Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • TIRKĪZA
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo UV aizsardzības T kreklu ar īsām piedurknēm bērnu aizsardzībai no saules, nodarbojoties ar aktivitātēm ūdenī un pludmalē.

Šis UV aizsardzības T krekls pasargā jūsu bērnu no UV staru iedarbības pat ūdenī. Viegli uzvelkams, pateicoties spiedpogu aizdarei apkakles aizmugurē.

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Spiedpogu aizdare apkakles aizmugurē ļauj viegli uzvilkt kreklu pāri galvai.

Aizsardzība pret hloru

Ieteicama neregulāra lietošana līdz 100 aktivitātes stundām.

Aizsardzība pret sauli

UPF 50+ audums. Aizsardzība no saules pat ūdenī. Aiztur vismaz 95 % UV staru.

Ierobežo smilšu iekļūšanu

Tīklauduma materiāls novērš smilšu graudiņu uzkrāšanos

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bērnu aizsardzība

Bērnu āda ir ļoti jutīga pret saules iedarbību, jo mazuļu ķermeņa aizsardzības sistēmas nostabilizējas tikai 3 gadu vecumā. Pavadot saulē vienādu laika periodu, saules ietekme uz bērnu ir 2 līdz 3 reizes spēcīgāka nekā uz pieaugušo. Tāpēc ir īpaši svarīgi nodrošināt bērna ādai efektīvu aizsardzību.

Ko nozīmē UPF 50+?

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletās aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē. Tas nosaka auduma aizsardzības līmeni, un precīzāk norāda caurlaisto UV staru proporciju. Lai audums atbilstu standartiem, tam jāaiztur vismaz 95 % UV staru. UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95 % UVA un 98 % UVB staru.

Uzvedība saulē?

Lai arī šis UV aizsardzības T krekls nodrošina aizsardzību no saules, nedrīkst aizmirst arī par tādiem elementiem kā atstarojums (no ūdens, smiltīm utt.), karstums, dienas laiks utt. Šī T krekla valkāšana neatbrīvo valkātāju no atbilstošas uzvedības ievērošanas: saulesbriļļu valkāšanas, regulāras sauļošanās krēma uzklāšanas, cepures valkāšanas, pietiekamas šķidruma uzņemšanas utt.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Pret UV starojumu ir pasargātas tikai krekla nosegtās ķermeņa daļas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

UV aizsardzības T kreklu izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu optimālu kvalitāti, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri ir veikuši visu mūsu saules aizsardzības komponentu laboratorisku testēšanu. Tie atbilst spēkā esošajam standartam: EN 13758-2. Pirms uzsākt ražošanu, mēs veicam visu izmantoto materiālu testēšanu. Turklāt mūsu laboratorijās ir pieejams arī mūsu pašu mērīšanas aprīkojums, kas tiek izmantots ārējās laboratorijās veikto testu papildināšanai. Produkti ir laboratoriski testēti gan slapjā un sausā stāvoklī, gan valkāšanas laikā.