Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8513317 2467438

Taku skriešanas galvas lukturis “Evadict Ontrail”, 900 lumeni

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZILA
  • MELNA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu skriešanas entuziastu komanda izveidoja šo jaudīgo un intuitīvo 900 lūmenu galvas lukturi ar ilgu akumulatoru kalpošanas laiku ultra garo taku skrējējiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Skrieniet pa takām bez raizēm:9 st. 100 lm, 4,5 st. 300 lm, un 3,5 st. 900 lm.

Viegls

Redziet vienlīdz labi košā dienasgaismā un melnā naktī.Sver tikai 139 gramus!

Jauda

100, 300, vai 900 lūmeni:izvēlieties savām vajadzībām atbilstošu spilgtumu.

Ūdensizturība

IPX 4, izturīgs pret lietu un laika apstākļu ietekmi.

Vizuālā efektivitāte

Stara attālums 50 m pie 100 lm, 85 m pie 300 lm un 150 m pie 900 lm.

Atkārtoti uzlādējams

Samsung® akumulators ir maināms un uzlādējams... pat attālinātā režīmā!

Stabilitāte

Starp priekšpusi un aizmuguri vienmērīgi sadalītais svars pasargā pakausi.

Lietotāja komforts

Regulējamā un mazgājamā siksna stingri un bez spiediena notur lukturīti.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Galvas lukturis dienas redzamībai... naktī!

Regulēšanas ritenis ļauj viegli mainīt spilgtumu no 100 lm uz 300 lm un tad uz 900 lm;vai no 900 lm uz 300 lm uz 11 lm. Un stara pacelšanas sistēma ir 100% plūstoša:jūs varat sākt, kur vien vēlaties. Koncentrētais un centrālais stars jums ļauj redzēt tikpat labi kā dienasgaismā.Visbeidzot CREE XP-L2 LED ir tik jaudīgs, ka jūs varat skriet visu nakti 100 lm režīmā.900 lm iestatījums attiecas uz pastiprināto režīmu, ideāls tehniskākiem posmiem.LED jauda ir 6200 kelvini.

Garantēts akumulatora darbības laiks jūsu ļoti garajos skrējienos

Uzticamais un efektīvais Samsung® akumulators ir noņemams un to ir ļoti viegli atvienot.Pēc piestiprināšanas tas paliek stingri savā vietā.Akumulatorus var iegādāties atsevišķi, tādēļ varēsiet paņemt rezervi līdzi somā, dodoties garas distances skrējienā pa takām.

Lukturis tiek pārdots kopā ar 1 akumulatoru.

Akumulatora indikators pielāgojas izgaismošanas režīmam.Jauda ir 3500 mAh

Gaismas un akumulatora režīmi

“ONTRAIL 900” ir 3 gaismas režīmi:> maksimālā jauda ir 900 lūmeni, kas novērsīs pārkaršanu, tādēļ jauda pēc 2,5 stundām pamazām samazināsies līdz 350 lūmeniem.

> otrā režīmā jauda ir 300 lūmeni, kas pagarina lukturīša baterijas kalpošanas laiku par 3,5 stundām bez jaudas zuduma (pastāvīga strāva).

Visa uzmanība siksnai

Galvas lukturītis, kas labi izgaismo ceļu?Lieliski! Tāds, kuru pat nejūtat? Vēl labāk!

Mēs pievērsām īpašu vērību siksnai, lai tā būtu gan ērta, gan atbalstoša.Nav nekā kaitinošāka par galvas lukturīti, kas neturas stabili.Siksna ir arī regulējama un mazgājama, un šie svarīgie sīkumi ir ļoti būtiski!

Vēl lielākam komfortam galvas lukturīša svars ir ideāli sadalīts starp lentes aizmuguri un priekšu.Ērti, vai ne?

