Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ORANŽA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu produktu izstrādātāji ir radījuši šo nelielo, vieglo 5 litru mugursomu, lai jūsu bērni varētu ņemt līdzi visu nepieciešamo.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Sver tikai 150 gramus.

Pretestība pret berzi

Nodilumizturīgs materiāls (apakša un aizmugure). 10 gadu garantija

Tilpums

Tilpums: 5 l. Izmēri: A: 27 cm / G: 19 cm / Dz.: 15 cm

Vairāki nodalījumi

1 kabata ar rāvējslēdzēju 1 tīkla materiāla kabata 1 ūdens pudeles kabata

Nēsāšanas komforts

Polsterējums aizmugurē un bērniem piemērotas S formas plecu lences Krūšu siksna

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

10 gadu garantija.

Garantija sedz jebkādus mugursomas defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ. Šī īpašā 10 gadu garantija ir derīga tikai tad, ja varat uzrādīt izstrādājumu un čeku. Ja uz izstrādājumu attiecas garantija, tas tiks salabots vai apmainīts bez maksas. Šī pārdošanas garantija neietekmē likumā noteiktās garantijas, kas ir spēkā pirkuma iegādes valstī.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālos apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos izstrādājumu lietosit, ļauj mums nodrošināt līdz šim labākos produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet mugursomu sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensnecaurlaidīga, aizsargājiet piederumus pret lietu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam laboratorijas testus, lai pārbaudītu komponentus: audumu, sprādzes, siksnas, putas, rāvējslēdzējus u.c. Piemēram, auduma testus: izturība pret berzi un plīšanu, krāsu noturība UV staru iedarbībā, pretestība pret mazgāšanu, ūdensnecaurlaidība u.c. Pēc tam testu veic izstrādājumam, imitējot vairāku gadu ilgu iedarbību uz mugursomu, lai pārbaudītu konstrukcijas izturību: mugursomu nosver, pēc tam to uzvelk manekenam, kurš atdarina ātras soļošanas kustības, atkārtojot tūkstošiem ciklu.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.