Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu (4–14 gadi) ar skārienekrānu saderīgi adīti pārgājienu cimdi “SH100”
  • Bērnu (4–14 gadi) ar skārienekrānu saderīgi adīti pārgājienu cimdi “SH100”
  • Bērnu (4–14 gadi) ar skārienekrānu saderīgi adīti pārgājienu cimdi “SH100”
Krāsa:
  • ZILA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālistu komanda izstrādāja šo cimdu pāri, lai aizsargātu bērnu rokas pret aukstumu, dodoties pārgājienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Taustes efektivitāte

Cimda īkšķis un rādītājpirksts ir saderīgi ar skārienekrānu

Siltums

Komforta temperatūra no 0 līdz 5°C Cieša adījuma cimdi

Veiklība

Šie bezšuvju cieši piegulošie adītie cimdi nodrošina lielisku pirkstu veiklību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā šie cimdi sildīs mana bērna rokas?

Mēs veicam termālos testus, pamatojoties uz ādas temperatūru, kas ņemta no pirksta, un fiksējam bērna termisko komforta sajūtu atkarībā no valkātā cimda un āra temperatūras. Tas ir balstīts uz slēpošanas un pārgājienu aktivitātēm.Temperatūras diapazons ir aprēķināts tā, lai 70 % lietotājiem tiktu nodrošināta komfortabla siltuma sajūta.

Kā pareizi pasargāt rokas no aukstuma

Līdzīgi kā valkājot vairākas apģērba kārtas pārgājiena laikā, varat valkāt cimdu ieliktņus zem cimdiem, lai tie kalpotu kā siltuma pamata slānis. Šī daudzslāņu sistēma ļauj ap rokām veidoties vairākiem gaisa slāņiem, efektīvi izolējot tās no aukstuma. Atcerieties, ka jāvalkā pietiekami liela izmēra cimdi, lai pirksti netiktu saspiesti. Kompresija samazina asinsriti, tāpēc rokas var kļūt aukstākas.

Kāds apģērbs nepieciešams, lai rokas būtu siltas

Fizisko aktivitāšu laikā ķermenis ģenerē siltumu, ko saglabā apģērba siltumizolācija. Ja apģērbs nav piemērots, ķermenis atdziest un asinsplūsma rokās un kājās samazinās, lai nodrošinātu ķermeņa augšējās daļas siltumu. Tāpēc apģērbam ir liela nozīme, lai rokas būtu pēc iespējas siltākas.

Ja nezināt, kurš izmērs jums ir piemērotāks, labāk izvēlēties cimdu pāri, kas ir nedaudz par lielu, nevis par mazu.

Vai cimdu ieliktņu iekšpusē iekļuvis lietus ūdens?

Ja tā notiek, žāvējiet tos sausā vietā, taču nenovietojiet siltuma avota tuvumā. Šādi var sabojāt šķiedru un cimdi var zaudēt formu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā apģērbus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tie tiek rūpīgi testēti lauka apstākļos, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā nepārtraukti uzlabot mūsu izstrādājumus, ir testēt tos reālos apstākļos, kuros tie tiks lietoti.

Garantija

2 Gadi