Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
85 Products
Šķirot pēc:
Pēc krāsas
  • MELNA
  • PURPURA
  • BALTA
  • SARKANA
  • ROZĀ
  • PELĒKA
  • BEZKRĀSAINA
  • ZILA
  • ZAĻA
  • DZELTENA

Boksa cimdi un saites vislabākajai triecienu absorbcijai un komfortam

Bokss ir populārs cīņas sports, taču tas ir arī lielisks individuālais sporta veids. Boksa treniņu laikā ir iespējams aktīvi attīstīt sevi gan fiziski, gan garīgi, kā arī pilnveidot savu koordināciju un domāšanu. Tomēr, lai to darītu pilnvērtīgi un nesavainojot sevi, ir nepieciešami atbilstoši piederumi - boksa cimdi, saites, maisi un dažādi citi aksesuāri. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs varat iegādāties augstākās kvalitātes preces saviem boksa treniņiem par izdevīgām cenām.

Mūsu boksa preču sortimentā ietilpst dažāda līmeņa bokseriem piemēroti boksa cimdi un saites. Veikala klāstā iekļautas boksa preces no profesionālu bokseru vidū iecienītā zīmola "Everlast", kā arī dažādi modeļi sparingam, divcīņai un kikboksam. Tāpat ir pieejami arī MMA treniņu cimdi. MMA sporta veidā apvienoti vairāki cīņu sporta stili, tādēļ šādi cimdu pāris būs ideāli piemērots tieši MMA cīkstoņiem vai tiem, kas vēl tikai apgūst šo sportu.

Boksa maisi dažāda līmeņa bokseriem

Boksa maiss parasti ir pats pirmais pretinieks, uzsākot trenēties boksā. Veikals Decathlon.lv piedāvā uzticamus augstas kvalitātes boksa maisus dažādas fiziskās sagatavotības bokseriem. Piedāvājumā ietilpst vairākas versijas boksam mājas apstākļos, kā arī modeļi bērniem, kas palīdzēs jūsu bērnam attīstīt koordināciju un koncentrēšanos. Lai trenētu refleksus un izvairīšanos no pretinieka dūrēm, jums noderēs mūsu bumbieri - tie drīzāk līdzinās bumbai, kas nodrošina pretreakciju uz sitienu. Izvēlieties savām vajadzībām atbilstošāko preci un trenējiet fizisko sagatavotību, uzmanību un spēku sev ērtā vietā un laikā!

Uzticams treniņu apģērbs intensīvai slodzei

Tādiem intensīviem sporta veidiem kā boksam, kur kustību brīvība un lokanums spēlē lielu lomu, nepieciešams tam piemērots apģērbs. Decathlon.lv piedāvā ideālo boksa apģērbu ikvienam - šeit atrodami dažādi vīriešu un sieviešu sporta apģērbi, no kā izvēlēties. Tie ļaus kustēties daudz ātrāk un veiklāk, turklāt tos varēsiet izmantot dažādiem mērķiem, piemēram, ikdienā. Pie mums iespējas ir plašas un izvēle paliek jūsu ziņā - apskatiet piedāvājumu, pārliecinieties, ka atlasīts pareizais izmērs, un jau pēc pāris dienām varēsiet to vilkt mugurā, gatavojoties intensīvam boksa treniņam!

Plašs boksa piederumu un citu preču klāsts tikai Decathlon.lv

Tie, kas nodarbojas ar boksu, zina, ka šajā cīņas sporta veidā nav iespējams iztikt bez dažādiem aizsarglīdzekļiem. Mēs piedāvājam vairākus piederumus triecieniem visvairāk pakļauto vietu aizsardzībai: kāju un pēdu sargus, cirkšņa aizsargus, apakšstilba aizsargus, boksa galvassargus, mutes sargus un tamlīdzīgus aksesuārus. Tie noderēs ne tikai divcīņā, bet arī gadījumā, kad trenējaties, piemēram, ar bumbieri. 

Decathlon kolekcijā pieejams viss nepieciešamais boksa inventārs, lai visu līmeņu bokseri spētu apgūt vai pilnveidot savas iemaņas. Ja jums vajadzīgs jauns boksa maiss vai cimdi, tad jūs noteikti atradīsiet ne tikai tos, bet arī visu pārējo inventāru. Turklāt ikvienu veikala apmeklētāju pārsteigs arī draudzīgās cenas - vairs nekādu attaisnojumu, lai nesāktu nodarboties ar šo daudzpusīgo sporta veidu. Vienkārši ienāciet, apskatiet un pasūtiet - piegāde norit tik ātri, ka jau pavisam drīz varēsiet likt savu jauno aprīkojumu pie darba!