uzlādes statusa indikatoru.

Stabilitāte

Starp priekšpusi un aizmuguri vienmērīgi sadalītais svars pasargā pakausi.

Lietotāja komforts

Regulējamā un mazgājamā siksna stingri un bez spiediena notur lukturīti.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redziet un esiet redzami

Šim galvas lukturītim ir 3 spilgtuma līmeņi. 60 lm ir pietiekams pilsētas skrējieniem. Izmantojiet 120 vai 250 lm, skrienot pa krūmāju vai caur vīteņaugiem. Trīs dažādas savēršanas pozīcijas un izkliedētā gaisma nodrošina takas apgaismojumu gan priekšā, gan sānos.

Piespiediet un turiet 3 sekundes, lai ieslēgtu un izslēgtu mirgojošo gaismu (ieteicama pilsētas skrējieniem). Ieslēdzot galvas lukturīti, mirgojošā gaisma saglabā pēdējo izmantoto ieslēgto/izslēgto pozīciju.

Jūsu galvas lukturīša akumulatora uzlāde

“Ontrail 250 lm” ir Evadict® uzlabotais galvas lukturītis, jo mūsu līnijai vairs nav nepieciešamas baterijas! Mēs izvēlējāmies nozares vadošo akumulatoru izgatavotāju, lai nodrošinātu uzticamību, ilgstamību un veiktspēju: LG®. Uzlādējams caur USB portu, ar praktisku akumulatora uzlādes statusa indikatoru. Atbilst IPX4 standartam, izturīgs sliktos laika apstākļos - ļoti svarīgi taku skriešanā.

Visa uzmanība siksnai

Galvas lukturītis, kas labi izgaismo ceļu?Lieliski! Tāds, kuru pat nejūtat? Vēl labāk!

Mēs īpaši piedomājām pie siksnas, lai tā būtu gan ērta, gan atbalstoša, jo nav nekā kaitinošāka kā “staigājošs” galvas lukturītis.Siksna ir regulējama, mazgājama - tieši tādēļ tā atšķiras no citām!

Vēl lielākam komfortam galvas lukturīša svars ir ideāli sadalīts starp lentes aizmuguri un priekšu. Ērti, vai ne?

Mūsu produkta vadītāja Stefana ieteikumi

Pateicoties akumulatora darbības ilgumam, un tam, ka tas ir izņemams un uzlādējams, galvas lukturītis “On Trail 900 lm” ir ideāli piemērots ultra garajām distancēm... taču ne tikai!Mēs to veidojām arī ekspertiem - visiem bezbailīgajiem.Tiem, kuriem ir vienlīdz labi jāredz naktī un dienā, lai acis spētu izsekot neprātīgajam kāju ātrumam.Un, ziniet, mūsu 6 eksperti ar “tērauda kājām” ir apstiprinājuši, ka mūsu galvas lukturītis pilda šo uzdevumu.

Noderēs ilgam laikam

Šis galvas lukturītis ir 4 garu darba gadu rezultāts, jo šī ir pirmā reize, kad mēs izveidojām modeli no A līdz Z. Mēs izvēlējāmies labākās izejvielas un vadošos inženierus. Mēs strādājām, lai optimizētu gaismas staru un jaudu, neradot lieku slodzi akumulatoram. Godīgi sakot, mēs lepojamies ar sasniegto! Esam tik lepni, ka novērtējām šī produkta uzticamību kā 9,5/10.

Citi lietošanas veidi

Taku skriešanai, skriešanai, braucieniem ar kalnu velosipēdiem, pārgājieniem - šis galvas lukturis ir piemērots daudzām nodarbēm! Produktu vadītājam Stefanam par šo tēmu ir anekdote: "Kad testējām galvas lukturīti “On Trail 250 lm”, mēs dažus eksemplārus iedevām man zināmiem vecākiem: viņu bērni lika galvas lukturīšus ap vidukli, nākot mājās no skolas ziemā, tādēļ viņi bija droši redzami un vecākiem bija mierīgs prāts : ). !

Kādēļ “On Trail”?

Kādēļ mēs savu galvas lukturīti nodēvējām par “On Trail”? Tas gluži vienkārši tika veidots skriešanai pa takām...pat, ja tas tiek izmantots arī citām lietderīgām vajadzībām #HiParents). Forma, jauda, akumulatora darbības laiks, iespējas, svars utt.: Visas funkcijas tika veidotas atbilstoši taku skrējēju vajadzībām.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Polikarbonāts; Baterija: 100.0% Baterija Litijs; Elektriskā mikroshēma: 100.0% PCBA; Lēca: 100.0% Polimetilmetakrilāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

To var ērti ielikt jūsu taku skriešanas atvilktnē, vēlams redzamā vietā... lai jums nevajadzētu pamodināt savu partneri, kad izmisīgi cenšaties atrast savu galvas lukturīti

Lietošanas ierobežojumi

Akumulators nav ūdensizturīgs.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Galvas lukturītis “On Trail 250 lm” tika testēts ilgāk par 120 stundām. 14 garo distanču skrējēji testēja lukturīti laukos, pilsētā un piepilsētā, Francijas un Itālijas kalnos, kā arī Reinjonas salā. Mūsu veiktie testi apstiprināja, ka galvas lukturītis nodrošina fantastisku komfortu, lietderību, un nav nepieciešams pieregulēt, lai tas labi turētos. Ko jūs par to domājat? Kas jums tajā patīk?

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Apstiprināja mūsu brīvprātīgie un uzticamie testētāji, kuriem sūtam daudz pateicības! Un varbūt arī jūs... pavisam drīz?

Videoklipi