Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8554958 2756267

Seglu spilventiņš zirgiem “900”, melns, sintētiskas aitādas

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta veidu dizaineri izstrādāja šo seglu spilventiņu, lai pasargātu jūsu sporta zirga muguru no spiediena, vienlaikus atbrīvojot muguras līniju.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Anatomiska forma, lai izvairītos no skriemeļu un krūšu kurvja daļas saspiešanas.

Stabilitāte

Divas sānu cilpas palīdz novietot zem segliem.

Amortizācija

Mūsu labākais polsterējums, 3 plānu absorbējošu materiālu slāņi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Mūsu iejādes produktu klāsts izstrādāts un pilnveidots, lai atspoguļotu iejādes kultūru.Sievišķīgās un elegantās līnijas piešķir smalku un estētisku izskatu, vienlaikus apmierinot zirga vajadzības, ņemot vērā tā anatomiju un biomehāniku.

Forma:

Tīkliņauduma muguras līnija ir platāka pie skausta, lai zirgs varētu brīvi kustēties.Zona, kas var saskarties ar skaustu, ir plāna un elastīga.Muguras putu spilventiņi ir rūpīgi izvietoti, lai izvairītos no diskomforta.Piemēram, trīsslāņu polsterējums apstājas augstu uz seglu spilventiņa, lai izvairītos no krūšu kurvja saspiešanas.Putas ir apzināti veidotas tā, lai tās izplestos ārpus segliem.

Triecienu amortizācija:

Trīs polsterējuma slāņi gar muguras daļu abās tīkliņauduma muguras līnijas pusēs nodrošina lielisku triecienu absorbciju.Šajā inovatīvajā dizainā ir iekļauti vislabākie materiāli, kas mūsu klāstā pieejami jūsu zirgam:10 mm absorbējošas gumijas putas, oderētas ar vēl 20 mm putām, pilnībā apvilktas ar smilškrāsas sintētisko aitādas ādu.

Izmērs:

60 cm x 33 cm.Šis spilventiņš ir īpaši izstrādāts iejādes segliem, taču to var izmantot arī lēkšanas vai universālajiem segliem.

Svars:

630 g.

Mitruma pārvaldība:

Kad seglu spilventiņš kombinēts ar elpojošu segu, 3D tīkliņauduma mugurdaļa un plānais putu materiāls garantē labu karstuma un mitruma ventilāciju.

Viens izmērs:

Zirgiem un ponijiem augstumā virs 145 cm.

Kopšana:

Var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Kokvilna, 80.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi