Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izstrādājām šos zābakus bērniem, kas retumis dodas pārgājienos. Piemēroti uz sablīvēta sniega.Dodieties pārgājienā pa sniegotām takām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Plata zābaku atvere vieglai uzvilkšanai un lieliskam atbalstam.

Saķere

Saķeri sniegā nodrošina 3 mm garo radžu izvietojums.

Saķere

Saķeri nodrošina tehnoloģija Snowcontact: zoļu materiāla un protektoru modelis.

Siltums

Komforta temperatūra: -3 °C Robežtemperatūra: -13 °C

Ūdensnecaurlaidīgs

100% ūdensnecaurlaidīga viendaļīga, ūdeni atgrūdoša virsa.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šie zābaki tiešām būs pietiekami silti ziemas pārgājieniem?

Mēs veicam salīdzinošus pētījumus termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h). Tādā veidā mēs nosakām mūsu zābaku siltumpretestību. Ņemiet vērā, ka katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi. Komforta temperatūra: sajūta, ka ir nedaudz auksti, un 70% lietotāju atzīst, ka kājām termiskās sajūtas ir pieņemamas.

Robežtemperatūra: sajūta, ka ir ļoti auksti, un 10% lietotāju uzskata, ka kājām termiskās sajūtas ir pieņemamas.

Kā šie zābaki aizsargā pret āra apstākļiem?

Šie zābaki ir izgatavoti ar 100% ūdensnecaurlaidīgu, vidēja augstuma iekšējo daļu, kas aizsargā to kājas daļu, kas visvairāk saskaras ar sniegu. Auduma augšdaļa ir ūdeni atgrūdoša un silta, nodrošinot labu aizsardzību pret aukstuma un sniega iekļūšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Zābaku ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar zābakiem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos. Veicot ūdensnecaurlaidības testu, mēs pārbaudām 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus: 2000 locījumi (apm. 4 km pārg.), 4000 locījumi (apm. 8 km pārg.), 8000 locījumi (apm. 16 km pārg.). Šie zābaki tika testēti ar 8000 locījumiem, kas atbilst 16 km pārg.

(Svarīgi! Augšdaļa ir ūdeni atgrūdoša.)

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Zābaku vilce ir atkarīga no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kādu saķeri un vilci šie zābaki nodrošina?

Zābaki ar Snowcontact tehnoloģijas zolēm ir izstrādāti tā, lai tie nodrošinātu maksimālu saķeres komfortu pārgājienā un vilci sniegā. Radžu novietojums un augstums (3 mm) ir izstrādāts tā, lai tās nodrošinātu optimālu saķeri, ejot pa sniegu. Radžu virsma un izkārtojums ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu ideālu saķeri uz sablīvēta sniega un izvadītu lieko ūdeni, neļaujot kājām slīdēt.

Kā man palīdz zābaku zolē izmantotā Snowcontact tehnoloģija?

Snowcontact tehnoloģijas zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Snowcontact tehnoloģijas zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un siksniņu izturība pret saplēšanu, līmējums, toksikoloģija, izturība pret UV stariem, ārzoles un virsas komponentu pretestība pret berzi, paātrināta nolietošanās.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus. Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu)

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Zābaku tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašība tiek iegūta, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi nosaka pēc dažādiem rādītājiem visā tā kalpošanas laikā. Tiek piešķirts rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi visdraudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot līdzīga tipa izstrādājumus. Decathlon aktīvi reklamē šo iniciatīvu. Skatiet informāciju par mūsu centieniem ilgtspējīgas attīstības jomā: http://sustainability.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savas preces labi vēdināmā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Visu gadu mūsu dizaina speciālisti rada un izstrādā produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi