Filtri 0
Filtri 0
Display filters
42 Produkti

Balansa jeb līdzsvara velosipēdi jeb bike

Bērna velosipēda izvēle ir svarīgs, lai atklātu jaunu pasauli un iemācītos svarīgas dzīves iemaņas. Lai šis ceļojums būtu drošs un aizraujošs, ir vērts ņemt vērā vairākus faktorus, sākot no vecuma un izmēra līdz velosipēda veidam un zīmolam.

Balansa velosipēdi parasti ir piemēroti bērniem no 2 līdz 4 gadu vecumam, tie ir kā pasaules atvēršana mazajiem piedzīvojuma meklētājiem un tas noteikti ir izvēle nr.1 kā pirmais velosipēds. Šie ir viegli bērnu velosipēdi tiem, kas vēl tikai iepazīstas ar velosipēda pasauli, dodot viņiem iespēju attīstīt līdzsvara izjūtu un pirmos soļus ceļā uz īstu velosipēdu, tāpēc palīgriteņi nav nepieciešami.

Balansa velosipēdu uzbūvē nav iekļauti pedāļi, kas ļauj bērniem koncentrēties uz līdzsvara saglabāšanu un riteņbraukšanas pamatprincipiem, nevis mācīšanos mīt pedāļus un paralēli noturēt līdzsvaru. Tas ir lielisks veids, kā iepazīt velosipēdu kā tādu un sagatavoties nākamajiem solīšiem.

Šie velosipēdi ir ļoti viegli, kas ļauj bērniem viegli kontrolēt savu kustību un viegli pārvaldīt riteņbraukšanu, īpaši svarīgi tas pirmajās reizēs, lai velosipēda vadīšana ir viegla, lai bērni justu pašpārliecināti un drošībā.
Balansa velosipēdi parasti ir izstrādāti ar ergonomisku dizainu, pielāgojoties bērnu augumam. Ātrumu iestatīšanas iespējas un viegli regulējamie elementi padara šos velosipēdus par ērtu izvēli gan bērniem, gan vecākiem.

Tā kā šiem velo ir riteņi ar optimālu lielumu un dizainu, tas palīdz saglabāt labu līdzsvaru, tādējādi veicinot drošu un gludu braukšanu. Lieliski līdzsvaroti riteņi ir svarīgs faktors bērnu izpratnē par to, kā saglabāt stabilu stāvokli. Tāpat daudzi balansa velosipēdi ir aprīkoti ar pielāgojamiem elementiem, piemēram, regulējamu sēdekli un stūri, lai piemērotos bērna īpašajām vajadzībām un ērtumam.

Balansa velosipēdi iedrošina bērnus iesaistīties brīvības sajūtā un pašiem atklāt pasauli. Viņi var vienkārši nolikt kājas, apstāties un kontrolēt to, kas notiek braucot.
Tāpat šis ir lielisks ģenerālmēģinājums pirms sēsties uz īstā velosipēda ar pedāļiem, padarot  pāreju uz tradicionālo velosipēdu daudz vienkāršāku un mazāk biedējošu.

Balansa velosipēdi ir ne tikai praktisks solis ceļā uz tradicionālo riteņbraukšanu, bet arī brīnišķīgs veids, kā iedrošināt bērnus būt aktīviem un baudīt fizisko aktivitāti. Šie mazi, bet svarīgie velosipēdi radīs neaizmirstamas brīžus un palīdzēs jūsu mazulim attīstīt uzticību sev un sava ceļojuma prasmēs.

Kad izvēlēties bērna velosipēdu

Vecumā no 4 līdz 6 gadiem bērni iegūst pirmās nopietnās riteņbraukšanas prasmes, un ir laiks iegādāties viņiem pirmo pilnvērtīgo velosipēdu. Šajā posmā ir svarīgi izvēlēties drošu un ērtu velosipēdu, kas palīdzēs attīstīt bērna koordināciju un pašpārliecību. 

