Sūkalas no sertificēta ar zāli barotu govju piena
Šī sūkalu proteīna izolāta sastāvā iekļauti 80 % sūkalu proteīna, kas iegūts no sertificēta, ar zāli barotu govju piena.
Šis marķējums garantē, ka govis, kas devušas šo pienu, pavada ganībās 120 līdz 300 dienas gada griezumā, apliecinot, ka tās pamatā lieto uzturā zāli vai sienu.
Kad lietot sūkalu proteīna izolātu?
Sūkalas ātri asimilējas organismā, tādēļ tās ir ideāli piemērotas lietošanai uzreiz pēc treniņa (līdz 1 stundai).
Jūs varat arī papildināt savu diētu ar sūkalu proteīna kokteili, lietojot to brokastīs vai pirms treniņa.
Divas trešdaļas no proteīnu dienas devas ir jāuzņem, ēdot daudzveidīgu un sabalansētu uzturu.
Kā pagatavot sūkalu proteīna izolāta kokteili?
Mēs esam izņēmuši no mūsu receptes visus biezinātājus, tādējādi saīsinot produkta sastāvdaļu sarakstu
Sajauciet maks. 200 ml ūdens ar diviem kausiņiem pulvera (30 g) šeikerī, kas aprīkots ar sietiņu. Kratiet šeikeri 30 sekundes un izdzeriet.
Mēs iesakām izmantot remdenu ūdeni; neizmantojiet kokteiļa pagatavošanai karstu ūdeni.
Lai padarītu dzērienu krēmīgāku, sajauciet sūkalu proteīnu ar 150 ml ar dzīvnieku vai augu izcelsmes piena, atbilstoši savai gaumei.
Vai sūkalu proteīnu var izmantot svara samazināšanai / slaiduma uzturēšanai?
Proteīni ir būtisks uztura elements ikvienam, kas vēlas samazināt ķermeņa svaru vai notievēt, jo tie palīdz uzturēt muskuļu masu.
Šis proteīns nekādā ziņā nav uzskatāms par pilnvērtīgas maltītes aizstājēju.
Lietošanas ieteikumi
Gadījumā, ja plānojat lietot uztura bagātinātāju ilgstoši (> 2 mēneši), konsultējieties ar ārstu vai dietologu.
Šis produkts nav ieteicams personām ar nieru vai aknu mazspēju, grūtniecēm un personām, kas jaunākas par 14 gadiem.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Ievērojiet ietecamo dienas devu.
Laktozes saturs uz 100 g
+/- 2,5 g
Ražošanas kvalitāte un sertifikācija
Mūsu sūkalu proteīns ir ražots Francijā
Šis proteīns ir marķēts kā ražots no piena, kas iegūts no govīm, kas barotas ar zāli
“IFS Food” sertificēta ražotne
Produkti tiek ražoti, ievērojot labu ražošanas praksi un HACCP principus un metodes
ISO 26 000 standarti
Galaprodukta kvalitātes nodrošināšanai tiek veikta fizikāli-ķīmiskā, sensorā, mikrobioloģiskā un toksikoloģiskā pārbaude:
Uzturvērtība
Informācija par uzturvērtību: 100 g | 30 g
Enerģētiskā vērtība: 398 kcal | 119 kcal
Enerģētiskā vērtība: 1688 Kj | 506 Kj
Tauki: 3,8 g | 1,1 g
tostarp piesātinātās taukskābes: 2,2 g | 0,7 g
Ogļhidrāti: 11 g | 3,3 g
tostarp cukuri: 3,3 g | 1 g
Olbaltumvielas: 80 g | 24 g
Sāls: 1,1 g | 0,3 g