Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8664918 4433938

Bērnu (7–15 gadi) pārgājienu legingi “MH500”, zaļi

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA / ZAĻA
  • TIRKĪZA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu speciālisti ir izstrādājuši šos legingus pārgājieniem pa dienu sausos laikapstākļos un izaicinošās takās.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Trikotāža ar elastānu maksimālām komfortam pārgājiena laikā.

Ātri žūstošs

Poliestera materiāls un gaisu caurlaidīgi ieliktņi:muguras apakšdaļā un ceļgalos

Izturība

Izstrādāti īpaši ceļu ieliktņi slodzes pretestībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodiluma un nolietošanās izturības tests: piemēram, mēs pārbaudām, vai mūsu flīsa audums nepūkojas, veicot pārbaudes laboratorijās. Krāsas noturības tests: mēs pārbaudām krāsas noturību, lai pārliecinātos, ka tā nekrāso, saskaroties ar siekalām. Nolietošanās tests: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt auduma īpašības, biezumu vai izskatu.

Tehniskā informācija

Elastīga josta, kuru var regulēt atbilstoši dažādām ķermeņa formām. 1 sānu kabata ar rāvējslēdzēju. Gaisu caurlaidīgs sietveida audums ceļgalu aizmugurē un muguras apakšdaļā, lai spētu novirzīt sviedrus pat visintensīvākajā pārgājienā. Ceļgalu daļa nodrošina brīvu un komfortablu kustību. Ceļgalu ieliktņi no paralēli līmētiem pavedieniem ar šķiedrām papildu izturībai.

Kur tiek ražoti mūsu legingi?

Šie legingi ir izstrādāti mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam tos ražo mūsu piegādātāji Vjetnamā.

Šie ir partneri, kuriem ir noderīgas zināšanas mūsu legingu izgatavošanā un ar kuriem mēs cieši sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Aizmugurējais materiāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītus tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgus uzlabojumus var veikt tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālos apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.