Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / ROZĀ
  • SARKANA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jauno slēpotāju vecāku komanda ir izstrādājusi šo jaku, kas lieliski noderēs apgūstot slēpošanas prasmes un ir pielāgojamas, bērnam augot.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Regulējams

Regulējams piedurkņu garums. Aproces savilkums ar līplenti.

Siltums

150 g/m2 vatējums. Mīksta un bieza flīsa odere. Sniega aiztur. svārki.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ļoti labi: 5000 mm pārklājums, 100% līmētas vīles. Kapuce.

Kabatas

3 drošas kabatas, tostarp 1 kabata slēpotāja biļetei.

Elpojamība

Elpojošs materiāls sviedru novirzīšanai.

Lietotāja komforts

Mīksta un silta iekšējā jaka mugurpusē un pakauša daļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Vates pildījums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj jakas ārējā materiāla iekšpusē. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču ļauj no tā izkļūt ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radītajiem izgarojumiem. Tādējādi bērni būs sausi un jutīsies ērtāk.

Līmētas galvenās vīles

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šīs jakas ūdensizturību, arī aizlīmējot šuves. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību. Šīs līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai. Šai jakai tās ir plecu un krūšu zonas.

Piedurknes daļa ar “Pull'n fit” koncepciju

Slēpošanas jakai ir novatoriskā “Pull'n fit” sistēma, kas ļauj viegli un precīzi pielāgot piedurkņu garumu jūsu bērna ķermeņa formai. Pogcaurumu sistēma piedurknes iekšpusē ļauj regulēt piedurknes garumu atbilstoši bērna rokai. Tas nozīmē, ka bērns varēs valkāt šo jaku vismaz pāris gadus.

Sniega aizturēšanas “svārki”

Sniega aizturēšanas svārki ir vidukļa līmenī novietota aizsardzības sistēma. Šai jakai tie aiztaisās paši, kad bērns aiztaisa savu slēpošanas jaku. Tie neļauj iekļūt sniegam un gaisa plūsmām, nodarbojoties ar ziemas sporta veidiem, īpaši kritiena gadījumā.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāizņem laukā sava slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Oderes augšpusē ir etiķete, uz kuras uzrakstīt bērna vārdu, lai personalizētu izstrādājumu. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu jaku slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu auduma ūdensnecaurlaidīgo pārklājumu. Rūpīgi izžāvēt, un tad glabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Pēc tam tos testē reālos izmantošanas apstākļos (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Dizaineru komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi