Gatavojiet, kur un ko vēlaties. Mēs piedāvājam gatavošanas komplektu MH500 2 personām.
1 kastrolis ar iedaļām un 1 salokāmu rokturi(izmantojamais tilpums 1,6 l, 400 g, Ø 20 cm x 9,5 cm)
1 panna ar 1 salokāmu, fiksējamu rokturi (izmantojamais tilp. 0,5 l, 315 g, Ø 19,5 cm x 4 cm)
2 zupas šķīvji (0,5 l, katrs 71 g)
2 krūzes (0,25 l, katra 36 g)
2 komplekti ar 3 galda piederumiem (dakša, karote, nazis), saspraužami (komplekts 21 g)
1 vāks/siets, der kastrolim vai pannai (82 g)
1 silikona noslēdzošā kārta, ko izmanto kā paliktni (65 g)
1 soma (21 g)
Mūsu gatavošanas komplektam izvēlētie materiāli. Svarīga izvēle.
Mēs izvēlējāmies 18/8 (304) nerūsošo tēraudu, jo tas apvieno pārtikas drošības principus un ilgstošu izturību. Tas neoksidējas un nerūsē. Tā kā nerūsošais tērauds ir nedaudz mazāk vadītspējīgs kā alumīnijs, MH500 produktu klāsta kastroļiem un pannām mēs apakšā pievienojām dubulta alumīnija slāni. Tas izkliedē karstumu un palielina tā efektivitāti, bet samazina gatavošanai nepieciešamās gāzes daudzumu.
Kā mēs izvēlējāmies pārklājumu mūsu gatavošanas komplektiem?
Mēs izvēlējāmies PTFE ksilānu un Whitford zīmola pārklājumu tāpēc, ka tas ir nelīpošs, izturīgs, tam ir pieņemama cena, kā arī tāpēc, ka tas ir pielāgots plānām metāla kārtām (ko nenodrošina keramika).
Šis pārklājums nesatur PFOA bāzes līmi, un tas ir piemērots pārtikas gatavošanai.
Līdzīgi kā ar visiem pārklājumiem ir ieteicams neizmantot metāla galda vai virtuves piederumus, lai novērstu pārklājuma bojājumus.
Informācija par gatavošanas komplektā izmantoto plastmasu.
Mēs izvēlējāmies poliamīdu (galda piederumi un rokturis), polipropilēnu (šķīvji, krūzes), tritānu (vāks) un silikonu (galda paklājs), jo šie materiāli ir viegli un karstumizturīgi (pat līdz 100 °C), izturīgi pret triecieniem un deformāciju.
Neviens no mūsu plastmasas izstrādājumiem, kas nonāk saskarē ar pārtiku, nesatur bisfenolu A (BPA), kā tas paredzēts spēkā esošajos Francijas noteikumos.
Taču nepieļaujiet plastmasas tiešu saskari ar liesmām, jo tā var izkust.
Padoms par to, kā labāk izmantot gatavošanas komplektu.
Mūsu gatavošanas komplekti ir saderīgi ar visu veidu plītīm (malkas, gāzes, indukcijas u.c).
Pannai ir salokāms rokturis, ko var fiksēt (un atbloķēt), bīdot (vai velkot) tā centrā esošo metāla detaļu.
Kastrolim ir patentēts divdaļīgs salokāms rokturis, ar kuru fiksē vāku transportēšanas laikā.
Vāks der uz kastroļa un pannas, un tas kalpo arī kā siets. Šķīvjiem ir strukturēta konstrukcija apakšā, kas ierobežo siltuma pārnesi.
Kā glabāt gatavošanas komplektu?
Lai samazinātu kopējo apjomu un troksni transportēšanas laikā, mēs iesakām glabāt detaļas tālāk norādītajā kārtībā.
Galda piederumus var novietot uz vāka, krūzes un šķīvjus — kastrolī.Paliktnis nofiksē komplektu, un pārvalks ļauj nest visu, pat ja tas ir netīrs.
Ja steidzaties vai jums nepatīk visu uzkopt, visus priekšmetus var ielikt kastrolī (tas gan radīs lielāku troksni un aizņems vairāk vietas).
Kā tīrīt un kopt gatavošanas komplektu?
Lietojot visus piederumus pirmo reizi, skalojiet tos 3 reizes ar tīru ūdeni.
Pēc lietošanas nomazgājiet priekšmetus ziepjūdenī (ieteicams siltā), noslaukiet un pēc tam novietojiet sausā vietā.
Visus priekšmetus var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, tomēr kastroļus un pannas ir ieteicams mazgāt ar rokām (lai saglabātu pārklājumu). Tīrot trauku iekšpusi, izvairieties arī no abrazīviem sūkļiem vai smiltīm.
No kā vajadzētu izvairīties, lietojot gatavošanas komplektu?
Lai neradītu bojājumus, nekādā gadījumā nekarsējiet kastroli vai pannu, ja tie ir tukši.
Lietojot uz ugunskura, pārliecinieties, vai liesmas neskar plastmasas detaļas.
Nelietojiet metāla virtuves piederumus ar nelīpošajiem pārklājumiem. Ja priekšmeti ir ievietoti gatavošanas komplektā, tie var sabojāt pārklājumu, tāpēc ielieciet tos maisā vai ietiniet drānā.
Visbeidzot, izmantojot pannu, vienmēr fiksējiet tās rokturi.
Materiāli un noteikumi
Visi mūsu izstrādājumi un materiāli atbilst spēkā esošo standartu prasībām attiecībā uz saskari ar pārtiku un nesatur bisfenolu A (BPA), kā tas paredzēts spēkā esošajos Francijas noteikumos.
Daži pārdomāta dizaina piemēri praksē
Kastrolī ir atzīmētas iedaļas, kas atvieglo tilpuma un daudzuma mērīšanu.
Šķīvjiem ir cilpa, aiz kuras tos var pakārt, lai tie ātrāk izžūst.
Silikona galda paliktni var arī salocīt uz pusēm kā piespiedēju, lai pārklātu gatavošanas komplektu, kad viss ir nokopts.
Visbeidzot, izmantojot pārklāju, gatavošanas komplektu var nošķirt no citiem piederumiem somā.
Mūsu dizaina speciālistu komandas stāsts par gatavošanas komplekta MH500 radīšanu:
Mēs jau no paša sākuma vēlējāmies radīt produktu, kas būtu piemērots ņemšanai visur līdzi un gatavošanai brīvā dabā, bet tai pašā laikā būtu vienmēr tīrs un praktiski lietojams.
Kas notika tālāk? Katrā produkta projektēšanas fāzē, 3D modeļa izstrādē, testēšanā, ko veic pieredzējuši un nepieredzējuši lietotāji, ir iesaistīts daudz cilvēku un daudz emociju, bet mēs ieguvām produktu, ar kuru lepojamies: vispusīgs gatavošanas komplekts, ko var ērti pārvietot un lietot brīvā dabā bez raizēm.
Daži vārdi par ēdienu no mūsu dizaina speciālistiem
Dodoties pārgājienā, mēs mīlam gatavot ēst. Arī esot brīvā dabā, var pagatavot daudz vairāk nekā tikai pastu. Kāpēc gan lai nepadomātu par pārtiku pārgājiena laikā! Turklāt gatavošana ir vienkārša, un tieši to mēs gribējām iegūt ar šo gatavošanas komplektu: mēs vēlējāmies atvieglot pārgājienu mīļotāju dzīvi. Maltīte garšo citādāk, ja to ēd brīvā dabā. Mums katram patīk dažādi ēdieni.