Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8789498 4773718

Zēnu peldēšanas šorti “900”, zili

25,00 €
12,00 €
-52%
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
  • ZILA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izstrādāja šos peldēšanas šortus/sērfošanas šortus pieredzējušiem sērfotājiem, vecumā no 7 līdz 15 gadiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Garš piegriezums un plakana josta, lai mazinātu berzi un kairinājumu.

Ātri žūstošs

Apstrāde ar ūdeni atgrūdošu līdzekli nodrošina ūdens novadīšanu un paātrina izžūšanu.

Elastīgums

Četros virzienos elastīgs audums: 20% horizontāli, 20% vertikāli.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Plakanā josta stingri notur sērfošanas šortus vietā, kad veicat manevrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Noturība viļņos

Sērfošanas šortu plakanā josta nodrošina precīzu pielāgojumu bērna jostasvietā.Tā šortus sērfošanas laikā notur vietā un novērš to pārlieku kustību, kad veicat manevrus.

Ātra žūšana

Lai nodrošinātu komfortu, bērniem ir jānožūst ātri.Tāpēc šie sērfošanas šorti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ātru ūdens novadīšanu (cilpiņa sānu kabatā, novadīšanas atveres iekšējās apakšbiksēs).Audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu līdzekli, kas novērš auduma piesūkšanos ar ūdeni un palīdz to novadīt.Šo īpašību, kas pēc atkārtotas mazgāšanas var samazināties, var atjaunot jebkurā laikā, izžāvējot apģērbu veļas žāvētājā.

Izmēru tabula

Pieejami izmēri 8/9, 10/11, 12/13 un 14/15 gadu vecumiem

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas zīmols.

Ar atrašanās vietu Hendajā, Dienvidrietumfrancijā, “Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas zīmols.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas šortus un tajā pašā dienā tos izmēģināt sērfojot, lai pārbaudītu, vai tie paliek savā vietā arī viļņos un ir pietiekami ērti un izturīgi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Neturēt uguns tuvumā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apmierinātu jūsu prasības, “Olaian” produkti ir testēti jūrā viļņos, ar kuriem jūs, visticamāk, saskarsieties sērfošanas sesiju laikā. Mūsu produktus visā to izstrādes laikā līdz pat laišanai tirgū testē lauka testu inženieri, produktu inženieri, jauno testētāju grupa un mūsu partneru klubi.