Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ORANŽA
  • ZILA
  • MELNA
  • HAKI
  • SARKANA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šos peldēšanas šortus vidēji pieredzējušiem sērfotājiem vecumā no 8 līdz 15 gadiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Ērts kājstarpes daļas piegriezums.

Ātri žūstošs

Apstrāde ar ūdeni atgrūdošu līdzekli nodrošina ūdens novadīšanu un paātrina izžūšanu.

Elastīgums

Divos virzienos elastīgs audums: 20% horizontāli, 6% vertikāli

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Vidēji elastīgā josta stingri notur šortus vietā, kad dodaties viļņos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos pie ūdens mēs varam izstrādāt pludmales šortus un tad tajā pašā dienā doties sērfot un tos notestēt, lai pārbaudītu, vai tie viļņos paliek vietā, ir ērti un izturīgi.

Izmēru tabula

Pieejami 8/9 gadiem, 9/10 gadiem, 11/12 gadiem, 12/13 gadiem un 14/15 gadiem.

Ātra žūšana

Lai nodrošinātu komfortu, bērniem ir jānožūst ātri.Tāpēc šie sērfošanas šorti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ātru ūdens novadīšanu (cilpiņa sānu kabatā, novadīšanas atveres iekšējās apakšbiksēs).Audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu līdzekli, kas novērš auduma piesūkšanos ar ūdeni un palīdz to novadīt.Šo īpašību, kas pēc atkārtotas mazgāšanas var samazināties, var atjaunot jebkurā laikā, izžāvējot apģērbu veļas žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Neturēt uguns tuvumā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apmierinātu jūsu vajadzības, “Olaian's” produkti tiek pārbaudīti jūras viļņos, ko visdrīzāk sastapsiet sērfošanas sesijās. Mūsu produktus laukā pārbaudījuši inženieri, produktu inženieri, jaunu testētāju grupa un mūsu partneru klubi visā izstrādē, līdz tie tiek palaisti tirgū.