Filtri 0
Filtri 0
Display filters
114 Produkti
Aktīvie filtri 0
By color
  • PURPURA
  • MELNA
  • BALTA
  • ORANŽA
  • DZELTENA
  • ROZĀ
  • TIRKĪZA
  • SARKANA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
  • HAKI
  • ZILA

SLĒPOŠANAS INVENTĀRS

Ja traukšanās lejup pa kalna nogāzi ir jūsu iemīļotākā nodarbošanās, tad esat ieradies īstajā vietā

Mēs piedāvājam uzticamu un kvalitatīvu kalnu slēpošanas inventāru jūsu iecienītākajam ziemas sporta veidam. Pie mums atradīsiet gan augstas veiktspējas slēpošanas zābakus, gan slēpes, gan slēpošanas nūjas un daudzus citus piederumus. Turklāt tas viss tikai no pārbaudītiem ražotājiem. Ja jūsu esošais slēpošanas inventārs ir nepilnīgs vai vēlaties to atjaunot, tad droši izpētiet mūsu kolekcijas un izvēlieties sev atbilstošākās preces – viss nepieciešamais vienuviet!

Kalnu slēpošanas inventārs jūsu iecienītākajam ziemas sporta veidam interneta veikalā Decathlon.lv

Kalnu slēpošana ir sporta veids, kas aktīvās sezonas laikā ļauj apvienot ziemas priekus ar fizisku treniņu. Slēpot iespējams gan tepat Latvijā, gan arī dodoties uz kādu kalnaināku apvidu ārvalstīs. Ar slēpošanu nodarbojas kā mazi, tā lieli, kā jauni, tā veci cilvēki – šis vaļasprieks ir piemērots ikvienam. Tomēr bez atbilstoša aprīkojuma kalnu slēpošanā nevar iztikt neviens! Decathlon.lv plašajā piedāvājumā atradīsiet kvalitatīvu kalnu slēpošanas inventāru, lai ikviens varētu ļauties šim aizraujošajam sporta veidam. Turklāt, sekojot līdzi tendencēm un tehnoloģiju attīstībai, mūsu kolekcijas tiek regulāri papildinātas ar jauniem produktiem.

Kādi produkti ir pieejami Decathlon.lv slēpošanas inventāra sortimentā?

Mūsu slēpošanas inventāra kolekcijā ir iekļauti visi svarīgākie piederumi, kas nepieciešami, lai nodarbotos ar šo aizraujošo sporta veidu drošā un uzticamā veidā. Pie mums jūs varēsiet izveidot savu ideālo slēpošanas piederumu komplektu – zābakus, slēpes un nūjas – visērtākajā iespējamajā veidā, neizdarot nekādus spontānus pirkumus. Droši ienāciet mūsu veikalā un apskatiet mūsu piedāvājumā iekļautā inventāra klāstu. Šeit jūs jau gaida viss, kas nepieciešams slēpošanai:

  • Slēpes – viens no kalnu slēpošanas inventāra svarīgākajiem piederumiem pavisam noteikti ir kalnu slēpes. Mēs esam jums sarūpējuši dažādus kalnu slēpošanai paredzētu slēpju modeļus – jums atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko. Izvēloties slēpes, noteikti ir jāņem vērā slēpju izmērs – garākas slēpes ir stabilākas un ar tām iespējams sasniegt lielāku ātrumu, bet īsas slēpes ir vieglāk manevrējamas.
  • Slēpošanas zābaki – mūsu plašajā inventāra klāstā iekļauts arī sniega zābaku piedāvājums, kur atradīsiet kalnu slēpošanas zābakus vīriešiem, sievietēm un bērniem. Lai slēpošanas zābaki turētos pie slēpēm, jums būs nepieciešami uzticami slēpju stiprinājumi. Mēs piedāvājam gan slēpes ar jau uzstādītiem stiprinājumiem, gan slēpes bez tiem. 
  • Slēpošanas nūjas – mēs piedāvājam modernu slēpju nūju klāstu, kas iepriecinās gan vecākus, gan bērnus. Bērnu slēpošanas nūju izmērs, lielākoties, ir regulējams, ļaujot tām augt kopā ar bērnu un palīdzot vecākiem ietaupīt. Baudiet vienu no interesantākajiem sporta veidiem kopā ar visu ģimeni netraucēti, pārliecinoši un ar pilnu nodrošinājumu!

Kalnu slēpošanas zābaki, slēpes un citi slēpošanas piederumi tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Ja meklējat savu ideālo slēpošanas un snovborda ekipējumu, tad ir pienācis laiks izpētīt Decathlon.lv piedāvājumu. Mūsu klāstā pieejamas dažādas preces un piederumi slēpošanai, ļaujot ikvienam atrast visu sev nepieciešamo. Gimenes, kas labprāt kopīgi dodas slēpot uz kalniem, mūsu plašajā preču sortimentā pārsteigs gan produkti vīriešiem, gan sievietēm, gan bērniem. Turklāt mēs bieži piedāvājam arī īpašas atlaides un izpārdošanas – tas būs lielisks veids, kā ietaupīt, iepērkoties vairumā. Jūs patīkami pārsteigs arī mūsu produktu standarta cenas – visas mūsu sortimentā iekļautās preces ir izcili kvalitatīvas un vienlaikus ļoti pieejamas vidusmēra cilvēkam!

Mēs esam parūpējušies par to, lai pie mums jūs varētu ērti un vienkārši atrast visu, kas jums nepieciešams. Ērtā filtrēšanas funkcija ļauj atlasīt jūs interesējošos kritērijus, parādot ekrānā tikai īpaši atlasītās preces. Izmantojot filtrus, varat norādīt vēlamo izmēru, krāsu, lietošanas veidu, zīmolu un daudzus citus parametrus. Tādējādi jums tiek nodrošināta iespēja ievērojami ietaupīt laiku, atšķirībā no iepirkšanās fiziskā veikalā, kur iespējams arī neatrast meklēto. Turklāt visiem produktiem ir pievienoti skaidri attēli no visiem rakursiem, lai jūs gūtu pilnīgu priekšstatu par to, kā prece izskatīsies uzvilkta mugurā. Tāpat arī katrai precei ir pievienots visaptverošs apraksts, norādot tās priekšrocības un tehnisko informāciju. Jums nebūs nekādu problēmu izvēlēties tieši to, ko meklējat, neizejot no mājām!