Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Vīriešu termoveļa | Termoveļas komplekti | Decathlon LV




Hide filters
Show filters
80 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • BRŪNA
  • BALTA
  • ZAĻA
  • BORDO
  • HAKI
  • SARKANA
  • PURPURA
  • OKERA

TERMOVEĻA

Ikvienam vīrietim, kurš aktīvi nodarbojas ar sportu gada aukstajā laikā, nepieciešama atbilstoša aizsardzība pret aukstumu. Te jums noderēs tam īpaši paredzēta vīriešu apakšveļa – termoveļa. Mūsu pārdomātajā klāstā ietilpst gan siltas apakšbikses, gan apakškrekli, gan citi nepieciešamie aksesuāri, lai jūs varētu sportot ar komfortu jebkuros laikapstākļos. Šī termoveļa ir izgatavota no īpaša materiāla, kas regulē ķermeņa temperatūru un novada lieko mitrumu. Sportot aukstumā vēl nekad nav bijis tik silti!

Vīriešu termoveļa – apakšbikses, bikses, krekli u. c.

Termoveļa ir apakšveļa, kuras bezšuvju piegriezums līdzinās parastām drēbēm, taču tā tiek izgatavota no speciāla materiāla. Termokrekls atgādina parastu kreklu ar īsām vai garām piedurknēm. Termoapakšbikses var būt gan kā garās bikses, gan pusbikses, gan bokseršorti. Principā termoveļa ir apakšējais apģērba slānis, kas cieši pieguļ ķermenim. Šādai veļai piemīt izcila siltumizolācija, taču tā ir īpaši plāna un praktiski nav pamanāma zem parasta apģērba. To var pielīdzināt “otrajai ādai” – tā ir tikpat elastīga, ērta un nejūtama. To var ērti uzvilkt zem vīriešu sporta apģērba un uzreiz sākt vingrot. Ja jūs esat jaunas termoveļas meklējumos, ieskatieties mūsu interneta veikalā Decathlon.lv. Pie mums pieejams klāsts no pārbaudītiem zīmoliem – termokrekli, termobikses un termoapakšbikses iespaidīgā sortimentā vienuviet!

Bezšuvju termobikses un termokrekls vīriešiem – labākā izvēle aukstos apstākļos

Termoveļa ne tikai sniedz komfortu un uztur ķermeni siltu, bet arī ļoti ātri žūst. Bieži termoveļa ir sausa, to izņemot no veļasmašīnas – tai nav nepieciešama papildu žāvēšana. Šī īpašība noderēs tiem vīriešiem, kuri nododas aktivitātēm sniegā vairākas reizes dienā. Tādējādi pēc izžūšanas to varēs atkal ātri uzvilkt, paķert snovborda dēli un doties kārtējo reizi uz kalnu. Tāpat termoveļu var ņemt līdzi arī laivu braucienā vai plānojot palikt pa nakti teltī. Ja naktis ir vēsas, tad tā pasargās no aukstuma, kas var nemanāmi piezagties šādās situācijās. Ja izbraucienos pie dabas ņemat līdzi bērnus, termoveļa būs viens no tiem aksesuāriem, par kuru jūs kā vecāks priecāsieties visvairāk. Bērns saldi gulēs siltumā teltī, bet jūs varēsiet nedaudz ilgāk mierīgi pavakarēt pie ugunskura kopā ar savu partneri.

Termoapakšveļa jūsu mīļākajā krāsā vietnē Decathlon.lv

Termoveļa ir izteikti iecienīta to vīriešu vidū, kuriem patīk nodoties fiziskām nodarbēm aukstākos laikapstākļos. Tas ir lielisks apģērbs sportiskām aktivitātēm vēsajā laikā. Piemēram, riteņbraukšanā, kur svarīgi panākt pēc iespējas mazāku pretestību, termoveļa ļauj sasniegt optimālu sniegumu arī temperatūrās tuvu nullei vai zem tās, nodrošinot kustību brīvību. Tāpat termoveļas priekšrocības novērtē arī tie stiprā dzimuma pārstāvji, kuri saviem hobijiem ļaujas pat stiprā salā – zemledus makšķernieki, mednieki un citi aktīvās atpūtas cienītāji. Tā visnotaļ ir universāla vīriešu apakšveļa. Veikalos pieejams plašs termoveļas klāsts, taču vietnē Decathlon.lv to iegādāties būs iegādāties vēl ērtāk. Šeit ar pāris klikšķiem ko piemērotu sev atradīs pat visprasīgākie klienti. Jūs iepriecinās preces, kas piemērotas jūsu aktīvajam dzīvesveidam, turklāt piedāvājums ir tik plašs, ka kaut kas noteikti būs pieejams arī jūsu mīļākajā krāsā! 

Vīriešu termoveļa sportam un ikdienai

Vīriešiem komforts ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem laba laika pavadīšanai. Termoveļa vīriešiem sniedz vairākas priekšrocības. Šāda tipa veļa ne tikai nodrošinās siltumu, bet arī izcili regulēs ķermeņa temperatūru. Termoveļa ir veidota tā, lai uzturētu ķermeni siltu, vienlaikus izvadot lieko mitrumu. Elpojošais materiāls novērš svīšanu jebkuros apstākļos, arī izteikti intensīvu aktivitāšu laikā. Šī iemesla dēļ termoveļu var droši valkāt arī ikdienā – tā būs fantastiski piemērota nesteidzīgām pastaigām ar mīļoto pa sniegotām dabas takām. Arī tiem, kuri daudz laika pavada ārā, piemēram, veicot savus darba pienākumus, noteikti lieti noderēs kāds termobikšu pāris vai silts termokrekls. Tos varēs viegli pavilkt gan zem uniformas, gan darba apģērba. 

Siltās vīriešu apakšbikses un daudz kas cits vietnē Decathlon.lv

Vietnē Decathlon.lv jūs gaida vīriešu termopreces ar nepārspējamām atlaidēm. Mūsu veikalā atradīsiet sev atbilstošu termoveļu, turklāt jūs patīkami pārsteigs preču cena un kvalitāte. Pie mums pieejams viss sportam un ikdienai pat visskarbākajiem laikapstākļiem – vīriešu apakšbikses, termobikses, termoveļas komplekti, cepures un pat siltās zeķes, lai pasargātu jūs no salšanas un saaukstēšanās. Atgādinām, ka, neskatoties uz elastīgo audumu, vīriešu termoveļas izmērs jāizvēlas atbilstoši jūsu augumam. Līdzīgi kā visam citam apģērbam, arī tai nav ieteicams būt pārāk ciešai vai brīvai. Aukstumā, kad asinsrite mēdz palēnināties, cieši pieguļošs apģērbs papildus veicinās asinsrites palēnināšanos. Savukārt pārāk brīva termoveļa nepieguls jūsu ķermenim un pat traucēs, piemēram, ja drēbes, ko velkat virs tās, jums ir tieši laikā. Baudiet ziemu, ļaujoties pašiem ekstremālākajiem sporta veidiem ar sausu apakšveļu!