Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Vīriešu Džemperi un Flīši | Decathlon




Hide filters
Show filters
152 Products
Šķirot pēc:
Pēc izmēra
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • ZILA
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
  • BRŪNA
  • HAKI
  • PURPURA
  • SMILŠKRĀSA
  • SARKANA
  • ROZĀ
  • ORANŽA
  • DAUDZKRĀSAINA

 

DŽEMPERI, JAKAS

Vai meklējat pašu siltāko un mīkstāko vīriešu džemperi vai jaku? Tādā gadījumā atbilde noteikti būs flīss! Mūsu sortimentā atrodami dažādi flīsa un citu patīkamu audumu apģērbi. Tie noderēs vīriešiem, kuri dod priekšroku fiziskām aktivitātēm brīvā dabā, kad gaisa temperatūra ir pazeminājusies. Stiprā dzimuma pārstāvji, kuri labprāt nodarbojas ar āra fitnesu, novērtēs maigu un siltu džemperi ar kapuci. Tāpat arī atradīsiet uzticamas un izturīgas jakas tādām aktivitātēm kā pārgājieni un medības. Apskatiet piedāvājumu un izvēlieties sev vispiemērotāko džemperi!

Džemperi vīriešiem ar kapuci ikdienai un ne tikai

Vīriešu džemperis ir universāls apģērbs, tādēļ tas mūsdienās ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem elementiem katra vīrieša garderobē. Īpašu vietu šajā kategorijā ir izpelnījušies tieši džemperi ar kapuci – temperatūrai pazeminoties agrā rudenī vai paaugstinoties pavasarī, tie lieliski aizstāj virsjakas un cepures. Tādējādi vīriešiem sanāk raižu par apģērbu – dodoties, piemēram, vakarā uz bāru satikties ar draugiem, nav jādomā, kur nolikt virsjaku un pēc tam vēl atcerēties to paņemt! Turklāt šāda tipa džemperis ar rāvējslēdzēju būs labs risinājums tad, kad nav pārliecības par gaidāmajiem laikapstākļiem – to būs ļoti vienkārši uzvilkt un novilkt pēc nepieciešamības.

Ērtie džemperi ar kapuci vairs nav tikai jauniešu ikdienas apģērbs. Tie aizvien biežāk papildina ne vien vecāka gadagājuma stiprā dzimuma pārstāvju garderobi, bet arī parādās ofisa kontekstā. Tam par iemeslu ir šāda džempera piedāvātais komforts. Tas labi izskatīsies gan pie biksēm, gan šortiem. Decathlon.lv sortimentā iekļauti stilīgi vīriešu džemperi ar kapuci no tādiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem kā Adidas, New Era un daudziem citiem – šāds džemperis ātri vien kļūs par neaizvietojamu apģērbu jūsu garderobē.

Mēs, Decathlon.lv, esam sarūpējuši džemperus ar kapuci ikviena gaumei. Mūsu klāstā atradīsiet dažāda veida un stila modeļus. Papildu funkcionalitātei vairākām versijām ir ķengurkabata, kurā varēsiet sasildīt rokas vai ielikt savas mantas. Ja esat ekspresīvs cilvēks, vīriešu džemperi ar apdruku būs brīnišķīgs veids, kā izcelties no pūļa ar piesaistošu zīmējumu uz krūtīm. Mūsu izmeklētās fitnesa jakas būs ideāls sabiedrotais gan sporta zālē, gan ļaujoties atsvaidzinošam skrējienam spirgtā rītausmā. Kvalitatīvais Decathlon.lv vīriešu džemperu piedāvājums jūs pārsteigs ne tikai ar daudzveidību, bet arī ar cenu – atzītu zīmolu vīriešu apģērbi vēl nekad nav bijuši tik pieejami!

Flīsa jakas un džemperi vīriešiem īpašam komfortam

Dzirdot vārdu “flīss”, prātā nāk kaut kas maigs un mīksts. Tas visnotaļ ir patīkams audums, turklāt tā izgatavošanā netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes produkti. Lai arī flīsu ražo no sintētiskām šķiedrām, tam nepiemīt negatīvas asociācijas, kas mums saistās ar sintētiku. Tas ir izteikti viegls materiāls ar pretsviedru funkciju, kas nodrošina gaisa caurlaidību un ātru žūšanu. Pateicoties tā īpašībām, daudzi šī auduma apģērbus ir iecienījuši fiziskām nodarbēm un aktivitātēm, kad nepieciešams elpojošs atbalsts. Mīkstuma un siltuma dēļ tas lieliski aizstāj vilnas džemperi. Ja jūsu piedzīvojums prasa intensīvi fizisku piepūli, flīsa apģērbs būs vislabākā izvēle!

Kā esam novērojuši starp mūsu klientu biežākajām izvēlēm, flīss ir viens no pieprasītākajiem materiāliem. Tas ir acīmredzams līderis, iegādājoties specifiskas preces. Decathlon.lv medību kategorijas sortimentā ietilpst daudz dažādu izstrādājumu, kas ražoti no flīsa auduma. Šo vaļasprieku nereti nākas baudīt vēsos un mitros apstākļos, tādēļ flīss būs nepārspējama izvēle, lai jums būtu silti un jūs neizjustu diskomfortu. Ja vēlaties nodoties savai mīļākajai nodarbei – medībām, tad mūsu klāstā jūs varēsiet piemeklēt sev nepieciešamo atbalsta ekipējumu – apģērbu no flīsa, kas ļaus jums koncentrēties uz nodarbi, nevis uz apģērbu, kas jums mugurā.

Mūsu interneta veikalā šis praktiskais audums ir dažādu stilīgu virsapģērbu pamatā. Tos, kuri mēdz doties garās pastaigās un pārgājienos, pie mums gaida vīriešu kalnu pārgājienu flīsa jakas. Tās būs uzticams palīgs, kad gaisa temperatūra prasa uzvilkt ko biezāku. Tāpat arī piedāvājam vestes no šī universālā auduma. Jūs priecēs milzīgā modeļu un dizainu variācija. Decathlon.lv kolekcijā pieejami gan tumši toņi, gan arī pa kādai spilgtākai krāsai tiem, kuri vēlas tikt pamanīti. Varbūt tas ne gluži būs gadījumos, kad esat devies medībās, bet gan valkāšanai ikdienā. Tas piestāv pie lielākās daļas apģērbu. Kombinācijā ar, piemēram, džinsiem, jūs iegūsiet ikdienišķu, taču reizē pievilcīgu izskatu ar maksimālu komfortu.

Sportiski zīmolu vīriešu džemperi, jakas un krekli vietnē Decathlon.lv

Nodarbojoties ar fitnesu iekštelpās vai siltā laikā ārā, parasti pietiek ar kādu sporta kreklu un šortiem. Šāds ietērps ir loģisks risinājums, kad ķermenis pakļauts intensīvai svīšanai. Tomēr ar fitnesu cilvēki nenodarbojas tikai sporta zālē. Mūsdienās, īpaši pilsētas vidē, ielās redzam daudz skrējēju. Tāpat arī lielākajā daļā pašvaldību ir pieejami āra fitnesa trenažieri, kas brīvi pieejami ikvienam interesentam. Mēs esam padomājuši arī par fitnesa un fiziskās veselības entuziastiem, piedāvājot fitnesa treniņu sporta kreklus ar garām rokām. To piegriezums atgādina parastu sporta džemperi, bet ir ražoti no plānāka auduma, kas turklāt ir elpojošs un ātri žūst. Skrienot vai vingrojot ar šādu kreklu ārpus telpām, jūs būsiet mazāk pakļauts laikapstākļu iedarbībai tad, kad laukā valda nemīlīgāki laikapstākļi. Fitnesa treniņu krekls labi der arī kā ikdienas apģērbs sportiskā stila cienītājiem – iespējams, viens no praktiskākajiem apģērba gabaliem jūsu skapī.

Mēs, Decathlon.lv, mīlam un atbalstam sportošanu, kā arī zinām, ka aktīvs dzīvesveids var izpausties dažādos veidos. Tas ne vienmēr nozīmē lielu fizisku piepūli, pamatīgu svīšanu un smagu elpošanu. Mēs esam parūpējušies arī par tiem, kuru vaļasprieks vairāk saistīts ar patīkamu atpūtu mierīgās noskaņās. Tieši tā – mēs domājam burāšanu! Ja labprāt laiku pavadāt uz ūdens burulaivā, tad zināt, ka šādos apstākļos var nākties saskarties ar lielākām vēja brāzmām. Šim nolūkam esam sagatavojuši elegantus burāšanas puloverus ar augstu apkakli. Tie piešķirs jums patiesa burātāja vizuālo tēlu, vienlaikus pasargājot jūs no vēja. Šāds pulovers lieliski noderēs arī vēsākos vakaros vai vasaras izskaņā, kad temperatūra mēdz samazināties, bet burātkāre – nē.

Vietnē Decathlon.lv jūs jau gaida plašs vīriešu džemperu, jaku un kreklu klāsts dažādām gaumēm un sporta veidiem. Mūsu klientus priecēs gan pazīstami zīmoli, gan mazāk dzirdēti ražotāji. Ja kāds vēl nezināms zīmols jūs ir ieinteresējis, bet nav pārliecības par tā produkcijas kvalitāti, tad uztraukumam nav pamata – mūsu sortimentā ir iekļautas preces no pārbaudītiem ražotājiem, kas kalpo kā garantijas standarts. Tāpat arī iepirkšanās mūsu veikalā ir īsts baudījums. Jūs varat atlasīt preces pēc sev atbilstošajiem kritērijiem, lai varētu ērti pārskatīt piedāvājumu. Tas ļaus ietaupīt laiku un redzēt tikai to, kas jums ir aktuāli. 

Negaidiet un izpētiet Decathlon.lv kolekcijas jau tūlīt – jūs ar pāris klikšķiem atradīsiet visu vajadzīgo, turklāt par draudzīgu cenu! Arī piegāde tiek nodrošināta pāris dienu laikā, lai bez liekas kavēšanās varat nodoties savām iecienītākajām nodarbēm.