Filtri 0
Filtri 0
Display filters
108 Produkti
Aktīvie filtri 0
By color
  • MELNA
  • PURPURA
  • ZILA
  • BALTA
  • PELĒKA
  • SMILŠKRĀSA
  • HAKI
  • ZAĻA
  • SARKANA
  • ROZĀ
  • DZELTENA
  • OKERA
  • BRŪNA

SNOVBORDS

Universāls snovborda apģērbs kalnu iekarošanai

Snovbords ir patiesi aizraujošs ziemas sporta veids, kura laikā sportists ar snovborda dēli laižas lejup pa nogāzi, izpildot dažādus manevrus un lēcienus. Tā ir brīnišķīga iespēja aktīvi pavadīt laiku sniegā, ikreiz uzlabojot savas iemaņas un sniegumu. Lai viss izdotos, nepietiks tikai ar snovborda inventāru – jūsu komfortam nepieciešams arī ideālais apģērbs snovbordam, kas nodrošinās aizsardzību no aukstuma un vēja. Decathlon.lv jūs gaida lieliski sieviešu, bērnu, kā arī vīriešu snovborda apģērba piedāvājumi. Šeit atradīsiet dažādas jakas, bikses, termoveļu, kā arī citus apģērbus, lai šoziem jūs kopā ar ģimeni varētu iekarot kādu jaunu virsotni.

Uzticami snovborda zābaki aktīvai atpūtai

Braukšanai ar snovborda dēli, nepieciešami īpaši zābaki, kas ļaus izpildīt manevrus ar dēli un pārvaldīt to. Šādi zābaki ir obligāts aprīkojums, bez kura nav iespējams nodarboties ar snovbordu. Mūsu klāstā ir pieejami daudzveidīgi un stilīgi snovborda zābaki, kas nodrošinās jums nepieciešamo atbalstu un kustību brīvību. Tie ir pietiekami stingri un lietotāja kļūdas koriģējoši, kā arī uzlabo komfortu, jums traucoties leup pa nogāzi. Tāpat interneta veikala Decathlon.lv sortimentā iekļautajiem zābakiem ir īpaši viegla zole ar izteiktu protektoru uzlabotai saķerei jebkāda veida sniegā. Ja meklējat ideālos snovborda zābakus, noteikti izpētiet mūsu piedāvājumu – šeit sev piemērotu apavu pāri spēs atrast jebkāda līmeņa snovbordists!

Kvalitatīvi snovborda dēļi gan iesācējiem, gan profesionāļiem

Kā zināms, snovborda dēlis ir pats galvenais inventārs, kas nepieciešama, lai jūs varētu nodarboties ar šo izaicinošo sporta veidu. Izvēloties snovborda dēli, noteikti jāpievērš uzmanību tā atbilstībai jūsu prasmēm. Decathlon.lv klāstā pieejama plaša stilīgu snovborda dēļu kolekcija, kurā iekļauts gan iesācējiem, gan lietpratējiem paredzēts aprīkojums. Ar mūsu uzticamajiem dēļiem jūs varēsiet braukt pa sniega parkiem, nogāzēm un pat bezceļiem. Ja plānojat doties snovborda izbraucienā kopā ar bērnu, aplūkojiet arī mūsu bērniem paredzētos modeļus. Tiem piešķirtas rotaļīgas krāsas un šie dēļi ir īpaši izstrādāti iesācējiem, kuri vēlas apgūt un pilnveidot savas snovborda prasmes. Tāpat pie mums atradīsiet arī snovborda dēļus profesionāliem snovbordistiem, kas ļaus nodarboties gan ar snovošanu brīvajā stilā, gan braukt pa speciāli veidotām trasēm. Viss jums nepieciešamais vienuviet!

Snovborda stiprinājumi daudzveidīgai snovošanai

Ar snovbordu ir iespējams nodarboties parkā, ārpus pilsētas, trasē vai pat bezceļos – šī sporta vieda sniegtās iespējas ir visnotaļ plašas. Neatkarīgi no jūsu braukšanas stila, jums ir nepieciešami uzticami stiprinājumi, kas nodrošina optimālu atbalstu un amortizāciju. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs atradīsiet  ideālos snovborda stiprinājumus, kas būs piemēroti daudzveidīgai snovošanai un tieši jūsu izvēlētajam stilam. Stiprinājumi ir pieejami dažādās klasiskās krāsās, tādēļ tos būs viegli pieskaņot gan jūsu dēlim, gan apģērbam. Ja esat jauna snovborda aprīkojuma meklējumos, izpētiet Decathlon.lv piedāvājumu. Šeit jūs varēsiet iepirkties ātri un vienkārši, pat neizejot no mājām. Turklāt ērtā filtrēšanas funkcija ļaus precīzi atlasīt tieši jūs interesējošos kritērijus, bez nepieciešamības tērēt laiku uz to, kas jums pašlaik nav aktuāls. Lai jums izdevusies jaunā snovošanas sezona!