Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8790379 4789499

Bērnu divpusēja UV aizsardzības cepure, dzeltena un zila, ar savannas apdruku

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: DZELTENA / TIRKĪZA
  • DZELTENA / TIRKĪZA
  • ROZĀ / DAUDZKRĀSAINA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas ir radījušas šo divpusējo UV aizsardzības cepuri bērnu aizsardzībai no saules, nodarbojoties ar peldēšanas aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Cepurē iestrādāta savelkama un izņemama aukla

Ērta lietošana

Pateicoties aizmugurē iestrādātajai gumijai, šī cepure pieguļ ideāli

Ātri žūstošs

Ātri žūstošs, sintētisks audums.

Aizsardzība pret sauli

UPF 50+ audums. Aizsardzība pret sauli pat ūdenī. Aiztur vismaz 95% UV staru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bērnu aizsardzība

Bērnu āda ir ļoti jutīga pret saules iedarbību, jo mazuļu ķermeņa aizsardzības sistēmas nostabilizējas tikai 3 gadu vecumā. Pavadot saulē vienādu laika periodu, saules ietekme uz bērnu ir 2 līdz 3 reizes spēcīgāka nekā uz pieaugušo. Tāpēc ir īpaši svarīgi nodrošināt bērna ādai efektīvu aizsardzību.

Ko nozīmē UPF 50+?

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletās aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē. Tas nosaka auduma aizsardzības līmeni, un precīzāk norāda caurlaisto UV staru proporciju. Lai audums atbilstu standartiem, tam jāaiztur vismaz 95% UV staru. UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95% UVA un 98% UVB staru.

Uzvedība saulē?

Lai arī šī UV aizsardzības cepure nodrošina aizsardzību no saules, nedrīkst aizmirst arī par tādiem elementiem kā atstarojums (no ūdens, smiltīm utt.), karstums, dienas laiks utt. Šīs cepures valkāšana neatbrīvo valkātāju no atbilstošas uzvedības ievērošanas: saulesbriļļu un UV aizsardzības topa vai īsā peldkostīma valkāšanas, regulāras piemērota sauļošanās krēma uzklāšanas, šķidruma uzņemšanas pietiekamā daudzumā utt.

Izmērs

Šai bērnu cepurei pieejami tikai divi izmēri; aizmugurē iestrādātā gumija ļauj tai pielāgoties valkātāja galvai un notur cepuri stabili tai paredzētajā vietā.2XS: galvas apkārtmērs no 46 līdz 48 centimetriem (apm. 1–3 gadi);

XS: galvas apkārtmērs no 49 līdz 51 centimetriem (apm. 3–5 gadi).

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

UV aizsardzība tiek nodrošināta tikai nosegtajām ķermeņa daļām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

UV aizsardzības cepuri izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina komandas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti, šim produktam izmantotie materiāli ir pārbaudīti laboratorijā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri ir veikuši visu mūsu saules aizsardzības komponentu laboratorisku testēšanu. Tie atbilst spēkā esošajam standartam: EN 13758-2. Pirms uzsākt ražošanu, mēs veicam visu izmantoto materiālu testēšanu. Turklāt mūsu laboratorijās ir pieejams arī mūsu pašu mērīšanas aprīkojums, kas tiek izmantots ārējās laboratorijās veikto testu papildināšanai. Produkti ir laboratoriski testēti gan slapjā un sausā stāvoklī, gan valkāšanas laikā.