Ieteikumi par sagatavošanu
Caperlan komanda iesaka izmantot ēsmas un ūdens attiecību 2:1.
Lai iegūtu vislabāko rezultātu, ēsmu nepieciešams samitrināt divos piegājienos.
Sākot mitrināt ēsmu, uzlejiet 3/4 no nepieciešamā ūdens daudzuma apaļā spainī iebērtai ēsmai. Spēcīgi samaisiet ar rokām, lai nodrošinātu, ka ēsmas daļiņas uzsūc daudz ūdens.
Atstājiet ēsmu uz 15 minūtēm, tad pielejiet atlikušo ūdeni, lai iegūtu pietiekami mitru masu, no kuras var izveidot bumbiņas.
Sastāvs
Rīvmaize, kukurūzas milti, pastončīno (12 %) (maizes izstrādājumi, eļļa, “Panettone” biskvīta aromāts), maltas grauzdētas kaņepju sēklas (10 %), kukurūza, zemesrieksti
Piedeva: “Panettone” biskvīta aromāts
Sastāvdaļas un īpatsvars
Kopproteīns 13,9 %
Koptauki 9,9 %
Minerālvielas 4,6 %
Neapstrādātas šķiedrvielas: 3,2 %
Nātrijs 0,4 %
Oficiālais nosaukums
Barības piedeva karpu dzimtas zivīm
Identifikācijas numurs
484 324 934 000 21