Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
228 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • PURPURA
  • ZAĻA
  • SARKANA
  • OKERA
  • TIRKĪZA
  • HAKI
  • BRŪNA
  • ROZĀ
  • DZELTENA
  • SMILŠKRĀSA
  • ORANŽA

Vai labprāt dodaties garākos pārgājienos pa izaicinošām trasēm? Ja jā, tad jūs noteikti zināt, cik svarīgi ir paņemt līdzi visu nepieciešamo. Šim nolūkam ideāli noderēs mūsu sagatavotā mugursomu kolekcija. Piedāvātajā klāstā ietilpst īpaši izturīgas un funkcionālas somas un mugursomas, kas būs lielisks atbalsts, atrodoties tālu no mājām un civilizācijas. Iegādājoties šādu sporta aksesuāru, jums vairs nebūs jāizvēlas, ko ņemt vai neņemt līdzi. Mūsu sortimentā ir iekļautas dažāda izmēra mugursomas, no kurām noteikti varēsiet izvēlēties savām vajadzībām visatbilstošāko!

Sporta mugursomas piedzīvojumam brīvā dabā

Ziemas atvaļinājums ir ideāls laiks, lai dotos ceļojumā uz kādu siltāku vietu ārpus Latvijas. Daudzi izmanto šo vilinošo iespēju un ļaujas izdevībai aizmukt no bargā sala, lai pagozētos saulītē kādā valstī, kur vasara ir daudz garāka nekā pie mums. Taču, laikam kļūstot siltākam arī mūsmājās, ir īstais brīdis, izbaudīt dabu tepat uz vietas, dodoties kādā jaukā un piedzīvojumiem bagātā pārgājienā. Parasti pārgājiens tiek plānots, izvēloties garāku maršrutu, kura pieveikšanai nepieciešamas vairākas stundas vai pat dienas, tādēļ līdzi ņemamo piederumu saraksts var būt visai iespaidīgs. Tas var būt guļammaiss, pārtika, ūdens pudele, saules aizsarglīdzeklis, džemperis un jebkas cits, ko var ievajadzēties pārgājiena laikā. Šim nolūkam jums nepieciešama piemērota mugursoma, kurā ērti varēsiet ievietot visas līdzi ņemamās lietas.

Izturīgu pārgājienu somu novērtēs gan pieredzējuši ilgu pastaigu cienītāji, gan iesācēji. Pārgājiena laikā soma tiek pakļauta fiziskai slodzei reizē ar jums un arī tā atpūšas tikai tad, kad to darāt jūs. Atrodoties jums uz muguras, soma veicsavu darbu pašaizliedzīgi, taču tikai tik labi, cik labs ir materiāls, no kā tā izgatavota. Ja meklējat pārgājienu mugursomu no vislabākajiem materiāliem, tad Decathlon.lv atradīsiet tieši to, pēc kā lūkojaties. Mūsu pārgājienu un trekinga mugursomu klāstu veido dažādas kvalitatīvas tūrisma preces. Šeit jūs gaida modeļi ar vairākām kabatām, kas lieliski noderēs dažādu sīkumu uzglabāšanai. Tās ļaus jums saorganizēt līdzņemamās lietas loģiskā sistēmā, lai viss būtu ātri un viegli atrodams. Ilgstošas pastaigas kalnos vēl nav bijušas tik ērtas!

Stilīgas, pilsētas dzīvei piemērotas mugursomas katrai gaumei

Decathlon.lv piedāvājumā atrodamas arī dažāda izmēra elegantas un modernas sporta mugursomas kas būs piemērotas ērtai dzīvei pilsētā un jūsu ikdienas gaitām. Pārvietojoties ar velosipēdu vai elektroskūteri, jums nepieciešamas brīvas rokas. Reizēs, kad jums jāņem līdzi datoru, grāmatas vai kādus citus smagus priekšmetus, sporta mugursoma kļūs par jūsu ideālo palīgu. Internta veikala Decathlon.lv klāstā iekļauti arī dažādi ikdienišķāki mugursomu modeļi, kas piestāvēs jūsu ikdienas stilam. Šāda sporta soma būs īpaši piemērota arī jaunajām māmiņām, kurām katru reizi izejot no mājas jāpaņem līdzi daudz dažādu lietu. Soma, kas paredzēta nēsāšanai uz viena pleca, pēc kāda laika var kļūt neērta, taču somas, kuru kontrukcijā iekļautas divas plecu lences, nodrošina labāku slodzes sadali, sniedzot uzlabotu komfortu ilgstošas nēsāšanas laikā.

Ērta mugursoma ceļošanai un ne tikai

Ceļošana ir viens no dzīves baudījumiem, caur kuru mēs varam iepazīt citas kultūras un paražas, tādējādi paplašinot savu redzesloku. Daudzi cilvēki, kas dodas prom uz ilgāku laiku, izvēlas ceļošanai tieši mugursomas – tās, pateicoties savai funkcionalitātei, ir kļuvušas par vienu no visvairāk sastopamajiem rokas bagāžas veidiem. Mugursomas ir lieliski piemērotas ceļošanai, jo tām ir vairāki nodalījumi, kuros var viegli izvietot līdzi paņemtos priekšmetus, novēršot nepieciešamību rakāties pa visu somu, kad vēlaties atrast tajā kādu sīkumu. Atkarībā no somas konstrukcijas, katrā nodalījumā parasti ir pietiekami daudz vietas, lai tajā vienkopus varētu salikt vairākas lietas. 

Decathlon.lv klāstā atrodamas gan sieviešu, gan vīriešu mugursomas , kas piemērotas izmantošanai kā ikdienas gaitās, tā arī dodoties tuvākos vai tālākos ceļojumos. Izmantojiet izdevību, izvēlieties un pasūtiet pārbaudītu firmu mugursomas, kas izgatavotas no augstākās kvalitātes materiāliem. Jūs pārsteigs lieliskas cenas un visdažādākie dizaini, kas nekad neiziet no modes. Mēs esam parūpējušies pat par visprasīgākajiem klientiem, tādēļ katra ikdienas mugursoma būs viegli pieskaņojama jūsu apģērbam un aksesuāriem – pie mums jūs gaida brīnišķīgi dizaini un uzticami zīmoli ikvienai jūsu vajadzībai. Mūsu kolekcijas vienmēr caurvij sportiskuma gars, tādēļ jūs nevarat kļūdīties savā izvēlē.

Mugursomas sportam un fiziskām aktivitātēm

Pie mums sev piemērotāko, tīkamākā zīmola somu spēs piemeklēt ikviens, kas nodarbojas ar kādu sporta veidu. Atsevišķu modeļu konstrukcija ir īpaši izstrādāta tā, lai somai būtu viens izturīgs un īpaši ietilpīgs nodalījums, kurā iespējams ievietot visu sportam nepieciešamo ekipējumu un apģērbu. Šāda soma lieti noderēs sporta veidiem, kuros izmantojamais aprīkojums ir liels un tādēļ aizņem daudz vietas. Piemēram, ja jums ir jānēsā līdzi savu bumbu, tad ideāls veids, kā to darīt, ir vienkārši ievietojot to ietilpīgā mugursomā. Šāds mugursomas modelis piesaistīs arī tos, kam patīk, kad viss atrodas vienuviet – atliek tikai iebāzt somā roku un izvilkt nepieciešamo lietu. Tāpat arī dodoties nakšņot ar teltīm, šādā somā varēsiet ievietot segu vai guļammaisu – šis variants ir lieliski piemērots laivu braucieniem, kad visu nepieciešamo ir jāsakrāmē laivā.

