Filtri 0
Filtri 0

 

Golfa apavi sievietēm, kas zina, ko vēlas

Golfs ir visā pasaulē iecienīts sporta veids, un tas pat ir bijis iekļauts vasaras olimpisko spēļu oficiālajā programmā! Šajā sportā lielu lomu ieņem spēlētāja iemaņas precīzi noteikt bumbas trajektoriju pirms sitiena, kā arī nedaudz veiksmes. Spēlētāju uzdevums golfa spēles laikā ir ar nūjas palīdzību iesist bumbiņu caurumā, izmantojot pēc iespējas mazāku skaitu sitienu. Tā kā tā ir relaksējoša un reizē aizraujoša nodarbe, to ir ļoti iecienījuši cilvēki, kam patīk aktīvi atpūsties svaigā gaisā, bet nepatīk intensīva slodze vai pārmērīga svīšana.

Vietnē Decathlon.lv pieejami golfa apavi tiešsaistē sievietēm, kuras labprāt nodarbojas ar šo sporta veidu. Mūsu klāstā atrodami dažāda stila apavu pāri golfam, kas sniegs ne tikai lielisku atbalstu spēles laikā, bet arī papildinās jūsu koptēlu ar estētisku pieskārienu - obligāta prasība golfa laukumā. Sortimentā ietilpst dažādi gaišāki un tumšāki modeļi, kurus būs viegli pieskaņot sporta apģērbam un citiem aksesuāriem. Gūstiet vairāk prieka no katras spēles ar ideālajiem apaviem kājās!

Ūdensnecaurlaidīgi sieviešu golfa apavi dažādiem laikapstākļiem

Tā kā golfu spēlē brīvā dabā, tad nākas saskarties arī ar dažādiem laikapstākļiem un nokrišņiem. Dodoties spēlēt golfu pēc lietus vai agrā rītā, pavisam noteikti jārēķinās ar to, ka zāle būs mitra un pat slidena. Šī iemesla dēļ jūs būsiet patīkami pārsteigta par mūsu piedāvātajiem apaviem, kuri ir lieliska atbilde šādām situācijām. Interneta veikalā Decathlon.lv pieejami ūdensnecaurlaidīgi sieviešu apavi golfam vairākos klasiskos un viegli pieskaņojamos toņos. Šiem apaviem ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, kā arī izturīga zole, kas nodrošina maksimālu komfortu un saķeri pat uz mitras zemes. Ar šādiem apaviem kājās jums vairs nebūs nepieciešams atteikties no sava iemīļotākā sporta veida arī dienās, kad laukā nespīd saulīte.

Izvēlieties savu golfa apavu pāri tikai vietnē Decathlon.lv

Ja meklējat savus jaunos sporta apavus, tad interneta veikalā Decathlon.lv to būs ļoti viegli un ērti izdarīt ar pāris klikšķu palīdzību! Šeit jūs varat aplūkot apavus pēc sporta veida, kā arī daudziem citiem kritērijiem - cenas, izmēra, zīmola, krāsas un tā tālāk. Katrs produkts satur aprakstu ar informāciju par tā īpašībām un priekšrocībām, kā arī vairākus attēlus, kuros produkts redzams no vairākiem rakursiem. Tas ļaus jums gūt priekšstatu par to, kā prece izskatās dabā. Aplūkojiet visu tiešsaistē, atlasiet sev interesējošo un pērciet tikai to, kas jums patiešām vajadzīgs!