Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8843861 5044332

Īsās fitnesa zeķes, 3 gab., zaļas, rozā, ar apdruku

8,00 €
6,00 €
-25%
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Zeķes ar stilīgu apdrukas rakstu. Izstrādātas tā, lai būtu piemērotas valkāšanai jebkura veida fitnesa apavos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums virsas daļā nodrošina sviedru uzsūkšanu un novadīšanu uz ārpusi

Samazināta berze

Īpašs tekstilmateriāls palīdz novērst tulznu parādīšanos pēdas priekšējā daļā.

Stabilitāte

Pateicoties īpašajai trikotāžas konstrukcijai, zeķes cieši ieskauj visu pēdu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sastāvs

Šķiedru maisījums, kas ir gan stilīgs, gan funkcionāls.

Raibu un vienkrāsainu zeķu komplekts

Jums ir izvēle: vienkrāsainas zeķes vai zeķes ar apdruku papildu stilam sporta zālē.

“Domyos” aksesuāru izstrāde

“Domyos” aksesuāru dizains visam klāstam ir veidots tā, lai varētu trenēties, jūtoties ērti. Mūsu “Domyos” komandu izstrādātie produkti rūpējas par to, lai jūsu fitnesa treniņi būtu komfortabli un patīkami. Aizmirstiet par sporta aprīkojumu un veltiet visu uzmanību savam treniņam. Mūsu modeļi tiek testēti reālos lietošanas apstākļos un uzlaboti, ņemot vērā lietotāju atsauksmes.

Produktu testēšana

Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Kāpēc ir vērts izvēlēties fitnesa zeķes?

Mūsu Izpētes un attīstības laboratorijā tika veikts pētījums, lai noteiktu, kura pēdas zona ir visjutīgākā pret kairinājumu fizisku aktivitāšu laikā. Pārbaudes, kas tika veiktas, veicot dažādas kustības (priekšējo, sānu un rotācijas), pierādīja, ka plantārais spiediens ir visaugstākais tieši pēdas kustīgajā zonā.

Mēs izstrādājām īpašas zeķes, kas ir pastiprinātas pēdas priekšējā daļā, lai novērstu jebkuru kairinājuma risku jūsu treniņu laikā.

sastāvs

sastāvs

Zeķes: 5.0% Elastāns, 95.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi