Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
729 Products
Šķirot pēc:
Pēc preces veida
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • HAKI
  • BRŪNA
  • PURPURA
  • MELNA
  • ZAĻA
  • ORANŽA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • OKERA
  • SARKANA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • BALTA
  • SMILŠKRĀSA
  • ROZĀ
  • DZELTENA
  • BORDO
  • TIRKĪZA

MEDĪBAS

Medības – aizraujošs vaļasprieks ar īpašām prasībām

Medības ir viens no populārākajiem hobijiem pasaulē. Ar medībām labprāt nodarbojas liela daļa cilvēku, jo tas ir ļoti aizraujošs un reizē arī ļoti azartisks vaļasprieks. Medību rezultātu ir grūti paredzēt, taču svaiga gaisa un dabas baudīšana ir lieliski pavadīts laiks jebkurā gadījumā. Individuālās medības ļauj jums pārbaudīt sevi un savus spēkus, bet došanās medībās kopā ar mednieku kluba kolēģiem ir labs komandas saliedēšanas pasākums. Tomēr medībām ir nepieciešamas zināmas iemaņas un, vēl svarīgāk, pareizais aprīkojums, kas var būtiski ietekmēt medību iznākumu.

Interneta veikalā Decathlon.lv atradīsiet visu nepieciešamo savām nākamajām medībām. Mūsu klāstā ir iekļauti dažādi piederumi, piemēram, naži, rācijas, svilpes, patronu maki un daudzi citi produkti, kas nepieciešami ikvienam medniekam. Tāpat esam padomājuši arī par jūsu komfortu un ērtībām – veikala sortimentā atradīsiet dažādus siltus un funkcionālus apģērbus un apavus medībām jebkādos laikapstākļos. Turklāt vairums šo apģērbu ir piemēroti valkāšanai arī, nodarbojoties ar citiem aktīviem hobijiem, piemēram, kāpšanas sportu vai makšķerēšanu. Šeit atradīsiet visu sev nepieciešamo vienuviet!

Medību bikses dažādiem laikapstākļiem un uzdevumiem

Medības nav sēņošana – te ar iešanu pa labi iestaigātām un tīrām takām vien būs par maz. Pārvietojoties pa mežu, kas var būt aizaudzis, pilns brikšņu un dabisku šķēršļu, jums nepieciešams pats uzticamākais apģērbs. Šeit ir svarīga ne tikai apģērba izturība, bet arī kustību brīvība. Decathlon.lv sortimentā esam iekļāvuši izteikti funkcionālas bikses, kas kalpos kā lielisks atbalsts vissarežģītākajos apstākļos. Universālās medību bikses haki toņos noderēs ikvienam, kas dodas pastaigās pa mežiem un tiem līdzīgiem apvidiem. Daudzu modeļu konstrukcija ir papildināta ar vairākām praktiskām kabatām, kurās varēsiet salikt ļoti daudz piederumu. 

Mūsu klāstā pieejami arī vairāki kamuflāžas bikšu pāri dažādos toņos, ļaujot medniekiem piemeklēt  sev piemērotākās krāsu kombinācijas atbilstoši paredzētajai medību vietai. Turklāt kamuflāžas raksts nav ekskluzīvi paredzēts tikai medību apģērbu modeļiem – patiesībā šāda stila apģērbi ir kļuvuši par iecienītu izvēli daudzu vīriešu vidū, un mēs bieži sastopamies ar tiem arī pilsētas ielās un citviet. Decathlon.lv piedāvājumā atradīsiet plašu kamuflāžas bikšu un citu apģērbu modeļu klāstu, kas lieti kalpos jums arī ikdienā. Šos apģērbus iespējams viegli kombinēt ar vienkrāsainiem apģērbiem – jūs izskatīsieties un jutīsieties lieliski!

Ūdensnecaurlaidīgs apģērbs aizsardzībai no mitruma un diskomforta medību laikā

Medības prasa īpašu sagatavošanos, jo nekad nav iespējams precīzi paredzēt, kādi būs laikapstākļi. Tā kā dzinējmedību sezona sākas oktobrī, tad medniekiem var nākties saskarties ar šim gadalaikam raksturīgo mitrumu un lietu. Lai pasargātu jūs no nepatīkamām sajūtām un saudzētu jūsu veselību, mēs piedāvājam plašu ūdensnecaurlaidīgu apģērbu un apavu izvēli. Pie mums jūs gaida izturīgi un uzticami zābaki, bikses, jakas un citi ūdensnecaurlaidīgi aksesuāri. Turklāt tie lieti noderēs arī ikdienā, nodarbojoties ar citiem vaļaspriekiem. Piemēram, dodoties nakšņot kempingā lietus sezonas laikā, varēsiet nodrošināties ar ūdensnecaurlaidīgu apģērbu un baudīt pārgājienu bez lieka uztraukuma!

Garie gumijas zābaki medniekiem un citu hobiju cienītājiem

Gumijas zābaku sniegtās priekšrocības esam iepazinuši jau no bērnības laikiem, kad lietainā laikā priecājāmies par neskaitāmajām peļķēm un strautiņiem. Šādi zābaki spēj nodrošināt nemainīgas priekšrocības arī tagad, jums nodarbojoties ar daudz nopietnākiem hobijiem. Lai pasargātu kājas no samirkšanas lietainā laikā vai mitrā apvidū, interneta veikalā Decathlon.lv varat iegādāties garos gumijas zābakus medībām un visa veida āra aktivitātēm. Šādos zābakos varēsiet viegli pārvarēt slapjas pļavas, lai nokļūtu vietā, kur atrodas medību torņi, sausām kājām. Šos zābakus novērtēs arī makšķernieki, kas labprāt pārvietojas gar ūdenstilpes krastu, brīžiem daļēji iekāpjot ūdenī. Vairākiem zābaku modeļiem ir dubultas gumijas kārtas konstrukcija vietās, kas visvairāk pakļautas staigāšanas ietekmei, tādēļ tie nodrošina jūsu pēdām teicamu atbalstu.

Vīriešu flīsa jaka īpašam komfortam medību laikā

Dažkārt medījums vai loms var atrasties vien pāris metru attālumā no jums, dažkārt – ievērojami tālāk. Šādos mirkļos ir būtiski saglabāt modrību un kontroli pār savām kustībām. Flīsa jaka ir ideāls risinājums, lai jūs varētu justies silti un neļauties drebuļiem, kas var sagandēt medības. Flīss ir īpašs audums, kam piemīt vilnas sildošās īpašības, taču tas negrauž un nav izgatavots no dzīvnieku izcelsmes produktiem. Vēl viena tā priekšrocība ir vieglums un kompaktums – uzvelkot no flīsa izgatavotu apģērbu, tas praktiski nav jūtams, turklāt ir ļoti viegli salokāms un novietojams uzglabāšanai, kad vairs nevēlaties to valkāt. Pateicoties to īpašajam mīkstumam, flīsa apģērbi nerada nekādu lieku troksni, tādēļ tie kļūs par neatsveramu atbalstu tik intensīvās nodarbēs kā medības.

Termoveļa medībām īpaši aukstā laikā

Termoveļu īpaši novērtē vīrieši, kas iecienījuši fiziskas nodarbes vai ļaušanos vaļaspriekiem skarbākos laikapstākļos. Tā ir lieliska apģērba izvēle sportiskām aktivitātēm vēsajā laikā. Termoveļa ir viegli pavelkama zem virsdrēbēm – tā nebūs ne pamanāma, ne sajūtama. Lai arī termoveļa lielākoties tiek izgatavota no sintētiskas šķiedras, pateicoties īpašai tehnoloģijai, audums ir izteikti elpojošs un elastīgs – tas spēj uzturēt siltumu, bet neuzkrāj lieku mitrumu. Bezvīļu konstrukcija sniedz papildu komfortu, jo novērš vīļu radīto berzi. Ideāls sabiedrotais zemledus makšķerniekiem un citu ziemas sporta veidu cienītājiem.

Interneta veikalā Decathlon.lv jūs gaida vīriešu termo apģērbi ar vēl neredzētām atlaidēm un izpārdošanām. Mūsu veikalā atradīsiet sev piemērotu termoveļu, kas nodrošinās jums siltumu un komfortu, turklāt jūs patīkami pārsteigs preču cenas, kvalitāte un sortiments. Pie mums pieejams viss, kas nepieciešams sportošanai un ikdienai pašos skarbākajos laikapstākļos – vīriešu apakšveļa, termobikses, termokrekli, cepures un pat siltas zeķes, kas radītas, lai pasargātu jūs no aukstuma. Ja kādreiz esat gaidījuši dzīvnieku, stundām ilgi nekustīgi stāvot izteikti zemā temperatūrā, tad jūs zināt, cik viegli piezogas aukstums – šādās situācijās termoveļa ir tieši tas, kas jums nepieciešams visvairāk.

Izcili aksesuāri sekmīgām medībām

Mūsu plašajā medību preču kolekcijā atradīsiet ne tikai uzticamus un izturīgus apģērbus un apavus, bet arī plašu aksesuāru klāstu, kas radīts, lai padarītu medības patiesi veiksmīgas. Ja dodaties medībās kopā ar suni, esam sarūpējuši vairākus aksesuārus arī jūsu mīlulim. Pie mums pieejamas suņu kaklasiksnas, pavadas, ķemmes, kopšanas līdzekļi un pat uzkodas. Dodoties medībās, nepieciešams parūpēties par visiem to dalībniekiem, tādēļ neaizmirstiet par nepieciešamo aprīkojumu arī savam sunim – jūsu pavadonis piedalās šajā pasākumā ar tik pat lielu aizrautību un prieku kā jūs.

Tāpat Decathlon.lv sortimentā ir pieejamas arī dažādas eļļas un līdzekļi ieroču kopšanai, kā arī trijkāji, patronu maki, ieroču pleca siksnas un citi piederumi, bez kuriem grūti iztikt, gatavojoties medībām. Rūpīgi izpētiet mūsu piedāvājumu un izvēlieties visu medībām nepieciešamo vien ar pāris klikšķu palīdzību, neizejot no mājām. Šeit jūs varat ielikt savā grozā dažādus, gan nelielus, gan lielākus piederumus, bez nepieciešamības staigāt pa fiziskiem veikaliem. Turklāt ērtie filtri ļaus jums viegli atlasīt tieši to, ko meklējat, kā arī izvēlēties vēlamos izmērus un krāsas. Lai jums veiksmīga jaunā medību sezona!