Slēpt filtrus
Filters 0
Kārtot pēc:
Filters 0

Privātuma politika

 

1.             Ko regulē šī Privātuma politika?

 

Šī privātuma politika (turpmāk “Privātuma politika”) sniedz informāciju par to, kā UAB “Decathlon Lietuva” (turpmāk “Decathlon Lietuva”) apstrādā jūsu personas datus, kas iegūti:

(i) iegādājoties preces vai pakalpojumus no Decathlon Lietuva;

(ii) reģistrējot kontu;

(iii) kad Decathlon Lietuva veic tiešā mārketinga darbības;

(iv) kad jūs piedalāties Decathlon Lietuva pasākumos;

(v) kad jūs piedalāties Decathlon Lietuva personāla atlasēs;

(vi) izpildot līgumus ar partneriem un piegādātājiem, kas ir juridiskas personas;

(vii) kad iesniedzat mums iesniegumus;

(viii) veicot aktīvas darbības Decathlon Lietuva sociālo tīklu kontos;

(ix) darbinieku un klientu drošībai, īpašuma aizsardzībai (videonovērošana).

Turpmāk visas norādītās personas, kuru datus apstrādā Decathlon Lietuva, sauc par “Klientiem”. Konfidencialitātes politika paredz arī noteiktus Klientu pienākumus, kas jāievēro, apmeklējot vietni https://www.decathlon.lt (turpmāk “Vietne”).

2.             Par Decathlon Lietuva

UAB Decathlon Lietuva, juridiskas personas numurs 304590430, biroja adrese Vikingų g. 5, LT-02182 Viļņa, uzņēmuma dati tiek apkopoti un uzglabāti Lietuvas Republikas Juridisko personu reģistra Viļņas filiālē. Kontaktinformācija personas datu jautājumos: datu aizsardzības speciālista e-pasts gdpr@ilaw.legal.

Decathlon Lietuva Latvijas Republikā darbojas caur savu filiāli PVN reģ. Nr.: LV40203246159, Biķeru iela 4, Dreiliņi, Stopiņu pag., Ropažu nov., LV-2130 Latvija.

 

3.       Kādus personas datus mēs apstrādājam?

Personas dati ir jebkura Decathlon Lietuva apkopota informācija par Klientu, kas var tikt izmantota Klienta identifikācijai un tiek glabāta elektroniski vai citādi.

Personas dati ietver jebkādu informāciju, ieskaitot klienta vārdu, uzvārdu, adresi un IP adresi, ko Decathlon Lietuva apkopo par klientiem šajā Privātuma politikā norādītajiem mērķiem vai atsevišķas tikšanās laikā ar klientu, vai līgumā ar Decathlon Lietuva.

Šie dati ietver arī publiski pieejamu Klientu personisko informāciju, kurai piekļuvusi Decathlon Lietuva, kad Klients sazinās ar Decathlon Lietuva, izmantojot jebkuru sociālo tīklu, vai veic aktīvas darbības Decathlon Lietuva sociālo tīklu kontos.

4.       Personas dati, kas apstrādāti, kad klients iegādājas preces vietnē

Datu apstrādes mērķis ir iepirkšanās, preču atgriešana vai apmaiņa Vietnē.

Decathlon Lietuva apstrādā šādus personas datus: vārds, uzvārds, piešķirtais personas kods, e-pasta adrese, dzimšanas datums, dzīvesvieta (adrese), tālruņa numurs, ar pirkumu saistītā informācija (pirkuma datums, preču un pakalpojumu apraksts, cena, daudzums, maksājuma veids utt.), rēķins un tajā norādītie dati. Šie dati ir nepieciešami, un, ja Jūs tos nenorādīsit, mēs nevarēsim Jums piegādāt preces vai sniegt pakalpojumus.

Datu apstrādes termiņš: dokumenti, kas apstiprina līgumu noslēgšanu, tiek glabāti 10 gadus no līguma noslēgšanas vai tā termiņa beigām (ja līgums notiek nepārtraukti). Datu apstrādes pamats ir līguma izpilde un Patērētāju tiesību aizsardzības likuma prasības.

Līguma izpildes laikā klienta vārds, norādītais personas kods (ja tāds ir), maksājuma uzdevuma summa un apraksts (mērķis) tiek pārsūtīti maksājumu iniciēšanas pakalpojumu sniedzējam. Informāciju par izpildīto / neizpildīto maksājuma rīkojumu mēs saņemam no šī pakalpojumu sniedzēja.

5.       Reklāma

Mēs nosūtīsim piedāvājumus par Decathlon Lietuva precēm un pakalpojumiem, biļetenus un citus reklāmas materiālus personām, kas ir vecākas par 14 gadiem, kuras ir norādījušas savu kontaktinformāciju un izteikušas vēlmi saņemt informāciju par precēm un / vai pakalpojumiem, ko piedāvā Decathlon Lietuva, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus (e-pastu, tālruni, īsziņas). Mēs arī lūgsim viņu viedokli par sniegtajiem pakalpojumiem un iegādātajām precēm un paziņosim viņiem par Decathlon Lietuva jaunumiem. Decathlon Lietuva tiešā mārketinga nolūkos apstrādās šādus personas datus: vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese (dati, kas nepieciešami, lai varētu Jums nosūtīt tiešā mārketinga ziņojumus).

Jūsu dati tiks izmantoti tiešā mārketinga nolūkos 3 (trīs) gadus no jūsu piekrišanas saņemšanas.

Ja jūs esat mūsu klients un neesat iebildis pret Decathlon Lietuva tiešā mārketinga ziņojumiem, mēs nosūtīsim jums ziņojumus par precēm un pakalpojumiem, kas ir līdzīgi tiem, kurus esat iegādājies vai kurus esam Jums snieguši, pa e-pastu, pamatojoties uz mūsu likumīgajām interesēm sūtīt komercpaziņojumus.

Jums ir tiesības jebkurā laikā atteikties no tiešā mārketinga, sazinoties ar mums pa e-pastu gdpr@ilaw.legal .

 

6.       Sazinieties ar mums

Ir vairāki veidi, kā sazināties ar Decathlon Lietuva: pa tālruni, e-pastu, īsziņām vietnē vai sociālo tīklu kontos. Mēs personīgi pieņemam, pārskatām un atbildam uz visiem ziņojumiem. Ja jūs sazināties ar mums, mēs drīkstam apstrādāt šādus Jūsu personas datus: vārds, uzvārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs, datums, segvārds, ko izmanto sociālo mediju tīklos, un ziņojumu teksts.

Šādi personas dati tiks apstrādāti, lai sagatavotos līguma izpildei vai atbildētu uz Jūsu jautājumiem. Ja Jūs nenorādīsiet savu kontaktinformāciju, mēs nevarēsim ar Jums sazināties.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vietne var izmantot arī e-pasta uzraudzības vai bloķēšanas programmatūru, un Jums jāpārliecinās, ka Jūsu e-pastos nav nelikumīga satura.

Elektroniskie ziņojumi tiks glabāti 1 (vienu) gadu pēc ziņojuma saņemšanas, izņemot informāciju, kas saskaņā ar Privātuma politiku vai tiesību aktiem jāglabā citiem noteikumiem.

Visi personas dati, kurus Jūs sniedzāt saziņā ar mums, tiks izmantoti tikai iepriekš minētajiem mērķiem un ziņojumu pārskatīšanai, kā arī komunikācijas plūsmu administrēšanai un pārvaldībai. Mēs apņemamies neizmantot Jūsu personas datus bez Jūsu skaidras piekrišanas nevienā publikācijā tādā veidā, kas ļautu Jūs identificēt.

Lūdzu, informējiet mūs par visām Jūsu personas datu izmaiņām.

7.       Sociālie tīkli

Pašlaik mums ir šādi konti:

- „Facebook“, kura privātuma paziņojums ir pieejams vietnē https://www.facebook.com/privacy/explanation ;

- „Instagram“, kura privātuma paziņojums ir pieejams vietnē https://help.instagram.com/519522125107875 ;

- „LinkedIn“, kura privātuma paziņojums pieejams https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy .

 

Informāciju, kuru jūs mums sniedzat sociālajos tīklos (ieskaitot ziņojumus, lauku Patīk un Sekošana izmantošanu un citus ziņojumus), kontrolē sociālo tīklu pārvaldnieks. Mēs iesakām izlasīt trešo personu privātuma paziņojumus un sazināties tieši ar pakalpojumu sniedzējiem, ja Jums ir kādi jautājumi par veidu, kā viņi izmanto jūsu personas datus.

8.       Dalība Decathlon Lietuva pasākumos

Ja piekrītat, Jūsu dalības fakts, vārds, uzvārds, fotoattēli, videoieraksti tiks izmantoti, lai informētu sabiedrību par Decathlon Lietuva pasākumiem, palielinātu Decathlon Lietuva atpazīstamību un informētu Decathlon grupas uzņēmumus par organizētajiem pasākumiem. Mēs apsolām nepasliktināt Jūsu reputāciju un cieņu, izmantojot šādas fotogrāfijas. Ar jūsu piekrišanu Jūsu fotoattēlus var publicēt Decathlon Lietuva sociālo mediju kontos un Vietnē.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji var publicēt Jūsu fotoattēlus tikai ievērojot viņiem piemērojamās juridiskās prasības; tomēr Decathlon Lietuva nebūs atbildīga par plašsaziņas līdzekļu pārstāvju rīcību.

Fotoattēli tiks publicēti un glabāti 5 gadus no notikuma vai piekrišanas sniegšanas (atkarībā no tā, kas notiks vēlāk), izņemot likumos atļautos gadījumus.

9.       Dalība darbinieku atlasē

Mēs iegūstam un apstrādājam jūsu CV un / vai motivācijas vēstules un / vai citu informāciju, kuru Jūs iesniedzat, lai piedalītos personāla atlasē. Šī apstrāde notiek pamatojoties uz Jūsu piekrišanu, kuru Jūs sniedzat mums vai personāla atlases uzņēmumam, nosūtot CV.

Ja Jūs neiesniegsiet CV un / vai motivācijas vēstuli, mēs nevarēsim novērtēt Jūsu piemērotību piedāvātajam amatam.

Ja pēc šī atlases procesa pabeigšanas neesat devis atsevišķu piekrišanu savu personas datu apstrādei, mēs apņemamies izdzēst un / vai iznīcināt Jūsu personas datus 1 (viena) mēneša laikā no dienas, kad noslēgts darba līgums ar izvēlēto kandidātu Jūsu izvēlētajā vakancē.

10.      Decathlon Lietuva līgumu izpilde

Decathlon Lietuva apstrādā savu klientu, piegādātāju vai pakalpojumu sniedzēju (juridisko personu) darbinieku un piegādātāju vai pakalpojumu sniedzēju (fizisko personu) datus, lai izpildītu līgumu, kas noslēgts starp Decathlon Lietuva un iepriekšminētajām personām. Šādā gadījumā Decathlon Lietuva apstrādās šādus Jums piederošos personas datus: vārds, uzvārds, dzimšanas datums, tālrunis, e-pasta adrese, ziņojumapmaiņas saturs, datums, dati, kurus norādāt Vietnē, kad piesakāties vai izveidojat uzņēmuma kontu, un citus datus, kas saistīti ar līguma izpildi.

Decathlon Lietuva klientu, pakalpojumu sniedzēju darbinieku vai piegādātāju datu apstrādes pamats ir Decathlon Lietuva likumīgās intereses.

Ja jūs sniedzat pakalpojumus vai pārdodat preces kā fiziska persona, Decathlon Lietuva apstrādās Jūsu personas datus, pamatojoties uz līguma izpildi.

Šajā sadaļā norādītie personas dati tiks apstrādāti tik ilgi, kamēr būs spēkā līgums. Ja personas dati ir norādīti līgumā, tie tiks glabāti 10 gadus no līguma termiņa beigām.

11.      Darbinieku un klientu drošības nodrošināšana, īpašuma aizsardzība (videonovērošana)

Lai nodrošinātu Decathlon Lietuva darbinieku, klientu un citu videonovērošanas jomā ienākošo personu drošību, nodrošinātu īpašuma aizsardzību, kā arī reģistrētu un saglabātu pierādījumus par starpgadījumiem (īpašuma bojājumiem, zādzībām, likumpārkāpumiem, nelaimes gadījumiem), darbinieku traumām, citiem nelaimes gadījumiem utt.), lai izmeklētu šādus gadījumus (videonovērošana), Decathlon Lietuva apstrādā savu darbinieku un klientu, kā arī citu videonovērošanas drošības jomā ienākošo personu video datus, pamatojoties uz likumīgām interesēm. Datu subjekta video datus reģistrē videonovērošanas iekārta Decathlon Lietuva, kad apmeklējat Decathlon Lietuva teritoriju (stāvvietu) un telpas.

Šie dati tiks glabāti 1 (vienu) mēnesi.

12.      Pirkumu vēstures analīze un plānošana

Lai nodrošinātu likumīgās intereses, Decathlon Lietuva apstrādā klientu datus par viņu pirkumu vēsturi pirkumu analīzes un plānošanas nolūkos.

Šie dati tiek glabāti 1 (vienu) gadu.

13.      Sīkdatnes

Sīkdatne ir mazs teksta fails burtciparu formātā, kuru mēs ar Jūsu piekrišanu ievietojam Jūsu pārlūkprogrammā vai cietajā diskā. Mēs izmantojam dažādas sīkdatnes dažādiem mērķiem. Sīkdatnes arī palīdz mums atšķirt Jūs no citiem Vietnes lietotājiem, tādējādi nodrošinot patīkamāku Vietnes lietošanas pieredzi un ļaujot mums uzlabot Vietni.

 

Lielākā daļa pārlūkprogrammu ļauj noraidīt visus sīkfailus, un daži pārlūki ļauj noraidīt tikai trešo pušu sīkfailus. Tātad Jūs varat izmantot šīs iespējas. Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka visu sīkfailu bloķēšanai būs negatīva ietekme uz Vietnes izmantošanu, un bez sīkdatnēm Jūs nevarēsiet izmantot visus Vietnē piedāvātos pakalpojumus. Plašāka informācija ir pieejama vietnē AllAboutCookies.org vai www.google.com/privacy_ads.html.

 

Mēs izmantojam sīkāk aprakstītās sīkdatnes, kuru detalizētam sarakstam atradīsit ŠEIT.

 

a) Sīkdatnes ir absolūti nepieciešamas.

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai Vietne darbotos. Šādu sīkdatņu apstrādājamo datu pamatā ir pareiza līguma izpilde, kad apmeklējat Vietni, un mēs nodrošinām apmeklējuma kvalitāti un drošību. Tie var būt sīkfaili, kas, piemēram, ļauj Jums pieteikties un piekļūt drošām mūsu vietnes zonām, izmantot iepirkumu groza funkciju vai e-pastu. kontu pakalpojumi.

 

b) analītiskās un / vai veiktspējas sīkdatnes.

Šīs sīkdatnes ļauj mums identificēt un saskaitīt Vietnes apmeklētājus un izsekot, kā apmeklētāji pārvietojas Vietnē. Tas mums palīdz uzlabot vietnes veiktspēju, piemēram, nodrošinot, ka lietotāji var viegli atrast meklēto. Šo sīkfailu apkopoto datu apstrādes pamats ir jūsu piekrišana.

 

c) funkcionālas sīkdatnes.

Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai Jūs identificētu, kad atgriežaties mūsu vietnē, lai mēs varētu pielāgot sniegto saturu Jūsu vajadzībām, atcerēties jums būtisko informāciju. Šo sīkfailu apkopoto datu apstrādes pamats ir jūsu piekrišana.

 

d) komerciālas sīkdatnes.

Mēs izmantojam savus un trešo pušu sīkfailus, lai parādītu personalizētu reklāmu mūsu pašu un citās vietnēs. To sauc par atkārtoto mārketingu, kura pamatā ir pārlūkošanas darbības, piemēram, produkti, kurus meklējat un skatāt.

14.      Personas datu nodošana

Mēs varam atklāt informāciju par Jums mūsu darbiniekiem, vadītājiem, aģentiem, pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, parādu administrēšanas vai piedziņas uzņēmumiem, personām vai apakšuzņēmējiem, kas sniedz mārketinga un IT pakalpojumus, citiem Decathlon grupas uzņēmumiem, ja tas ir pamatoti vajadzīgs attiecīgajiem mērķiem, kā norādīts šajā konfidencialitātes politikā.

Turklāt mēs varam atklāt informāciju par Jums:

          ja mums tas jādara saskaņā ar likumu;

          lai aizsargātu mūsu tiesības vai intereses (ieskaitot Jūsu datu sniegšanu trešajām personām, lai atgūtu parādus mums).

Jūsu personas dati netiks pārsūtīti uz trešām valstīm un / vai starptautiskām organizācijām.

Izņemot gadījumus, kas paredzēti šajā konfidencialitātes politikā, mēs nenododam Jūsu personas datus trešajām personām.

Privātuma politikā sniegtais saņēmēju saraksts un saņēmēju kategorijas var mainīties; tādēļ, ja vēlaties saņemt paziņojumu par jebkādām izmaiņām Jūsu personas datu saņēmēju lokā, lūdzu, informējiet mūs pa e-pastu, kas norādīts šajā konfidencialitātes politikā, norādot e-pastā šādi: “Es vēlos saņemt informāciju par izmaiņām manu personas datu saņēmēji, vārds, uzvārds ”.

15.      Jūsu personas datu drošība

Jūsu personas dati tiks apstrādāti saskaņā ar prasībām, kas noteiktas Vispārīgajā datu aizsardzības regulā, Latvijas Republikas Fizisko personas datu apstrādes likumā un citos tiesību aktos. Jūsu personas datu apstrādes laikā mēs īstenojam organizatoriskus un tehniskus pasākumus, kas nodrošina personas datu aizsardzību pret nejaušu vai nelikumīgu iznīcināšanu, mainīšanu, izpaušanu un jebkādu citu nelikumīgu apstrādi.

16.      Jūsu tiesības

Šajā sadaļā ir informācija par Jūsu tiesībām saistībā ar Jūsu personas datu apstrādi un gadījumiem, kad Jūs varat izmantot šīs tiesības. Ja vēlaties saņemt vairāk informācijas par savām tiesībām vai tās izmantot, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, kas norādīts šajā Privātuma politikā.

Decathlon Lietuva bez liekas kavēšanās un jebkurā gadījumā 1 (viena) mēneša laikā pēc pieprasījuma saņemšanas sniegs informāciju par darbībām, kas veiktas pēc pieprasījuma saistībā ar Jūsu tiesību īstenošanu. Ņemot vērā pieprasījuma sarežģītību un saņemto pieprasījumu skaitu, iepriekš minēto termiņu var pagarināt par vēl 2 (diviem) mēnešiem. Šajā gadījumā mēs Jums paziņosim par šādu termiņa pagarinājumu un tā iemesliem 1 (viena) mēneša laikā no pieprasījuma saņemšanas. Decathlon Lietuva atteiksies īstenot Jūsu tiesības tikai tiesību aktos paredzētajos gadījumos.

16.1.     Tiesības atsaukt piekrišanu

Ja esat mums devis nepārprotamu piekrišanu Jūsu datu apstrādei, varat to jebkurā laikā atsaukt.

16.2.   Tiesības piekļūt saviem personas datiem

Mēs vēlamies, lai Jūs pilnībā saprastu, kā mēs izmantojam Jūsu personas datus, un tāpēc neradītu neērtības. Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā un jautāt, vai mēs apstrādājam kādu no jūsu personas datiem. Ja mēs jebkādā veidā uzglabājam vai izmantojam Jūsu personas datus, Jums ir tiesības tiem piekļūt. Ja vēlaties to izdarīt, lūdzu, iesniedziet mums rakstisku pieprasījumu uz adresi, kas norādīta šajā konfidencialitātes politikā, un apstipriniet savu identitāti. Iesniedzot šādu pieprasījumu, lūdzu, ievērojiet taisnīguma un saprātīguma principus.

16.3.   Tiesības iegūt papildu informāciju

Mēs ceram, ka Jūs sapratīsit, ka ir ļoti grūti apspriest visas iespējamās personas datu vākšanas un izmantošanas metodes. Mēs cenšamies sniegt pēc iespējas precīzāku un izsmeļošāku informāciju un apņemamies atjaunināt šo konfidencialitātes politiku, ja personas datu izmantošanas procesā ir kādas izmaiņas. Tomēr, ja Jums ir kādi jautājumi par jūsu personas datu izmantošanu, mēs labprāt atbildēsim uz tiem vai sniegsim Jums visu papildu informāciju, kuru mēs varam atklāt. Ja Jums ir kādi īpaši jautājumi vai nesapratāt sniegto informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums.

16.4.   Citas tiesības

Tālāk tekstā Jūs atradīsiet informāciju par savām tiesībām, kuras varat izmantot saskaņā ar šo procedūru.

(a)        Jums ir tiesības pieprasīt mums novērst visas mūsu rīcībā esošo datu neprecizitātes. Šajā gadījumā mēs varam lūgt Jūs apstiprināt laboto informāciju.

(b)        Jums ir tiesības lūgt mums izdzēst jūsu personas datus. Šīs tiesības tiks īstenotas gadījumos, kas paredzēti Vispārīgās datu aizsardzības regulas (ES) 2016/679 17. pantā.

(c)        Jums ir tiesības lūgt mums ierobežot Jūsu personas datu apstrādi vai iebilst pret to:

          laikā, kas nepieciešams, lai mēs varētu pārbaudīt Jūsu personas datu pareizību, iesniedzot pretenzijas par datu precizitāti;

          nelikumīgas personas datu vākšanas, uzglabāšanas vai izmantošanas gadījumos, kad nolemjat nepieprasīt datu dzēšanu;

          kad mums vairs nav vajadzīgi Jūsu personas dati, bet Jums tie ir nepieciešami pretenziju izvirzīšanai, īstenošanai vai aizstāvēšanai;

          laikā, kas nepieciešams, lai noteiktu, vai mums ir sevišķi svarīgs juridiskais pamats turpināt apstrādāt Jūsu personas datus, ja Jūs izmantojat savas tiesības iebilst pret personas datu apstrādi.

(d)        Jums ir tiesības uz tādu datu pārnesamību, kurus esam ieguvuši ar jūsu piekrišanu vai nolīguma noslēgšanas nolūkā. Ja izmantosit šīs tiesības, mēs Jums izsniegsim Jūsu sniegto datu kopiju.

(e)        Jums ir tiesības iebilst pret to, ka mēs izmantojam Jūsu personas datus:

          gadījumos, kad mēs izmantojam šādus datus, lai īstenotu savas likumīgās intereses, bet mums nav primāra juridiska pamata turpināt izmantot jūsu personas datus; vai

          jebkurā laikā, kad mēs izmantojam Jūsu personas datus biļetenu sūtīšanai vai tiešā mārketinga nolūkos. Šādā gadījumā dati vairs netiks izmantoti šiem mērķiem; tomēr tos var izmantot citiem likumīgiem mērķiem.

17.      Sūdzības

Ja uzskatāt, ka Jūsu datu subjekta tiesības ir un / vai var tikt pārkāptas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums pa e-pastu, kas norādīts šajā konfidencialitātes politikā. Mēs nodrošinām, ka, tiklīdz saņemsim Jūsu sūdzību, saprātīgā termiņā sazināsimies ar Jums un informēsim par sūdzību izskatīšanas procesu un pēc tam par tā rezultātiem.

Ja apstrādes rezultāti jums būs neapmierinoši, Jūs varēsiet iesniegt prasību uzraudzības iestādei – Datu valsts inspekcijai (www.dvi.gov.lv).

18.      Atbildība

Jūs esat atbildīgs par savas paroles un iesniegto datu konfidencialitāti un par visām darbībām (datu pārsūtīšanu, iesniegtajiem pasūtījumiem utt.), kas veiktas Vietnē pēc pieteikšanās ar saviem pieteikšanās datiem. Jūs nedrīkstat atklāt savu paroli trešajām personām. Ja trešā persona, kas ir pieteikusies Vietnē, izmantojot Jūsu pieteikšanās datus, izmanto mūsu vietnē sniegtos pakalpojumus, mēs uzskatām, ka Jūs esat pieteicies pats personīgi. Ja pazaudējat pieteikšanās datus, Jums nekavējoties jāpaziņo mums pa pastu, tālruni, faksu vai e-pastu.

Jūs esat atbildīgs par mums iesniegto datu precizitāti, pareizību un pilnīgumu. Jebkuru izmaiņu gadījumā Jūsu iesniegtajos datos jums par to nekavējoties jāpaziņo pa e-pastu. Mēs nekādā gadījumā nebūsim atbildīgi par zaudējumiem, kas Jums radušies neprecīzu vai nepilnīgu personas datu sniegšanas vai neziņošanas dēļ par izmaiņām tajos.

19.      Privātuma politikas grozījumi

Mēs jebkurā laikā varam atjaunināt vai grozīt šo Privātuma politiku. Šāda atjaunināta vai grozīta Privātuma politika stāsies spēkā no tās publicēšanas brīža Vietnē.

Pēc Privātuma politikas atjaunināšanas mēs Jums paziņosim par visām izmaiņām, kuras mēs uzskatām par būtiskām, publicējot tās Vietnē. Ja pēc šāda paziņojuma publicēšanas piesakāties Vietnē, Jūs piekrītat jaunajām prasībām, kas norādītas atjauninājumā. Zemāk norādītais “Atjaunināts” datums parāda Privātuma politikas pēdējā atjauninājuma datumu.

Privātuma politikas jaunākais atjauninājums tika veikts 03.07.21.