Mēs esam parūpējušies arī par situācijām, kad nepieciešama izteikti funkcionāla mugursoma. Mūsu alpīnisma somu izvēle piedāvā plašu izvēli ikvienam, kam nepieciešama pastiprināta funkcionalitāte. Izcili viegla lielas ietilpības soma minimālisma stilā ir tas, ko novērtēs ikviens, kas zina, ar ko nākas saskarties, iekarojot kalnu virsotnes. Šādā situācijā lietotāja sniegums ir atkarīgs no svara, ko ievērojami ietekmē arī viss līdzpaņemtais. Lai arī mugursoma pati par sevi nemaz nešķiet tik smaga, ikviens alpīnists zina, ka būtiska nozīme ir katram kilogramam. Tādēļ viegla soma ir īpaši svarīga, lai sarežģītais kāpiens augstā kalnā izdotos kā nākas!

Mugursomas bērniem – aktīvs dzīvesveids jau no bērnības

Ja jums ir bērni un jūs esat iecienījuši aktīvu atpūtu ģimenes lokā, jūs noteikti esat saskārušies ar situācijām, kad ļoti daudzas no nepieciešamajām lietām ir jāsaliek pieaugušo mugursomās. Tā kā pieaugušo somas nav bezizmēra, jums var rasties nepieciešamība dažus no piederumiem atstāt mājās, jo tiem vienkārši nepietiek vietas somā. Tomēr, lai bērnus patiesi iesaistītu piedzīvojumā, mēs piedāvājam mugursomas arī pašiem mazākajiem. Decathlon.lv klāstā iekļautas mugursomas bērniem, kurās pats bērns varēs ievietot tās lietas, kas viņam ir svarīgas, pavadot vienu vai vairākas naktis ārpus mājas. Tas ir arī lielisks veids, kā mācīt bērnam padomāt par to, kas viņam varētu būt nepieciešams, dodoties prom no mājām uz ilgāku laiku.

Mūsu kvalitatīvās bērnu somas ir piemērotas arī sportam. Neatkarīgi no tā, ar kādu sporta veidu jūsu bērns nodarbojas, viņam ir nepieciešama mugursoma, kurā ērti pārnēsāt sporta tērpu vai maiņas apģērbu. Lai arī auduma maisiņi ir ērts veids, kā pārnēsāt sporta piederumus, vienā šādā maisiņā parasti ietilpst labi, ja tikai apavi. Un nav nekādas jēgas mēģināt visu saspiest vienuviet, jo tādējādi apģērbs ne tikai saburzīsies, bet var arī sasmērēties no apavu zolēm. Izpētiet Decathlon.lv piedāvājumu un izvēlieties sava bērna vajadzībām visatbilstošāko somu – jūs pārsteigs plašā izvēle un funkcionalitātes daudzveidība, ko mēs piedāvājam!

Izturīgas mugursomas un aksesuāri dažādām vajadzībām tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Mūsu kolekcijās jūs atradīsiet piedāvājumus, kas piesaistīs pat visskeptiskāko pircēju. Plašais klāsts ļaus piemeklēt ideāli piemērotu somu pat pavisam specifiskām vajadzībām. Vai meklējat somu skrituļslidošanai? Varbūt jūs interesē tenisa soma? Bet varbūt jums nepieciešama jāšanas seglu soma? Tieši tik detalizēts ir mūsu piedāvājums. Turklāt, pateicoties daudzajiem nodalījumiem, daudzas mūsu mugursomas ir lieliski piemērotas arī skolas gaitām. Liela daļa mūsu sporta somu izcili kalpos arī kā skolas somas, jo to konstrukcija ir ideāli piemērota grāmatām, penāļiem un citiem priekšmetiem, kas bērnam nepieciešami mācību procesā. Turklāt jūs pārsteigs arī mūsu produktu ilgais kalpošanas laiks – iespējams, ka iegādāto mugursomu varēs nēsāt arī citi jūsu ģimenē augošie bērni. Tāpat jūs priecēs arī citi nepieciešamie aksesuāri – mūsu klāstā atrodamas arī apavu somas, pārtikas kastītes, somas jāšanas aprīkojuma pārnēsāšanai un daudzi citi piederumi jūsu aktīvajam dzīvesstilam. Visi aktuālie aksesuāri, piederumi, somas un mugursomas vienuviet – tikai Decathlon.lv!