Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
122 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • ZAĻA
  • PURPURA
  • SARKANA
  • TIRKĪZA
  • DZELTENA
  • HAKI
  • OKERA
  • BRŪNA
  • SMILŠKRĀSA
  • ROZĀ

Sporta somas piedzīvojumam dabā

Ziemas atvaļinājums ir piemērots laiks, lai dotos ceļojumā ārpus valsts. Daudzi izmanto šo vilinošo iespēju un ļaujas izdevībai aizmukt no bargā sala, lai pagozētos saulītē kādā citā valstī, kur vasara ir daudz garāka un siltāka nekā pie mums. Taču, laikam kļūstot siltākam arī mūsmājās, ir īstais brīdis izbaudīt dabu tepat uz vietas, dodoties kādā piedzīvojumiem bagātā pārgājienā. Parasti pārgājiena ietvaros tiek plānots pieveikt garāku maršrutu vairāku stundu vai pat dienu garumā, tādēļ līdzi ņemamo piederumu saraksts var būt visai iespaidīgs.

Izturīgu sporta somu novērtēs gan pieredzējuši ilgstošu pastaigu cienītāji, gan iesācēji. Pārgājiena laikā soma tiek pakļauta fiziskai slodzei un tā atpūšas vienīgi reizē ar jums. Atrodoties tās nēsātājam uz muguras, somas veic savu darbu pašaizliedzīgi, taču tikai tik labi, cik labs ir tās materiāls. Ja meklējat pārgājienu somas no visuzticamākajiem materiāliem tad Decathlon.lv veikalā atradīsiet vairākus labus modeļus. Mūsu pārgājienu un trekinga somu klāstu veido dažādas kvalitatīvas tūrisma preces, kas ļaus saorganizēt līdzņemamās lietas loģiskā sistēmā. Ilgstoša pastaiga kalnos vēl nekad iepriekš nebūs bijusi tik ērta!

Stilīgas sieviešu somas visām gaumēm, kas piemērotas dzīvei pilsētā

Decathlon.lv piedāvājumā ietilpst dažāda izmēra klasiski un moderni mugursomu risinājumi, kas būs piemēroti dzīvei pilsētā un ikdienas gaitām. Pārvietojoties ar riteni vai elektrisko skūteri, jums nepieciešamas brīvas rokas. Reizēs, kad līdzi jāņem dators, grāmatas vai kāds cits smags priekšmets, sporta mugursoma būs labs palīgs. Tas palīdzēs koncentrēties uz ceļu, nedomājot par to, kas atrodas mugursomā.

Veikalā Decathlon.lv pieejami arī dažādi ikdienišķi mugursomu modeļi, kas piestāvēs jūsu ikdienas tērpam, neskatoties uz to, kādā krāsā ir jūsu apģērbs. Šāda sporta soma ir īpaši piemērota sievietēm - jaunajām māmiņām, kad iziešana ārpus mājām prasa līdzi ņemt daudz dažādu lietu, bez kurām nekādi nevar iztikt ar mazuli rokās. Soma, kas nēsājama uz viena pleca, var kļūt smaga pēc kāda laika, bet somas ar divām plecu siksnām labāk sadala slodzi, līdz ar to tās ir vieglāk nēsāt ilgstoši.

Plecu somas sportam un fiziskām aktivitātēm

Decathlon klāstā ikviens, kas nodarbojas ar kādu sporta veidu, spēs piemeklēt sev ideālo mugursomu. Daži modeļi ir veidoti tā, ka tajos ir viens izturīgs nodalījums ar lielu telpu, kurā ievietot inventāru un sporta apģērbu. Tas lieti noderēs sportistiem, kuru izvēlētajam sporta veidam vajadzīgie elementi ir lieli un aizņem daudz vietas. Piemēram, ja līdzi jānēsā sava bumba, tad šāda soma lieliski nāks palīgā. Tāpat arī mēs esam padomājuši arī par situācijām, kad nepieciešama ļoti funkcionāla mugursoma. Decathlon alpīnisma somu klāstā pieejamas izteikti funkcionālas somas ar nelielu svaru. Kāpjot augstā kalnā, papildus svars izsaka visu, tādēļ šāda soma noteikti noderēs, lai kāpiens izdotos!

Somas bērniem aktīvam dzīvesveidam jau bērnībā

Decathlon piedāvā mugursomas arī pašiem mazākajiem, kurās bērns varēs ievietot tās lietas, kas viņam ir svarīgas, pavadot vienu vai vairākas dienas prom no mājām. Tas ir arī lielisks veids kā mācīt bērnam padomāt par to, kas viņam varētu būt nepieciešams, dodoties prom uz ilgāku laiku. Tāpat arī mūsu kvalitatīvās somas bērniem noderēs arī sportam, kurā pārnēsāt sporta tērpu vai maiņas apģērbu. Aplūkojiet Decathlon.lv klāstu un izvēlieties sava bērna vajadzībām vispiemērotāko somu - jūs pārsteigs plašā izvēle un funkcionalitāte, ko mēs piedāvājam!

Izturīgas somas un aksesuāri vietnē Decathlon.lv

Decathlon kolekcijās atrodams plašs sporta aksesuāru klāsts, kas piesaistīs pat visprasīgāko pircēju. Mūsu klāsts ir ļoti detalizēts un specifisks, turklāt liela daļa mūsu somu var kalpot kā lieliskas mugursomas skolai, pateicoties daudzajiem nodalījumiem. Tāpat arī jūs pārsteigs Decathlon produkcijas kalpošanas laiks - iespējams, iegādāto mugursomu varēs nēsāt vairāki jūsu ģimenes bērni. Izmantojiet ērtos filtrus, lai ātri un vienkārši atlasītu sev interesējošās somas, neizejot no mājas. Katram modelim pievienoti vairāki attēli, lai atvieglotu jūsu iepirkšanās pieredzi internetā. Ienāciet, apskatiet un ar pāris klikšķu palīdzību savā īpašumā iegūsiet brīnišķīgu palīgu kā ikdienā, tā arī saviem aktīvajiem piedzīvojumiem!