Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs zeķes ir paredzētas prasīgiem slēpotājiem un snovbordistiem ar augstu intensitātes aktivitātes līmeni un kas meklē vilnas priekšrocības!

Šīs zeķes, kurās ir vairāk nekā 38% merīnvilnas, garantē maigumu, siltumu un komfortu.

Zeķes: 3.0% Elastāns, 54.0% Poliamīds, 38.0% Vilna, 5.0% Polipropilēns

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīgā potītes zona nodrošina, ka zeķes lieliski piekļaujas pēdai.

Mitruma pārvaldība

Ļoti smalka vilnas dzija un poliamīds lieliskai mitruma novirzīšanai.

Precizitāte

Vidēja biezuma zeķes. Zeķes ieteicamas slēpošanas tūrismam.

Siltums

Zeķes dzijas sastāvā ir 38% vilna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sastāvs

Pateicoties vilnas augstajam procentuālajam daudzumam, šīs slēpošanas zeķes ir izturīgas, pasargā no aukstuma un ļoti labi uzsūc mitrumu.

Elastāns nodrošina to, ka aktivitātes laikā zeķes cieši piekļaujas pēdai.

Īpašības

Zeķes ar vidēju biezumu, ieteicamas šauriem un vidējiem slēpošanas zābakiem.Lieliski piemērotas jūsu slēpošanas tūrisma ekspedīcijām.

Zeķes labajai un kreisajai pēdai sniedz lielāku komfortu.

Neliels pastiprinājums apakšstilba daļā.

Ergonomika/dizains

Zeķes ir veidotas tā, lai kāja būtu vienota ar slēpju zābaku un neradītu neērtības.Visas vīles ir izvietotas tā, lai neatrastos uz spiediena punktiem.

Kā izvēlēties zeķu izmēru

Visas mūsu zeķes der trīs apavu izmēriem. Zeķēs esošā elastāna priekšrocība ir tā, ka tas ļauj zeķēm pielāgoties pēdai un palikt vietā. Katram no mums ir citāda garuma, platuma un formas pēdas, tāpēc ir svarīgi pirms došanās slēpot zeķes piemērīt.

Mēs vienmēr iesakām izvēlēties tā, lai zeķes būtu drīzāk mazliet par mazu nekā par lielu.

Izmēri

Šī modeļa izmēru tabula ir precīzāka nekā citiem piedāvājuma klāsta modeļiem: 1 zeķu izmērs atbilst 3 pēdas izmēriem ierasto 4 vietā. Šis modelis ir asimetrisks (atšķirīga labā un kreisā pēda), nodrošinot izcilu piekļaušanos pēdām.

Samazina tulznu veidošanos

Šīm zeķēm ir pret berzi aizsargājoša dzija.Tulznas parasti veidojas, kad āda berzējas pret zeķi, apavu vai svešķermeni. Liela nozīme ir arī mitrumam, jo tas vājina ādas aizsardzību.Zeķe, kas paliek savā vietā, mazina berzēšanos.

Dažiem modeļiem ir iestrādāti pretberzes pavedieni, kas mazina kairinājumu.Tomēr šīs zeķes nekādā gadījumā nenodrošina 100% aizsardzību pret tulznām

Garantija

Mūsu slēpošanas zeķēm ir 2 gadu garantija.

Mūsu apņemšanās Piedāvāt izturīgus izstrādājumus, kurus varat izmantot visos ziemas sporta veidos. Tāpēc ka izstrādājumi, ko esam iecienījuši visvairāk, ir tie, kas saistās ar kādu īpašu notikumu un ar kuriem mēs tādus varētu piedzīvot arī turpmāk.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu zeķes ir testētas laboratorijā un reālos apstākļos, lai pārbaudītu šādas īpašības: toksikoloģiju, pretestību pret UV stariem, berzi, paātrinātu nolietošanos, kā arī atkārtotu mazgāšanu. Mūsu dizaineru komanda plāno, izstrādā un rada Wedze zeķes Francijā, Monblāna pakājē.

Garantija

2 Gadi