Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
  • SARKANA
  • ZAĻA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šos peldēšanas šortus jaunajiem sērfotājiem vecumā no 4–8 gadiem, pirmo viļņu apgūšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Īpaši ērtas iekšējās apakšbikses, kas ierobežo nodilumu un apdegumus.

Ātri žūstošs

Šortu materiāls atgrūž ūdeni, tāpēc tie ātri žūst un nesamirkst.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Elastīga jostasvieta un savelkama aukliņa.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Tribord” sērfošanas produkti tagad ir “Olaian”, jaunā “Decathlon” sērfošanas un skimbordinga zīmola, produkti. Pakāpeniski tiks nomainītas zīmola norādes uz visiem mūsu sērfošanas produktiem. Tāpēc uz jūsu produkta attēlotais logotips var atšķirties no tā, kas redzams produkta attēlā.

Izmēru tabula

Pieejami 4/5 gadiem, 5/6 gadiem un 7/8 gadiem.

Ātra žūšana

Lai nodrošinātu komfortu, bērniem ir jānožūst ātri.Tāpēc šie sērfošanas šorti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ātru ūdens novadīšanu (cilpiņa sānu kabatā, novadīšanas atveres iekšējās apakšbiksēs).Audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu līdzekli, kas novērš auduma piesūkšanos ar ūdeni un palīdz to novadīt.Šo īpašību, kas pēc atkārtotas mazgāšanas var samazināties, var atjaunot jebkurā laikā, izžāvējot apģērbu veļas žāvētājā.

Anatomisks dizains

Sērfošanas šortu elastīgā josta nodrošina akurātu regulējumu bērna jostasvietā. Vidū savelkamā aukla novērš peldēšanas šortu izkustēšanos no vietas un ļauj bērnam spēlēties viļņos bez raizēm.

Iekšējās apakšbikses

Iekšējās apakšbikses pilda gan atbalsta, gan higiēnisko funkciju. To 100 % poliestera sastāvu veido tīklojums un ventilācijas caurumiņi, kas ūdenim ļauj notecēt bez riska bērnam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Sargiet no uguns

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi