Norādījumi par lietošanu
Atveriet paciņu un satuviniet abus galus, līdz tie saskaras, lai paciņas apakšējā daļa atvērtos bļodas formā.
Pievienojiet 300 ml verdoša ūdens (6. līmeņa atzīme), samaisiet ar karoti un noslēdziet. Ievilkšanās laikā regulāri apmaisiet paciņu. Uzgaidiet 9 minūtes, pirms atverat paciņu, apmaisāt saturu un sākat ēst.Paciņu var noplēst līdz pusei, lai to izmantotu kā bļodu maltītei pusi no produkta.
Lietošanas norādījumi (turpinājums)
Brīdinājums! Jo karstāks ūdens, jo ātrāk maltīte būs gatava. Ja ūdens nav verdošs, pirms ēdiena pagaršošanas uzgaidiet vēl pāris minūšu.Obligāti rūpīgi samaisiet, lai sajauktu visu maisījumu ar ūdeni.
Ūdens daudzumu mēs nosakām atbilstoši noteiktiem kritērijiem. Varat pielāgot ūdens daudzumu, kā arī attiecīgo tekstūru un garšas stiprumu atbilstoši savai gaumei.Jūtieties kā šefpavārs!
Dehidrācija vai žāvēšana aukstumā?
Visas šīs zupas sastāvdaļas ir žāvētas aukstumā.
Tā ir aukstās sublimācijas metode (ūdens tieša pārveidošana no cieta stāvokļa gāzveida stāvoklī). Šādi tiek saglabāta visa receptēs izmantoto sastāvdaļu uzturvērtība (atšķirībā no citām dehidrācijas metodēm). Šī metode arī palīdz — un tas ir ļoti svarīgi — saglabāt ēdiena garšu un samazināt konservantu daudzumu.
Kā tiek sagatavoti produkti?
Šo zupu ir izgatavojis mūsu piegādātājs Polijā.Katra sastāvdaļa tiek auksti kaltēta atsevišķi: kartupeļi, vista, dārzeņi utt. Pirms aukstās kaltēšanas gaļa tiek no 45 minūtēm līdz 1 stundai termiski apstrādāta zemā temperatūrā (aptuveni 70 °C).
Pēc tam visas sastāvdaļas tiek samaisītas kopā ar garšvielām un garšaugiem atkarībā no receptes. Tad tās tiek ievietotas individuāli izgatavotos papīra maisiņos.
Svars un izmēri
Aplieta produkta svars: 350 g.
Sausa produkta svars: 50 g. Izmēri: 18,5 x 15 x 5,5 cm.
Kopējais svars kopā ar maisiņu:70 g
Uzglabāšana
Iepakots aizsargatmosfērā.
Ēdiens nesaglabājas svaigs mūžīgi. Laika gaitā tas sabojājas vai sapelē. Lai palēninātu šo procesu un maltītes pēc pagatavošanas iespējami ilgi saglabātos siltas, pirms iepakojuma noslēgšanas tajā ir pievienota pārtikai droša gāze (slāpeklis E941). Inertais bezaromāta slāpeklis aizsargā ēdienu no oksidēšanās, vienlaikus likvidējot mitrumu.
Atveriet un ēdiet.