Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8542426 2751427

Vīriešu mākslas vingrošanas bikses ar gumiju pēdu galos

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgās komandas izstrādāja šīs vingrošanas bikses treniņiem un sacensībām neatkarīgi no jūsu sagatavotības līmeņa.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Treniņu laikā ļauj ādai elpot.

Ērta uzturēšana

Mazgāt 30 °C.Mazgāt izgrieztu uz kreiso pusi.Nelietot mīkstinātāju.Nežāvēt žāvētājā.

Elastīgums

Pilnīga kustību brīvība.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties savu vingrošanas tērpu?

Spēja brīvi kustēties ir svarīga gan treniņos, gan sacensībās.Tāpēc mūsu īpaši vingrošanai radītā apģērba audumā ir daudz elastāna.Vingrotāja ideālais tērps ir triko, šorti un bikses ar gumiju pēdu galos.

Kāds ir galvenā mūsu bikšu ar pēdu siksniņu priekšrocība?

Biksēm ir savelkama aukla, lai nodrošinātu, ka tās turas ap vidukli.

Vai zinājāt?

Sacensībās zeķes ir obligātas vingrinājumiem uz vingrošanas zirga, riņķiem, līdztekām vai horizontālā stieņa. Vingrinājumus uz atspēriena tiltiņa un grīdas vingrotāji veic basām kājām vai vingrošanas apavos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris; Savelkama virvīte: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr pārliecināties par produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi