Kādi ir 4 personu kompaktā, nerūsējošā tērauda grila dažādie gatavošanas režīmi?
Ļoti universāls, ar to var gatavot dažādos veidos:- kā tradicionālo grilu, jūs varat pagatavot fantastisku grilētu ēdienu;- kā plīti, uz tā varat novietot ar uguni saderīgas pannas, katlus vai režģi (lai nodrošinātu stabilitāti);- kā ugunskuru, jūs varat izveidot labākos nometnes ugunskurus, un lieliskas atmiņas būs garantētas.
Kas ietilpst 4 personu kompaktajā, nerūsējošā tērauda grila komplektā?
Pilnu kempinga grila komplektu veido:
- 1 korpuss ar kājām;
- 1 pelnu tvertne;
- 1 gatavošanas grils;
- 1 nesakarstošais kruķis;
- 1 vāks;
- 1 grila kurtuve;
- 1 kartona uzglabāšanas kaste.
Kā droši lietot kompakto, nerūsējošā tērauda kempinga grilu 4 personām? Vispirms rūpīgi izlasiet norādījumus.
Pirms lietošanas pārliecinieties, ka atrodaties vietā, kur atļauts kurināt uguni vai grilēt, un nelietojiet to tuvāk par 5 metriem no telts vai dzīvojamās telpas.Nelietojiet to slēgtās telpās.
Lietošanas laikā:- Grils kļūst ļoti karsts, nepieskarieties tam, kamēr tas nav pilnībā atdzisis, vai izmantojiet šim nolūkam paredzētus cimdus.- No produkta augšpuses izplūst liesmas. Esiet uzmanīgs vējainos apstākļos - liesmas būs lielākas un karstākas.
Kā aizdedzināt kompakto, nerūsējošā tērauda grilu?
- Ieberiet kokogļu kārtu grilā, kam apakšā atrodas pelnu tvertne.
- Uzlieciet pa virsu nelielus koka skaliņus un uzlejiet nedaudz aizdedzināšanas šķidruma. Jo sausāka koksne, jo labāka degšana.
- Aizdedziniet un ļaujiet ugunij dabiski uzliesmot.
- Tiklīdz malka ir sadegusi līdz oglēm, pievienojiet ogles (nepārsniedziet maksimālo grila ietilpības līmeni - izlasiet instrukciju) un sajauciet, izmantojot neuzkarstošo kruķi.
- Lai panāktu ideālu liesmu, pavēdiniet uguni, ar vāku.
Kā ar šo kompakto, nerūsējošā tērauda grilu 4 personām pagatavot garšīgu grilētu ēdienu?
Tiklīdz ogles ir sakarsušas, novietojiet grilu tā, lai tas 2 minūtes uzkarst. Nedrīkst pieskarties oglēm. Izmantojiet kruķi, darbojoties ar grilu.
Izvietojiet ēdienu uz grila, izmantojot piederumus. Pārtika nedrīkst nonākt saskarē ar liesmu, pretējā gadījumā uz brīdi noņemiet to no uguns.
Pēc tam ēdienu bieži apgrieziet no abām pusēm. Pēc pagatavošanas atstājiet to novietotu uz vāka, pārklātu ar alumīnija loksni.
Kā kopt kompakto, nerūsējošā tērauda kempinga grilu?
Pēc gatavošanas, kamēr grils vēl ir silts, notīriet to ar metāla birsti.
Pēc lietošanas grilu var mazgāt ar karstu ziepjūdeni. Izmantojiet sūkli un/vai speciālu birstīti, lai noņemtu noturīgas paliekas, jo īpaši taukus. Pirms uzglabāšanas atstājiet to nožūt. Izstrādājums ir no 100% nerūsējošā tērauda, kas novērš rūsas/korozijas veidošanos.
Kā uzglabāt kompakto, nerūsējošā tērauda kempinga grilu
Kad esat pabeidzis izmantot grilu, tas ilgi saglabāsies karsts. Pārliecinieties, ka liesmas ir pilnībā apdzisušas, apsmidziniet ogles ar ūdeni, lai paātrinātu procesu, un vēlreiz pārliecinieties, ka uguns pilnībā nodzisusi un ogles ir atdzisušas. Pārvietojiet grilu un iztukšojiet pelnu tvertni. Kad grils ir atdzisis, ievietojiet to atpakaļ glabāšanas/pārvadāšanas kastē.