Galvas lukturītis, kas paredzēts taku skrējējiem un ultra garo distanču skrējējiem

“ON TRAIL 900 lm” akumulatora kalpošanas laiks, uzlādējamais akumulators un jauda to padara par piemērotu ļoti garām distancēm... bet ne tikai!Mēs to esam izveidojuši arī ekspertiem.Tiem, kas ir pavisam bezbailīgi.Tiem, kuriem naktī ir nepieciešama tāda pati redzamība kā dienā, lai viņu acis spētu izsekot straujajām kāju kustībām.Vai zinājāt?Mūsu 6 eksperti ar tēraudizturīgām kājām apstiprināja mūsu galvas lukturīti

Pamēģiniet to, jums patiks!Pavaicājiet viņiem...

10 taku skrējēji, kas testēja “ON TRAIL 900 lm” galvas lukturīti lauka apstākļos, atzina, kaviņus pārsteidza produkta komforts un stabilitāte.

Un fotogrāfi/taku skrējēji (jā, viņi var uzņemt fotoattēlus un skriet vienlaikus #prasmes), kas kopā ar mums devās uzņemt fotoattēlus uz Gerledāna ezeru Bretaņā, arī bija tik lielā sajūsmā par produktu... ka dienas beigās viņi atteicās mums atdot galvas lukturi!

Noderēs ilgam laikam

Mēs mēģināsim būt pēc iespējas objektīvāki:mēs esam ļoti lepni par “ON TRAIL 900” galvas lukturīti!Jāatzīst, ka mēs gandrīz to neizveidojām.Un tam bija pamatots iemesls, jo 900 lm prasa ļoti daudz enerģijas, tādēļ siltums ir jāizkliedē, neradot nelabvēlīgu ietekmi uz izstrādājuma akumulatora kalpošanas laiku.Kopumā ņemot, mēs esam lepni par savām ambīcijām, kuras tika īstenotas 4 gadu izstrādes gaitā: galvas lukturīti ir paredzēts vilkt visu nakti un/vai uz mirkli,neatkarīgi no laika apstākļiem.

Mūsu produkta vadītāja Stefana ieteikumi

"Tā kā es pats lietoju galvas lukturi, es varu teikt, ka arī 100 lm režīms jau ir ļoti jaudīgs, un tas nakts laikā ir jau vairāk nekā pietiekami.Un, kopumā ņemot, garās distances taku skrējienā 70% ir iešana, tādēļ 900 lūmenu režīmu vajag ieslēgt tikai drošības labad tehniskākos skrējienos lejup no kalna. Es arī iesaku vilkt “ON TRAIL 900” galvas lukturi virs galvas lentes, lai būtu ērtāk un labāks atbalsts, ja spēcīgi svīstat."

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols; Baterija: 100.0% Baterija Litijs; Pamatmateriāls: 100.0% Alumīnijs; Elektriskā mikroshēma: 100.0% PCBA; Lēca: 100.0% Polikarbonāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

To var ērti ielikt jūsu taku skriešanas atvilktnē, vēlams redzamā vietā... lai jums nevajadzētu pamodināt savu partneri, kad izmisīgi cenšaties atrast savu galvas lukturīti

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Galvas lukturi “ON TRAIL 900” testēja 6 eksperti, skrienot pāris stundas dienās.Viens no tiem pat izmēģināja 17 stundu ilgu testu, tostarp 5 stundas reālos skrējiena apstākļos:pie vulkāna Piton des Neiges, Reinjonas salā.Šī lietotāja atsauksme mums ir ļāvusi būtiski uzlabot savu produktu, kam šobrīd varam piešķirt pārliecinātības rādītāju 9/10. Mēs vēlētos pateikties entuziastiskajiem sportistiem, kas varēja piedalīties “ON TRAIL 900” testā neticamos izmēģinājuma laukumos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Apstiprināja mūsu brīvprātīgie un uzticamie testētāji, kuriem sūtam daudz pateicības! Un varbūt arī jūs... pavisam drīz?

Videoklipi