Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzēti jauniem peldēšanas iesācējiem, uzsākot peldēšanu, kuriem ir nepieciešama bezrūpība un komforts.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Pilnībā piekļaujas ādai, vieglām kāju kustībām.

Aizsardzība pret hloru

Vairāk nekā 100 lietošanas stundas: ieteicamas neregulārai lietošanai.

Regulējams

Ar auklu ērti pielāgojama jostasvieta.

Stabilitāte

Peldēšanas bokseršorti nodrošina labu atbilstību ķermenim.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Peldbikšu modelis

“Boxer” – sānu augstums 18,5 cm (izmērs – 10 gadi).



Peldēšanas izstrādājumam galvenokārt ir jābūt ērtam. Tam vajadzētu ļaut Jums brīvi pārvietoties. Tieši tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldšortu formu.

Peldšorti ir lieliski piemēroti tiem, kuri dod priekšroku formai, kas nodrošina lielāku pārklājumu nekā īsās peldbikses.

Peldbikšu materiāls

Pamataudums: 82% – poliesteris, 18% – elastāns. Ļoti ērts un mīksts, ar izcilām stiepšanās īpašībām. Hlorēts ūdens var būt kaitīgs peldkostīmiem, kurus atkārtoti izmanto peldbaseinā. Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam savas stiepšanās īpašības un tāpēc padara to ērtu, ir trausla arī saskaroties ar hloru.

Ja Jūs peldat neregulāri, šis materiāls jums būs piemērots, pretējā gadījumā izvēlieties 100% poliestera materiālu.​​​​​​​

Vērtējums, lai salīdzinātu produktu ietekmi uz vidi.

Izstrādājuma ietekme uz vidi tiek aprēķināta visā tā kalpošanas laikā un ar dažādiem rādītājiem.Kopējais vērtējums (ABCDE) piešķirts, lai palīdzētu viegli identificēt produktus ar vislabākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem, salīdzinot viena veida izstrādājumus ar citiem (T krekli, bikses, mugursomas utt.). “Decathlon” ir aktīvs partneris šajā vides marķēšanas sistēmā.

Tīmekļa vietne: sustainability.decathlon.com

Paskaidrojošs video: https://youtu.be/8t63KkRwn

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Zēnu peldbikses: uzglabāt sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Peldbikses nav ieteicams lietot slidkalniņos.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi