Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8755868 4559347

Bērnu silts un ūdensnecaurlaidīgs slēpošanas kostīms “PNF 500”, pingvīni

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • ZILA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ātri, ir laiks slēpot! Ietaupiet laiku ar šo kostīmu, ko mēs esam radījuši, lai atbalstītu mazo slēpotāju progresu, saglabājot tos siltumā un sausumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Ērts dūraiņu turētājs ar elastīgu savilcēju ap plaukstu.

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Izturība

Izturīgs audums. Dubulti nošūtas vīles. Izturīga staru apakšdaļa.

Regulējams

Regulējams staru garums. Aproces savilkums. Savelkams viduklis. Elastīga kapuce.

Siltums

150 g/m2 siltinājums. Uzkārsta odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

Labi: 5000 mm pārklājums, 100% līmētas vīles. Kapuce. Getras.

Kabatas

3 drošas kabatas, tostarp 1 kabata slēpotāja biļetei.

Elpojamība

Gaisa caurlaidību nodrošina apkakles un piedurkņu zonas. Neelpojošs materiāls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Vates pildījums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj kostīma ārējā materiāla iekšpusē. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču ļauj no tā izkļūt ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radītajiem izgarojumiem. Tādējādi bērni būs sausi un jutīsies ērtāk.

Līmētas galvenās vīles

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šī kostīma ūdensizturību, arī līmējot vīles. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensnecaurlaidību. Šīs līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai. Šim slēpošanas kostīmam tās attiecīgi ir plecu, krūšu un sēžamvietas zonas.

Padoms

Bērni daudz kustas, spēlējoties sniegā, un mēdz pazaudēt dūraiņus. Mums ir padoms, lai tie nepazustu, — pirms līplentes aizdaru piestiprināšanas vienkārši ielieciet plaukstas locītavas aizdares elastīgo cilpu starp īkšķi un rādītājpirkstu.

Pull'n Fit koncepcija

Novatoriskā Pull'n fit koncepcija atvieglo slēpošanas kostīma staru garuma precīzu regulēšanu, lai kostīms pielāgotos bērna ķermeņa aprisēm.Vienkārši ievelciet gumiju potīšu kabatās, un, lūk, saīsināts slēpošanas kostīms.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāizņem laukā sava slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Oderes iekšpusē ir etiķete, uz kuras uzrakstīt bērna vārdu, lai personalizētu izstrādājumu. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu kostīmu slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņu kājām siltumu slēpošanas trasē?

Lai kājas būtu siltas un sausas, pietiek ar 2 apģērba kārtām: 1 slēpošanas termoveļa, kas novirza sviedrus, un 1 slēpošanas bikšu pāris, kas aizsargā pret laikapstākļiem un nodrošina siltumu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pildījums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un modeļu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi