Norādījumi par lietošanu
Atveriet paciņu un satuviniet abus galus, līdz tie saskaras, lai paciņas apakšējā daļa atvērtos bļodas formā.
Pievienojiet 400 ml verdoša ūdens (8. līmeņa atzīme) un samaisiet ar karoti un noslēdziet. Ievilkšanās laikā regulāri apmaisiet paciņu. Nogaidiet 5–8 minūtes, pēc tam atveriet paciņu, apmaisiet vēlreiz saturu un ēdiet.
Lietošanas norādījumi (turpinājums)
Paciņu var līdz pusei noplēst vidū, lai to izmantotu kā bļodu.
Brīdinājums! Jo karstāks ūdens, jo ātrāk maltīte būs gatava. Ja ūdens nav verdošs, pirms ēdiena pagaršošanas uzgaidiet vēl pāris minūšu.
Žāvēšana ar saldēšanas vai karsēšanu metodi
Abi šie procesi ir aizgūti no dabas norisēm. Tajos izmanto ūdeni, ko satur pārtika, lai pagarinātu tās derīguma termiņu, žāvējot ar saldēšanas vai karsēšanas metodi.
Žāvēšanā ar saldēšanas metodi ūdeni, ko satur pārtika, pārvērš no cieta stāvokļa (sasaldēta) gāzē.
Šo ļoti seno apstrādes procesu izmantoja Dienvidamerikas augstienes iedzīvotāji.
Dehidratācijas procesā pārtiku žāvē augstā temperatūrā. Ūdens, ko satur pārtika, iztvaiko.
Pārtikas produktu sagatavošana.
Mēs, Forzlac komanda, vēlamies piedāvāt jums daudz vairāk 100% žāvētas ar sasaldēšanas metodi pārtikas.
Pārtikas uzturvērtības un garšas īpašības faktiski saglabājas labāk, ja tās žāvē ar saldēšanas metodi, bet konservanti un piedevas tiek izvadīti. Tas nozīmē, ka jūs varat gatavot maltītes, kuras garšo gandrīz kā mājās gatavotas.
Žāvēšanu ar saldēšanas metodi ne vienmēr izmanto, lai sagatavotu sausu pārtiku, kuru var glabāt ilgu laiku (rīsi, pasta, manna utt.).
Liellopu gaļas un kartupeļu biezeņa sausās maltītes priekšrocības:
Tā kā mums ir svarīga mūsu sportistu veselība un labklājība, šī maltīte ir uzlabota 2020. gadā atbilstoši jūsu atsauksmēm. Mēs izstrādājām recepti ar mazāku sāls saturu.
Tomme siers un gaļa ir saldēti, un to izcelsmes valsts ir Francija. Gaļa ir pagatavota. Mēs esam izvēlējušies arī franču izcelsmes kartupeļu pārslas bez emulgatora.
Visi šie uzlabojumi ļāva mums iegūt etiķeti “Origine France Garantie” (garantēta izcelsmes valsts).
Šī maltīte ir izgatavota Francijā.
Svars un izmēri
Aplieta produkta svars: 510 g.
Sausa produkta svars: 120 g.
Izmēri: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm.
Kopējais svars: 140 g ar paciņu.
Iepakots aizsargatmosfērā.
Atveriet un ēdiet.
Ēdiens nesaglabājas svaigs mūžīgi. Laika gaitā tas sabojājas vai sapelē. Lai palēninātu šo procesu un maltītes pēc pagatavošanas iespējami ilgi saglabātos siltas, pirms iepakojuma noslēgšanas tajā ir pievienota pārtikai droša gāze (slāpeklis E941). Inertais bezaromāta slāpeklis aizsargā ēdienu no oksidēšanās, vienlaikus likvidējot mitrumu.