Izvēlieties velosipēdu, kas ir piemērots bērna augumam. Pareizs izmērs ļaus bērnam viegli sēdēt uz sēdekļa ar kājām pie zemes un saglabāt drošu līdzsvaru. Lielākā daļa bērnu velosipēdu piedāvājumu ietver izmēru norādījumus, ko var izmantot kā vadlīniju izmēra izvēlē.

Drošība ir galvenais šajā vecumā, tāpēc noteikti jādod priekšroka velosipēdam ar drošības elementiem, piemēram, drošības rokturiem, aizsargrāmjiem uz riteņiem un stabilu rāmi. Šie elementi palīdzēs samazināt traumu risku un palielināt bērna uzticību.

Bērna velosipēds būtu jāizgatavo no izturīgiem un kvalitatīviem materiāliem. Tā kā bērni ir enerģiski un aktīvi, izturīga konstrukcija nodrošinās velosipēda ilgmūžību un izturību pret ikdienas nodilumu.

Izvēlieties velosipēdu ar ergonomisku dizainu, kas piedāvā ērtu sēdekļa un stūres pozīciju. Pareizi izvēlēts ergonomisks dizains atvieglo bērnam riteņbraukšanu, padarot to patīkamu un bezrūpīgu.

Velosipēds bērnam paredz  vieglu vadāmību. Bērniem šajā vecumā vēl nav pietiekami daudz spēka, tāpēc būtiski, lai tas ir viegli vadāms un bērnam pašam viegli pagriezt stūri, baudot braukšanas procesu. Izvēlieties velosipēdu ar krāsām un dizainu, kas bērnam patīk un viņu iedvesmo. Krāsains un pievilcīgs velosipēds var kļūt par iedvesmu bērnam un palielināt viņa interesi par riteņbraukšanu, tāpēc uzskatām, ka bērniem jāizvēlas pašiem!

Dažiem bērnu velosipēdiem ir pielāgojami elementi, piemēram, regulējams sēdeklis vai stūre, lai viegli pielāgotu velosipēdu bērna augumam. Šie pielāgojamie elementi padara velosipēda pielāgošanu ērtu un efektīvu.
Izvēlieties velosipēdu, kas atbilst bērna vajadzībām, bet paturiet prātā, ka tas var kalpot arī nākamajiem bērniem jūsu ģimenē. Tādējādi velosipēds var kalpot ilgtermiņā, piedāvājot vērtību par ieguldīto naudu. Iegādājoties bērna velosipēdu, atcerieties, ka tas nav tikai transportlīdzeklis, bet gan svarīgs attīstības instruments. Ar piemērotu velosipēdu bērnam ir iespējams veicināt veselīgu dzīvesveidu, attīstīt fiziskās prasmes un iemācīt svarīgas dzīves iemaņas.

Pilsētas bērnu velosipēds

Pilsētas velosipēdi paredzēti bērniem, nodrošinot ne tikai drošību, bet arī ērtību un prieku riteņbraukšanā pa pilsētu. Drošība ir uzmanības centrā, izvēloties pilsētas velosipēdu bērnam. Pirmsējais ir spēcīgs un uzticams bremžu sistēmas, kā arī skata atspoguļi, lai palielinātu redzamību ceļa satiksmē.

Piemērots ergonomisks dizains nodrošina ērtu un pareizu sēdekļa un stūres pozīciju. Bērnam būs vieglāk kontrolēt velosipēdu, saglabājot labu sēžampozīciju. Tāpat regulējamais sēdeklis un stūre palīdz pielāgot velosipēdu bērna augumam. Šie pielāgojamie elementi ļauj ilgtermiņā pielāgot velosipēdu bērna izaugsmei. Vieglums vadāmībā ir svarīgs, īpaši, ja bērns sāk iepazīt pilsētas ielas. Viegli pārvaldāms velosipēds sniedz pašpārliecību un prieku riteņbraukšanā.

Daudzi pilsētas velosipēdi nāk ar papildu atribūtiem, piemēram, groziņiem vai groziņiem aizmugurē, lai bērns varētu pārvadāt savas mantas, vai pat skaņas signāliem, lai brīdinātu citus ceļotājus. Izvēloties velosipēdu, ņemiet vērā bērna gaumi un izvēlieties krāsas un dizainu, kas viņam patiks. Krāsains un stilīgs velosipēds var kļūt par viņa iecienīto transportlīdzekli.

Izvēloties pilsētas velosipēdu, atcerieties ņemt vērā bērna vecumu un prasmes riteņbraukšanā. Velosipēds būtu piemērots bērna attīstības līmenim. Pilsētas velosipēdi ir ceļš uz aktīvu dzīvesveidu un piedzīvojumiem, piedāvājot drošu un ērtu veidu, kā izpētīt pilsētu. Izvēlieties piemērotu velosipēdu, lai jūsu mazais ceļotājs varētu baudīt brīvību un izklaides ikdienā.

Hibrīdvelosipēdi bērniem

Hibrīdvelosipēdi bērniem ir brīnišķīgs veids, kā iedrošināt mazos ceļotājus izpētīt apkārtni un baudīt aktīvu dzīvesveidu. Šie velosipēdi apvieno pilsētas velosipēda ērtības ar kalnu velosipēda piedzīvojumiem, piedāvājot universālu risinājumu. 

Drošība ir uzmanības centrā. Paturiet prātā, ka bērniem ir nepieciešama atbilstoša drošības aprīkojuma izmantošana – no priekšējiem un aizmugurējiem lukturiem līdz drošības ķiverēm.Izvēlieties hibrīdvelosipēdu ar regulējamu rāmi un sēdekļi, lai velosipēds pielāgotos bērna augumam. Tas nodrošinās ērtu un drošu braukšanu, pielāgojoties no vides.

Hibrīdvelosipēdi bērniem ir paredzēti gan pilsētas ceļiem, gan dazādiem segumiem, tāpēc izvēlieties velosipēdu, kas piemērots gan asfaltam, gan ceļiem ārpus pilsētas. Pārliecinieties, ka velosipēds ir aprīkots ar drošām bremzēm, kas palīdz bērnam kontrolēt ātrumu un apstāties droši. 

Viegls vadāmība ir būtiska bērnu velosipēdu lietošanā. Izvēlieties viegli pārvaldāmu velosipēdu, lai bērni varētu baudīt riteņbraukšanu un viegli vadīt velosipēdu pa dažādiem apvidiem. Paturiet prātā ergonomiku, izvēloties velosipēdu. Ergonomisks dizains nodrošina ērtu sēdekļa un stūres pozīciju, kas ir svarīga ilgstošām braukšanas sesijām. Noteikti pievērsiet uzmanību krāsām un dizainam, kas bērnam patiks. Krāsains un stilīgs velosipēds var stimulēt viņa interesi par riteņbraukšanu.

Pārliecinieties, ka velosipēds var viegli pievienot piederumus un aksesuārus, piemēram, groziņu vai bagāžnieku, lai bērns varētu pārvadāt savas mantas un dzērienus. Vienmēr ņemiet vērā bērna vecumu un pieredzi ar riteņbraukšanu, lai izvēlētos piemērotu hibrīdvelosipēdu.

Kalnu velosipēdi bērniem

Kalnu velosipēdi ir ceļš uz piedzīvojumiem un aktīvu dzīvesveidu. Šie velosipēdi ir veidoti, lai piedāvātu drošību un lielisku veiktspēju, kā arī sniegtu piedzīvojumus kalnu nogāzēs.  Kalnu velosipēdi bieži ir aprīkoti ar īpašām bremzēm un rāmjiem, kas nodrošina drošību kalnu takās. Noteikti nepieciešama arī drošības aprīkojuma lietošana.

Izvēlieties kalnu velosipēdu, kas ir pielāgots dažādiem kalnu apvidiem. Tas ietver gan braukšanu augšup kalnā, gan nobraukumiem, nodrošinot maksimālu veiktspēju. Kalnu velosipēdam bērniem būtu jābūt izgatavotam no izturīgiem materiāliem, lai izturētu ekstrēmus izmantošanas nosacījumus un velo aktīvo izmantošanu.
Riepas ar plašu un raupju protektoru palīdzēs veidot stabilitāti un sniegs labu saķeri dažādos segumos, ieskaitot kalnainas takas. Paturiet prātā ergonomiku, izvēloties kalnu velosipēdu. Ergonomisks dizains nodrošina ērtu sēdekļa un stūres pozīciju, kas ir svarīga ilgstošam braukšanas laikam. 

Kalnu velosipēdi bieži ir aprīkoti ar diskbremzēm, kas piedāvā labu bremzēšanas spēku un labu kontroli uz kalniem.  Tie  sniedz iespēju izbaudīt kalnu takas un piedzīvot piedzīvojumus dabā. Izvēloties piemērotu kalnu velosipēdu, jūs veicināsiet bērna interesi par aktīvu dzīvesveidu un iepazīstināsiet viņu ar skaistām dabas vietām.

BMX velosipēdi bērniem

BMX velosipēdi ir radīti, lai piedāvātu aizraujošu riteņbraukšanas pieredzi un ļautu izpildīt dažādus trikus. Šie velosipēdi ir kompakta izmēra, izturīgi un piemēroti brīvajam riteņbraukšanas stilam.

Pirmkārt, BMX velosipēdam jābūt izturīgam, lai izturētu regulāros triecienus un triku veikšanu.  Tāpat labas bremzes ir būtiskas, lai bērns varētu droši apstāties pēc triku veikšanas vai ātras braukšanas. Arī riepas ar labu saķeri pret dažādiem segumiem ir svarīgs elements BMX velosipēda izvēlē.

Pārliecinieties, ka izvēlētais BMX velosipēds ir piemērots triku veikšanai. Dažādi modeļi var būt piemēroti dažādiem triku veidiem. BMX braukšana var būt adrenalīna pilna, tāpēc neaizmirstiet par drošības aprīkojumu – ķiveri, ceļgaliem un elkoņa aizsargiem. BMX velosipēdi veicina brīvās kustības un sniedz iespēju izpildīt dažādus trikus un baudīt aktīvu dzīvesveidu. 

Velosipēdi bērniem: vecuma un velosipēda izmēra saskaņošana

Izvēloties bērnu velosipēdu, ir svarīgi ņemt vērā gan bērna vecumu, gan izmēru, lai nodrošinātu drošu un komfortablu braukšanas pieredzi. Lūk, aptuvenie izmēri, kas atbilst dažādiem bērna vecumiem, jo velosipēda izmērs var spēlēt būtisku lomu jaunu prasmju apguvē.

12  collas līdz 14 collas liels velosipēds būs piemērots bērniem no 2 līdz 4 gadiem. Šis izmērs ir ideāls, lai sāktu iepazīties ar velosipēda braukšanu un attīstītu līdzsvara prasmes.

16   collu izmēru novērtēs bērni no 4 līdz 6 gadiem, tādējādi lielāks izmērs, piemērots bērniem, kuri jau ir iepazinušies ar velosipēda braukšanu un vēlas pieveikt nedaudz lielākas distances.

Nākamais 20 collu velo atbilst 6 līdz 8 gadu vecu bērnu audumam, kas piedāvā lielāku izturību un ir piemērots bērniem, kuri vēlas eksperimentēt ar riteņbraukšanu un attīstīt savas prasmes.

Lielākiem bērniem vecumā no 8 līdz 12 gadiem, būs piemēroti velosipēdi 24 collu izmērā, sniedzot stabilu un komfortablu braukšanas pieredzi, turklāt tie būs piemēroti garākiem izbraucieniem un piedzīvojumiem.
Bērniem un pusaudžiem virs 12 gadiem vēlams izvēlēties 26 collu vai lielāku izmŗu. Šādi velosipēdi īpaši labi piemēroti garām braukšanas distancēm un dažādiem apvidiem.

Atcerieties, ka šie ir tikai aptuveni norādītie izmēri, un ir svarīgi ievērot bērna īpašības, piemēram, augumu un spējas, izvēloties piemērotu velosipēda izmēru. Tāpat neaizmirstiet par drošības aprīkojumu, tostarp ķiveri un ceļgalus, lai nodrošinātu drošu braukšanu.

Velosipēdu zīmoli Decathlon: lai braukt ar velosipēdu sagādā prieku

Btwin

Btwin ir zīmols, kas piedāvā iespaidīgu velosipēdu klāstu, sākot no balansa velosipēdiem un beidzot ar pusprofesionāliem kalnu velosipēdiem. Šis plašais sortiments ļauj izvēlēties piemērotu velosipēdu jebkuram vecumam un prasībām. Btwin velosipēdi izceļas ar kvalitāti, izturību un lielisku sniegumu ceļa un kalnu takās. 

Rockrider

Rockrider zīmols ir pelnījis slavu ar kalnu velosipēdiem, kas izstrādāti, ņemot vērā dažādas prasības. Iesācējiem braucējiem tiek piedāvāti viegli lietojami un stabili modeļi, kamēr pieredzējušiem piedāvājumā ir velosipēdi ar augstu veiktspēju un pielāgojamu aprīkojumu. Rockrider kalnu velosipēdi ir uzticami un piedāvā īpašas funkcijas, kas nodrošina baudu no kalnu takām un piedzīvojumiem dabā.

Superstar

Superstar ir zīmols, kas specializējas Bmx velosipēdu izstrādē, piedāvājot izturīgus un stilīgus risinājumus. Šie velosipēdi ir paredzēti ekstrēmām riteņbraukšanas reizēm, triku izpildei. Ar augstas kvalitātes materiāliem un modernu dizainu Superstar Bmx velosipēdi ir piemēroti gan iesācējiem, gan pieredzējušiem riteņbraucējiem, kuri meklē ātrumu un izturību.

Van Rysel

Van Rysel fokusējas uz augstas kvalitātes šosejas velosipēdiem, sniedzot risinājumus ātruma orientētiem braucējiem. Šosejas velosipēdi no Van Rysel izceļas ar vieglumu, aerodinamiku un modernu tehnoloģiju izmantošanu. Šie velosipēdi ir paredzēti tiem, kuri novērtē labu veiktspēju uz ceļa un bauda ilgas distancēs. Van Rysel piedāvā eleganci un tehnisko pārdomu katrā savā veidotajā velosipēdā.

Decathlon bērnu velosipēdi: plaša izvēle

Bērnu velosipēdu iegāde ir aizraujošs process gan vecākiem, gan mazajiem braucējiem. Plašu bērnu velosipēdu izvēli, kas pielāgojas bērnu vecumam un prasmēm, atradīsi Decathlon.

Atkarībā no bērna auguma, izvēlieties piemērotu velosipēda izmēru. Decathlon piedāvā plašu izvēli, sākot no balansa velosipēdiem līdz pusprofesionāliem kalnu velosipēdiem. Decathlon veikalos strādā zinoši speciālisti, kuri palīdzēs atrast piemērotāko velosipēdu atbilstoši bērna vajadzībām.

Ar Decathlon velosipēdu iegādi jūs iepazīstināsiet savu bērnu ar lielisko pasaules daļu, kas saistīta ar riteņbraukšanu. Piedzīvojumu pilni braucieni un smiekli būs neatņemama daļa no jūsu kopējās ģimenes pieredzes!