Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
25 Products
Šķirot pēc:

Izvēlies šalli atbilstoši plānotai aktivitātei

Gada aukstākajos mēnešos, kad ir vējaināks laiks un kakla daļai nepieciešama papildus aizsardzība, pareizi izvēlēta šalle var būt ne tikai praktiska, bet arī stilīga aksesuāra daļa. Decathlon.lv piedāvājumā ir preces plašā izvēlē šallēm vīriešiem un sievietēm, lai nodrošinātu gan komfortu, gan stilu. 

Katrai aktivitātei var būt savi prasību aspekti. Ja plānojat sportisku aktivitāti, izvēlieties šalli, kas nodrošina gan siltumu, gan elpošanu, piemēram, tunēlšalli ar regulējamu aizsargu.

Vīriešu šalles veids

Riņķšalles, tuneļšalles, slēpošanas šalles: Decathlon.lv klāstā ir dažādi veidi, lai atbilstu ikviena gaumei un vajadzībām. Riņķšalles var būt gan siltas, gan modīgas, savukārt slēpošanas šalle nodrošina optimālu aizsardzību pret aukstumu un vēju un dažādām vēlmēm.

Vīriešu šalles – materiāls

Atkarībā no tā, cik siltu un elpojošu šalli vēlaties, izvēlieties materiālu, kas piemērots konkrētai vajadzībai. Šallēs tiek izmantoti dažādi materiāli, kas piedāvā dažādas īpašības, piemērotas dažādiem apstākļiem un vajadzībām. 

  • Flīss ir viegls un ērti nēsājams materiāls, tāpēc tas ir tik labs siltuma saglabātājs, ļaujot saglabāt ķermeņa temperatūru, gaisa cirkulācija ļauj ādai elpot, novēršot apsaldēšanos.
  • Merino vilnai ir gluda un mīksta virsma, kas pieskaroties ir patīkama ādai, tāpat tā nodrošina augstu siltuma izolāciju, saglabājot ķermeņa siltumu. Izcilās elpošanas īpašības ļauj novērst pārkaršanu un uzturēt komfortablu temperatūru.
  • Ja vajadzīgs ūdensnecaurlaidīgs materiāls, var dot priekšroku neoprēnam, kas nodrošina aizsardzību pret mitrumu un saglabā siltumu pat mitros apstākļos, piemērots aukstiem laika apstākļiem. Noteikti jāmin, ka neoprēns ir elastīgs, ļaujot labu kustīgumu un pielāgošanos ķermeņa formai.

Katrs materiāls piedāvā savas priekšrocības atkarībā no vajadzībām un vides apstākļiem, tāpēc izvēlieties šalli, kas atbilst jūsu individuālajām prasībām un apstākļiem, kuros plānojat to izmantot.

Pielāgojams dizains un krāsas sezonas prasībām

Decathlon.lv papildus cimdiem piedāvā ne tikai praktiskas, bet arī modīgas šalles. Izvēlies krāsu, kas izceļas uz iegādātās ziemas apģērba fona, vai ļauj sev izpausties ar aizraujošiem rakstiem un dizainiem. Neaizmirstiet izpaust savu personisko stilu. Decathlon.lv klāstā atradīsiet gan klasiskus, gan modernus dizainus, lai ikviens varētu atrast sev piemērotu šalli.

Decathlon.lv: plašs klāsts no pasaules slavenākajiem zīmoliem

Kad runa ir par kvalitatīviem un funkcionāliem ziemas aksesuāriem, piemēram, zeķēm, cimdiem un šallēm. Decathlon.lv tiešsaistē un klātienē piedāvā izvēlēties no vairākiem pasaules slaveniem zīmoliem. Lai jūsu izvēle būtu vēl daudzveidīgāka, pārliecinieties iepazīties ar dažādu zīmolu kolekcijas, kas pieejami Decathlon interneta veikalā.

Wedze ir zīmols, kas izceļas ar inovatīviem risinājumiem, piedāvājot ne tikai siltus, bet arī stilīgus ziemas aksesuārus. Izgatavota no merino vilnas, šī riņķšalle piedāvā lielisku siltuma regulāciju un elpošanu, ideāli piemērota intensīvām aktivitātēm. Savukārt Forclaz ir zīmols, kas specializējas kalnu aktivitātēs, piedāvājot augstas kvalitātes un izturīgus produktus, kas pielāgojas ekstremālām apstākļiem. Dabas mīļotāji var dot priekšroku Solognac zīmolam, kas orientēts uz aktīvo dzīvesveidu dabā, piedāvājot praktiskus un ērtus risinājumus medību un citām dabas aktivitātēm. 

Tribord ir zīmols, kas piedāvā plašu aksesuāru klāstu, kas būs ne tikai siltuma avots, bet arī modē orientēts aksesuārs, kas ideāli piemērots gan kalniem, gan pilsētai. Inovik ir zīmols, kas ievieš jauninājumus funkcionalitātē un dizainā, piedāvājot modernas un tehnoloģiski aprīkotas ziemas aksesuārus. Apvienojot funkcionalitāti un modernu dizainu, šī šalle izmanto tehnoloģiskus materiālus siltuma saglabāšanai.

Sporta ekipējuma izstrādē, tostarp arī siltajā un ērtajā sporta apģērbā, specializējas Kipsta zīmols. Izgatavota no tehniskiem audumiem, šī sporta šalle piedāvā ne tikai siltumu, bet arī mitruma novadīšanu, lieliski piemērota sportiskiem brīžiem.

Decathlon.lv rūpīgi atlasa zīmolus, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un daudzveidību jūsu izvēlei. Neatkarīgi no tā, vai esat kalnu entuziasts, sporta mīļotājs vai vienkārši meklējat stilīgus un siltus aksesuārus, Decathlon.lv klāstā atradīsiet piemērotu risinājumu visdažādākajām vajadzībām.

Šalles un lakati kā noderīgs aksesuārs dažādos sporta veidos

Šalles nav tikai siltuma avots, bet arī neaizvietojams aksesuārs dažādos sporta veidos, nodrošinot komfortu un drošību dažādos apstākļos. 

Frīstaila slēpošanas piekritēji meklēs šalles, kas aizsargā kaklu no vēja un aukstuma, ļaujot koncentrēties uz trikiem un slēpošanas baudīšanu.

Elpojošas šalles ļauj brīvi pārvietoties un izbaudīt snovborda frīstailu, saglabājot optimālo ķermeņa temperatūru. Vieglas un kompaktas šalles ir ideālas ātrajam tūrismam, piedāvājot ērtu un funkcionālu siltuma avotu. Speciāli izstrādātas šalles kamaniņu sportam ar piemērotiem materiāliem nodrošina siltumu un aizsargu pret vēju.

Arktiskajā trekingā šalles kalpo kā svarīgs elements ekstrēmās temperatūras apstākļos, nodrošinot aizsardzību pret sals. Elastīgas un elpojošas šalles ir piemērotas aktīvam kustību veidam, kas raksturīgas kalnu trekingam.

Ērtas un siltas šalles palīdz saglabāt labu siltuma komfortu, veicot tūrisma pārgājienu visos laika apstākļos.
Neatkarīgi no sporta veida, izvēlies piemērotu šalli, kas nodrošinās gan siltumu, gan ērtības, ļaujot pilnībā izbaudīt ikvienu sporta piedzīvojumu!