Norādījumi par lietošanu
Pēc apliešanas produktu var lietot pēc 2 minūtēm.
Atveriet paciņu un satuviniet abus galus, līdz tie saskaras, lai paciņas apakšējā daļa atvērtos bļodas formā. Pievienojiet 25 ml karsta vai auksta ūdens. Nepārklājiet ūdens maisījumu. Samaisiet ar galda piederumu un pagaršojiet. 25 ml tilpumu ir grūti nomērīt, bet atkarībā no tā, cik kraukšķīgs deserts jums patīk, ūdens daudzumu var pievienot arī ar zupas karoti (apmēram 4 karotes).
Drumstalu deserta priekšrocības:
Recepte un tilpums ir piemērots treniņiem brīvā dabā. Nesatur konservantus. 100% aukstumā žāvētas sastāvdaļas.
Izgatavots Polijā.
Dehidrācija vai žāvēšana aukstumā?
Visas šī deserta sastāvdaļas ir žāvētas aukstumā.
Tā ir aukstās sublimācijas metode (ūdens tieša pārveidošana no cieta stāvokļa gāzveida stāvoklī). Šādi tiek saglabāta visa receptēs izmantoto sastāvdaļu uzturvērtība (atšķirībā no citām dehidrācijas metodēm). Šī metode arī palīdz — un tas ir ļoti svarīgi — saglabāt ēdiena garšu un samazināt konservantu daudzumu.
Svars un izmēri
Aplieta produkta svars: 75 g.
Sausa produkta svars: 50 g. Izmēri: 15 x 15 x 2,5 cm.
Kopējais svars: 70 g ar paciņu.
Uzglabāšana
Iepakots aizsargatmosfērā.
Ēdiens nesaglabājas svaigs mūžīgi. Laika gaitā tas sabojājas vai sapelē. Lai palēninātu šo procesu un maltītes pēc pagatavošanas iespējami ilgi saglabātos siltas, pirms iepakojuma noslēgšanas tajā ir pievienota pārtikai droša gāze (slāpeklis E941). Inertais bezaromāta slāpeklis aizsargā ēdienu no oksidēšanās, vienlaikus likvidējot mitrumu.
Atveriet un ēdiet.