Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8776682 4735757

Bokseršorti “500”, melni

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi pamatapģērbu, kas ir lieliski piemērots sērfošanas sesijām, kas ilgst līdz pat 2 stundām.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Apakššorti zem peldšortiem samazina kairinājumu.

Stabilitāte

Elastīgā josta notur produktu precīzi tam paredzētajā vietā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošana

Šis produkts ir valkājams tikai zem šortiem vai sērfošanas šortiem.Tas nav paredzēts valkāšanai ūdenī bez apģērba virskārtas, jo viļņu iedarbības rezultātā tas var noslīdēt no ķermeņa.Izturīgs pret smiltīm, cieši pieguļošs.

Pret smiltīm izturīga sastāvdaļa.

Šajos bokseršortos iestrādātie elementi nodrošina smilšu graudiņu izvadīšanu caur īpašā tīkliņauduma atverēm.Tādējādi tiek nodrošināts šo apakššortu kairinājumu samazinošais efekts.

Samazināta berze

Īpaša raksta piegriezums ar šuvēm, kas izvietotas ārpus berzes zonām.

Izmēru tabula

Pieejami S, M, L, XL, 2XL izmērā.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas šortus un tajā pašā dienā tos izmēģināt sērfojot, lai pārbaudītu, vai tie paliek savā vietā arī viļņos un ir pietiekami ērti un izturīgi.Plašāka informācija pieejama mūsu tīmekļa vietnē https://www.olaian.fr/

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris; Elastīgā josta: 45.0% Poliamīds, 17.0% Poliesteris, 38.0% Dabiskā kaučuka latekss

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sargiet no siltuma avotiem

Lietošanas ierobežojumi

Nevalkāt atsevišķi, paredzēti valkāšanai tikai zem šortiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu produkti ir testēti reālos lietošanas apstākļos.

Garantija

2 Gadi