Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
114 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • PURPURA
  • ZILA
  • ZAĻA
  • PELĒKA
  • SARKANA
  • ORANŽA
  • BALTA
  • SMILŠKRĀSA
  • ROZĀ
  • BEZKRĀSAINA

SPORTA AKSESUĀRI

Ikviens aktīvs cilvēks zina, cik nozīmīgi, nodarbojoties ar sportu, ir dažādi aksesuāri. 

Mēs esam izveidojuši milzīgu kolekciju ar visdažādākajiem sporta aksesuāriem, kur sev vajadzīgo atradīs ikviens. Te jūs gaida kvalitatīvas un izturīgas mugursomas, ūdens pudeles, pulksteņi, saulesbrilles, fitnesa paklājiņi un daudz kas cits. Relaksācijai iespējams sakomplektēt arī masāžas komplektu, lai pēc smaga treniņa jūs mājas apstākļos varētu palutināt sevi. Izvēle ir patiesi plaša. Izmantojiet ērtos filtrus, lai atlasītu interesējošo, un aiziet!

Sporta aksesuāri – ideāli palīgi aktīvam dzīvesveidam

Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar sportu profesionāli, amatiera līmenī vai kā vaļasprieku, noteikti būsiet nonākuši pie viena secinājuma – bez atbilstošiem aksesuāriem neiztikt! Varbūt īss skrējiens rītausmā neprasīs tik daudz, taču, piemēram, dodoties garākā pārgājienā, līdzi jāņem vairāk piederumu. Kaut vai tā pati ūdens pudele. Lai pienācīgi sagatavotos fiziskām nodarbēm, izpētiet vietnes Decathlon.lv sporta aksesuāru klāstu. Šeit atradīsiet izturīgas sporta somas, saulesbrilles, ūdens pudeles, rokas masažierus un daudz ko citu. Visu mūsu produkciju raksturo kvalitāte, tādēļ arī lielākā daļa produktu kalpos ilgi un uzticami.

Tiem, kuri priekšroku dod sportam zālē, mūsu tiešsaistes veikals piedāvā plašu šim mērķim paredzētu sporta preču klāstu – apavu aksesuārus, vingrošanas paklājiņus, dvieļus un citas preces. Savukārt, ja esat iecienījuši tādas aktivitātes kā makšķerēšana un medības, jums varētu noderēt citi mūsu piedāvātie piederumi. Šie hobiji notiek brīvā dabā, kur laikapstākļus nav iespējams kontrolēt. Lai patīkamo atpūtu nepārtrauktu negaidīts lietus, iesakām iegādāties tam īpaši paredzētu lietussargu. Šie lietussargi ir apstrādāti ar speciālu pārklājumu, kas nelaiž cauri mitrumu. Pareizais inventārs būs vislabākais sabiedrotais, kas jums palīdzēs netraucēti ļauties mīļākajam vaļaspriekam!

Sporta preces veselībai un aizsardzībai vietnē Decathlon.lv

Sports ir lielisks veids, kā atgūt spēkus pēc nogurdinošas darba dienas un uzturēt sevi formā, taču dažkārt, lai mūsu ķermenis un gars justos patiešām labi, ir nepieciešama tieši masāža. Šī iemesla dēļ mūsu medicīnas preču klāstā iekļauts viss masāžām un veselībai, lai jūs varētu viegli parūpēties par sevi arī mājas apstākļos. Decathlon.lv jūs gaida dažādi masāžas rīki, eļļas un balzami, ar kuru palīdzību spēsiet atvieglot saspringumu muskuļos un uzlabot pašsajūtu. Ideālam rezultātam apvienojiet savu iecienītāko sporta veidu ar tam sekojošu ķermeņa masāžu – jūs pārsteigs šīs brīnišķīgās kombinācijas uzmundrinošais efekts!

Mūsu interneta sporta veikals ir vieta, kur atradīsiet visu nepieciešamo aktīvam dzīvesveidam, neskatoties uz to, ko jums patīk darīt vislabāk. Mēs esam sarūpējuši ne tikai dažādus aksesuārus jūsu aizsardzībai sportošanas laikā, piemēram, saulesbrilles, locītavu fiksatorus un aizsargus, bet arī jūsu progresa mērīšanai. Skriešanas pulksteņi un hronometri ļaus precīzi sekot līdzi treniņu intensitātei un uzraudzīt, vai vēlamais sakrīt ar faktisko. Tāpat arī esam padomājuši par tiem, kuru hobijs prasa orientēšanās rīkus – binokļus, kompasus un tamlīdzīgus piederumus. Dodoties ilgstošākā piedzīvojumā, izmantojiet iespēju pie mums iegādāties kādu izturīgu ēdiena kastīti – tā noderēs, sajūtot izsalkumu. Izpētiet mūsu sortimentu jau šodien – jūs noteikti atradīsiet pilnīgi visu vajadzīgo vietnē Decathlon.lv!