Gatavojiet, kur un ko vēlaties. Mēs piedāvājam gatavošanas komplektu “MH100” 1 personai.
1 kastrolis ar mērīšanas iedaļām un 1 patentētu salokāmu rokturi. (1,1 l izmantojamais, 1,3 l kopējais tilpums, 230 g, Ø 17 cm x 8,5 cm)
1 bļoda (0,45 litri, 59 g)
1 komplekts ar 3 galda piederumiem (dakša, karote, nazis) saspraužami (komplekts 21 g)
1 vāks/siets (60 g)
Mūsu gatavošanas komplektam izvēlētie materiāli. Svarīga izvēle.
Mēs izvēlējāmies 18/8 (304) nerūsošo tēraudu, jo tas apvieno pārtikas drošības principus un ilgstošu izturību. Tas neoksidējas un nerūsē. Tas ir ļoti izturīgs, un to var lietot ar jebkāda veida virtuves piederumiem (arī metāla).
Kā mēs izvēlējāmies pārklājumu mūsu gatavošanas komplektiem?
“MH100” produktu klāstam mēs izvēlējāmies neizmantot nelīpošo pārklājumu, lai iegūtu ļoti vienkāršu produktu, kas iztur jebkādus lietošanas un mazgāšanas apstākļus. Nav jāuzdod jautājumi par tā nešanu vai mazgāšanu, neradot bojājumus.
Informācija par gatavošanas komplektā izmantoto plastmasu.
Mēs izvēlējāmies poliamīdu (galda piederumi un rokturis), polipropilēnu (šķīvji) un tritānu (vāks), jo šie materiāli ir viegli un ļoti izturīgi pret karstumu (vismaz 100 °C), triecieniem un deformāciju.
Saskaņā ar pašreizējiem Francijas noteikumiem visi mūsu plastmasas produkti, kas nonāk saskarē ar pārtiku, nesatur bisfenolu A (BPA).
Taču nepieļaujiet plastmasas tiešu saskari ar liesmām, jo tā var izkust.
Padoms par gatavošanas komplekta labāku izmantošanu.
Mūsu gatavošanas komplekti ir saderīgi ar visa veida plītīm (malkas, gāzes, indukcijas u.c).
Kastrolim ir patentēts divdaļīgs salokāms rokturis, ar kuru fiksē vāku transportēšanas laikā.
Vāks der uz kastroļa, ar to pārtika uzkarst ātrāk, un tas kalpo arī kā siets.
Bļodas apakšā ir strukturāls raksts, kas ierobežo karstuma pārvadi, un caurums, kas ļauj ērti satvert bļodu.
Kā glabāt gatavošanas komplektu?
Vienības tiek glabātas gatavošanas komplekta iekšpusē. Vispirms bļoda, pēc tam kastrolis, un tos abus var saspraust kopā. Pēc tam uzliek vāku, ko fiksē ar salokāmo rokturi.
Bļodu un galda piederumus var iegādāties arī atsevišķi.
Kā gatavošanas komplektu tīrīt un kopt?
Lietojot visus piederumus pirmo reizi, skalojiet tos 3 reizes ar tīru ūdeni.
Visus piederumus var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, bet, lietojot brīvā dabā, tos var mazgāt ar ziepjūdeni vai upes ūdeni un smiltīm.
No kā jums vajadzētu izvairīties, lietojot gatavošanas komplektu?
Nekādā gadījumā nekarsējiet kastroli tukšu. Pretējā gadījumā tas deformēsies un tam radīsies bojājumi.
Lietojot uz ugunskura, pārliecinieties, vai liesmas neskar plastmasas detaļas.
Lietojot galda piederumu uz ugunskura, pareizi salokiet rokturi slēgtā stāvoklī.
Materiāli un noteikumi
Saskaņā ar pašreizējiem Francijas noteikumiem visi mūsu produkti un materiāli atbilst pašreizējo standartu par saskari ar pārtiku prasībām un nesatur bisfenolu A (BPA).
Daži pārdomāta dizaina piemēri praksē
Kastrolī ir atzīmētas iedaļas, kas atvieglo tilpuma un daudzuma mērīšanu.
Šķīvju malā ir cilpa, aiz kuras tos var pakārt, lai tie ātrāk izžūtu.
Visbeidzot, izmantojiet rokturi, lai fiksētu gatavošanas komplektu transportēšanai.
Mūsu dizaina speciālistu komandas stāsts par gatavošanas komplekta “MH100” radīšanu
Mēs jau no paša sākuma vēlējāmies radīt produktu, kas būtu piemērots ņemšanai visur līdzi un gatavošanai brīvā dabā, bet tai pašā laikā būtu vienmēr tīrs un praktiski lietojams.
Kas notika tālāk? Katrā produkta projektēšanas fāzē, 3D modeļa izstrādē, testēšanā, ko veic pieredzējuši un nepieredzējuši lietotāji, ir iesaistīts daudz cilvēku un daudz emociju, bet mēs ieguvām produktu, ar kuru lepojamies: vispusīgs gatavošanas komplekts, ko var ērti pārvietot un lietot brīvā dabā bez raizēm.
Daži vārdi par ēdienu no mūsu dizaina speciālistiem
“Dodoties pārgājienā, mēs mīlam gatavot ēst. Arī esot brīvā dabā, var pagatavot daudz vairāk nekā tikai pastu. Kāpēc gan lai nepadomātu par pārtiku pārgājiena laikā! Turklāt gatavošana ir vienkārša, un tieši to mēs gribējām iegūt ar šo gatavošanas komplektu: mēs vēlējāmies atvieglot pārgājienu mīļotāju dzīvi. Maltīte garšo daudz labāk, ja to ēd brīvā dabā. Mums katram patīk dažādi ēdieni.”