Svars un izmēri
Plītiņas svars: 85 g.
Vāka svars: 15 g.
Izmēri: 14 diam. x 9,5 cm augst.
Izmēri saliktā veidā: 9,5 gar. x 9,5 cm augst.
Svars, tilpums un izmēri var nedaudz atšķirties ražošanas pielaižu dēļ.
Ērti lietojama
Gatavošanas statīvs uz 3 kājām, kas ir ideāli piemērots Forclaz “Trek 500” nerūsošā tērauda kastroļiem (13,5 cm diam.).
Uzstādīšana
Uzlieciet uz plītiņas kārtridžu, salāgojot vītnes. Uzskrūvējiet. Novietojiet iekārtu uz līdzenas, brīvas virsmas. Atveriet padeves kontroles vārstu un iedarbiniet pjezo (ja nepieciešams, vairākas reizes). Plītiņa ir iedegta.
Plītiņu ieteicams iedegt, kad virs degļa ir novietots kastrolis.
Iekārtai ir jābūt novietotai stabili.
Uzsildīšanas laiks
Mūsu iekšējie testi sniedz rādītājus, kas vairāk atbilst faktiskajiem lietošanas apstākļiem. Mēs plītiņas testējām ar “Trek 500” nerūsošā tērauda kastroļiem, kas piepildīti ar litru ūdens.
Rezultāts: 2750 vatu. Patēriņš: 200 g/h. Uzsildīšanas laiks: 3 min, 4 s.
Dažādu plītiņu rezultāti un sniegums ir jāanalizē salīdzināmā veidā (vienādos apstākļos un izmantojot tos pašus parametrus).
Uzsildīšanas laiks (turp.)
Plītiņas uzsildīšanas laiks ir atkarīgs no ES sertifikācijai noteiktā obligātā, standartizētā procesa, taču tas ne vienmēr atbilst faktiskajiem lietošanas apstākļiem.
EN521 standarta parametri (uzsildīšanas ātrums):
propāna gāze ar 3 bāru spiedienu, bez tvertnes.
Rezultāti: 4,1 kW/292,5 g/h.
Padomi
Plītiņas kapacitāti un sniegumu ietekmē daudz parametru: atmosfēras spiediens, vējš, mitrums un citi apstākļi, kas var mainīt vārīšanās temperatūru, uzsildīšanas laiku, kā arī litru skaitu, ko var uzsildīt ar vienu kārtridžu.
Lai optimizētu gāzes patēriņu, stingri iesakām izmantot vēja aizsargu.
Tādēļ plītiņas sniegums tiek novērtēts, pamatojoties uz gāzes patēriņu/uzsildīšanas ātrumu.
Ekodizains
Mūsu komandām rūp vide, tādēļ šī izstrādājuma izgatavošanas procesā ir izmantoti ekodizaina principi, tostarp izlaižot virsmas apstrādi, kam ir tikai estētiska funkcija. Tādēļ netika krāsotas un anodētas visas šīs plītiņas daļas (kājas un gatavošanas trauka balsts, deglis, gāzes padeves kontrole utt.), vienlaikus nodrošinot tās sniegumu, tehniskās īpašības un izturību.
Ekodizains (turp.)
Šīs darbības palīdz ierobežot izstrādājuma atstāto ietekmi uz vidi.