Filtri 0
Filtri 0
INOVIK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo jaku bērniem distanču slēpošanai mērenā intensitātē un/vai aukstumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Cieši pieguļošs piegriezums valkāšanas papildu komfortam.

Siltums

Vates pildījums krūšu līmenī siltuma saglabāšanai.

Aizsardzība pret vēju

Vēju aizturošs materiāls aizsardzībai pret aukstumu un vēju.

Kabatas

2 sānu kabatas ar rāvējslēdzējiem

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltums

Jakas konstrukcija ietver vates pildījumu.

Vates pildījums ir sintētisks materiāls uz poliestera šķiedru bāzes, kas aiztur lielu daudzumu gaisa. Gaisa izolācijas īpašības ļauj

vates pildījumam pasargāt no aukstuma.

Kā ģērbt bērnu distanču slēpošanas aktivitātēm?

Mēs iesakām ievērot 3 kārtu principu:

1. kārta: “otrā āda” (funkcionālā pamatkārta), kas novirza mitrumu prom no ķermeņa un saglabā ādu sausu;

2. kārta: izolējošā kārta (T krekls, flīss), kas sniedz siltumu un novada mitrumu uz āru;

3. kārta: ārējā aizsargkārta (jaka), kas aizsargā nelabvēlīgos laikapstākļos — vējā, sniegā un aukstumā.



Pielāgojiet kārtu skaitu fiziskajai slodzei un laikapstākļiem un pārliecinieties, ka apģērbs ir elpojošs.

Kādēļ ir jāpasargā sevi no vēja?

Vai zinājāt, ka vējš pastiprina aukstuma sajūtu? Ar āra temperatūru 0 °C un vēja ātrumu 20 km/h sajūtas būs kā pie temperatūras -10 °CTā sauktie “vēju aizturošie” materiāli palīdz mazināt vēsuma sajūtu, bloķējot gaisa plūsmu, ko radījis vējš un sporta aktivitātes kustība uz priekšu.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību

Šajā produktā mēs esam izmantojuši 70% pārstrādāta poliestera. Ko tas nozīmē? Šis produkts ir ne tikai tehnisks, bet tas ir izgatavots, ņemot vērā ietekmi uz vidi.

Īsāk sakot: poliestera diegi tiek izgatavoti no naftas. Pārstrādātā poliestera izmantošanas mērķis ir nevis izmantot jaunus naftas resurss, bet pārstrādāt un atkārtoti izmantot tādus atkritumproduktus kā ražošanas atlikumi vai plastmasas pudeles. Tas ir solis pareizajā virzienā, vai ne?

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītas tīrā, sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu konstruēšanas komandas galvenā darba vieta atrodas Monblāna ielejā, Augšsavojā (Francijā). Visus mūsu izstrādājumus reālos apstākļos testē mūsu testētāju grupa, ko veido profesionāli instruktori un treneri, kā arī regulāri distanču slēpotāji. Mūsu apģērbiem tiek veikti arī laboratorijas testi, lai izvērtētu: krāsu izbalēšanu, mazgāšanu, traipu noturību un dzeltēšanu.

Garantija

2 Gadi