Boksa apavi

Display filters
4 Produkti

Cīņas un boksa apavi: kritēriji izvēlei

Komforts cīņas apaviem

Boksa apaviem jābūt cieši pieguļošiem, bet ne pārāk stingriem. Pārliecinieties, ka apavi nodrošina pietiekamu atbalstu potītēm un pēdām, vienlaikus ļaujot brīvi kustēties. Iekšējais polsterējums ir svarīgs komfortam, īpaši ilgstošās treniņu sesijās.

Materiāls un elpojamība

Augstas kvalitātes materiāli, piemēram, āda vai sintētiskie materiāli ar elpojošām īpašībām, palīdz saglabāt kājas sausas un komfortablas. Ventilācijas paneļi un tīklveida audumi uzlabo gaisa cirkulāciju, samazinot svīšanu.

Sporta apavu saķere un stabilitāte

Zolei jābūt izgatavotai no gumijas vai cita neslīdoša materiāla, lai nodrošinātu labu saķeri ar grīdu un stabilitāti, veicot ātras kustības. Pārliecinieties, ka zole ir pietiekami plāna, lai jūs varētu justies saistīti ar grīdu, bet pietiekami bieza, lai nodrošinātu amortizāciju.

Svars

Vieglie apavi nodrošina ātrumu un veiklību, kas ir svarīgi, lai ātri pārvietotos un reaģētu ringā. Smagāki apavi var piedāvāt lielāku stabilitāti, bet var ierobežot kustību ātrumu.

Potītes atbalsts

Augstie boksa apavi nodrošina labāku potītes atbalstu un aizsardzību pret sastiepumiem, bet var ierobežot kustību brīvību. Zemāki apavi nodrošina lielāku kustību brīvību, bet mazāku atbalstu potītēm.

Populāri boksa apavi Decathlon: Outshock un Adidas

Outshock melni boksa apavi

Outshock ir ekskluzīvs zīmols, kas piedāvā kvalitatīvus boksa apavus par pieņemamu cenu. Outshock 500 apavi apavi ir viegli un elpojoši, nodrošinot komfortu un ātrumu. Ar neslīdošu zoli un pietiekamu potītes atbalstu, tie ir lieliska izvēle gan iesācējiem, gan pieredzējušiem bokseriem. Savukārt Outshock 900 izstrādāti ar profesionāļu palīdzību, šie apavi piedāvā izcilu potītes atbalstu un izturību. Tie ir ideāli piemēroti intensīviem treniņiem un sacensībām.

Adidas Box Hog 3 un Hog 4 boksa apavi

Adidas ir viens no vadošajiem sporta aprīkojuma zīmoliem, kas piedāvā augstas kvalitātes boksa apavus ar modernām tehnoloģijām. Adidas Box Hog 3 apavi ir viegli un elpojoši, ar tīklveida paneļiem, kas nodrošina izcilu ventilāciju. Gumijas zole nodrošina lielisku saķeri, padarot tos ideāli piemērotus ātrām kustībām ringā. Adidas Speedex 18 izstrādāti ātrumam un veiklībai, šie apavi piedāvā vieglumu un stabilitāti. Ar Boost tehnoloģiju starpzolē, tie nodrošina lielisku amortizāciju un enerģijas atgriešanu katrā solī.

Krekls, cimdi, cirkšņa aizsargi un citi aksesuāri

Izvēloties boksa apavus, ir svarīgi ņemt vērā personīgās vajadzības un treniņu stilu. Decathlon piedāvā plašu klāstu ar Outshock un Adidas boksa apaviem, kas atbilst dažādām prasībām un budžetam. Pievērsiet uzmanību materiālam, saķerei, svaram un potītes atbalstam, lai atrastu ideālos apavus, kas uzlabos sniegumu ringā. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis bokseris, pareizie apavi var būt izšķirošs faktors panākumos. Bezmaksas piegāde, lieliskas produktu cenas būs vilinoši faktori izvēlēties boksa preces tieši šeit.

Tāpat Decathlon Latvijā piedāvā plašu boksa apģērbu un apavu, kā arī aksesuāru klāstu, kas ir būtiski gan treniņiem, gan sacensībām. Viņu boksa krekli ir izgatavoti no elpojošiem un viegliem materiāliem, kas nodrošina maksimālu komfortu un kustību brīvību intensīvu treniņu laikā. Boksa cimdi, piemēram, no zīmola Outshock, ir izstrādāti, lai nodrošinātu optimālu aizsardzību un triecienu absorbciju, vienlaikus saglabājot vieglumu un izturību. Cirkšņa aizsargi ir svarīgs drošības aprīkojums, kas pasargā no nejaušiem triecieniem un garantē drošību ringā.