Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8655719 4361277

Mazuļu slēpošanas/ragavu cepure un tuneļšalle “Warm” braukšanai ar ragavām, tumši zila ar rozā punktiem

15,00 €
9,90 €
-34%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ROZĀ
  • ZILA / ROZĀ
  • ZILA / ROZĀ
  • TIRKĪZA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri ir radījuši šo cepuri ar šalli jūsu bērnam, lai viņš pirmo reizi atklātu ragaviņu braukšanas prieku, vienlaikus saglabājot siltumu galvai un kaklam.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Iekšpusē iešūta birka bērna vārdam.

Siltums

Flīsa pārklājums, oderēta cepure un šalle.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā varu būt drošs, ka manam mazulim šajā ziemā braucot ar ragaviņām pa sniegu galva būs siltumā?

Cepures un šalles 200 g/m² flīsa odere nodrošina nepieciešamo biezumu, lai radītu gaisa slāni, kas saglabā siltumu bērna galvai.

Vai šīs cepures izmērs ir piemērots manam bērnam?

Šī siltā cepure ir elastīga, tāpēc tā ir piemērota bērniem vecumā no 1 līdz 3 gadiem. Cepure derēs galvas apkārtmēram no 47 cm līdz 50 cm.

Vai šī cepure turēsies uz mana bērna galvas?

Pateicoties tās formai, cepure turas uz bērna galvas savā vietā neatkarīgi no apstākļiem. Ziemas aktivitāšu laikā bērna galva un kakls vienmēr būs siltumā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Akrils; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi ziemas un mazuļu produkti ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir paredzēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi