Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA / PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu produktu dizaina speciālisti izstrādāja šīs elpojošās un izturīgās zeķes pārgājieniem.

Šīs zeķes ir izstrādātas tā, lai samazinātu berzi jūsu apavos. Nodrošina pārgājienos ļoti svarīgo komfortu

Zeķes: 5.0% Elastāns, 95.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Anatomiska forma (labā (R)/kreisā (L)), 100% elastīga pēdas balsta konstrukcija.

Mitruma pārvaldība

Ūdeni atgr. dzija, elp. materiāls pēdas izliekuma daļā, lai kājas būtu sausas

Izturība

Vairāku dzīslu poliamīda šķiedra lielākai izturībai.

Lietotāja komforts

Dzija, kas nerada berziStingrāks frotē audums berzes zonās lielākam komfortam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Iepakojumā 2 pāri

Šis modelis tiek pārdots iepakojumos ar 2 vienādas krāsas zeķu pāriem.

Noberzuma riska samazināšana

Mēs izmantojam tehnisku dziju ar īpašu pārklājumu (PTFE) papēža un pirkstu daļā, lai samazinātu beršanu un tādējādi arī tulznu veidošanās risku. Šīs zeķes nekādā gadījumā nesniedz 100% aizsardzību pret tulznām. Tulznas parasti parādās, kad ādu jutīgu ir padarījusi beršana, ko parasti izraisa zeķes, apavi vai svešķermeņi. Liela loma ir arī mitrumam, jo tas novājina ādu.

Zeķu garuma izvēle

Mēs piedāvājam trīs garumu pārgājienu zeķes. Īsās zeķes sniedzas pāri apavu malai, bet beidzas zem potītes. Vidējās zeķes beidzas nedaudz virs potītes, to aizsargājot. Šo divu garumu zeķes ir paredzēts valkāt zemos apavos. Garās zeķes ir ideāli piemērotas augstiem pārgājienu apaviem, jo tās beidzas tieši zem liela.

Pārgājiena zeķu pareiza izvēle

Visas mūsu zeķes atbilst 4 apavu izmēriem (36/38, 39/42, 43/47, 49/52). Pateicoties elastāna īpašībām, mūsu zeķes labi pieguļ pēdai un paliek vietā. Katrai pēdai ir atšķirīgs garums, proporcijas un lielums: tāpēc pirms došanās pārgājienā ir svarīgi pielaikot zeķes.

Garantija

Mūsu pārgājienu zeķēm ir 2 gadu garantija.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tumšā, sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu zeķes ir testētas laboratorijas un reālos apstākļos, lai pārbaudītu šādus kritērijus: toksikoloģija, izturība pret UV stariem un nobrāzumiem, paātrināta nolietošanās un izturība pret atkārtotu mazgāšanu. Monblāna pakājē, Francijā, mūsu dizaina komanda iztēlojas, skicē un izstrādā Quechua zeķes. Lai pārbaudītu to ērtumu un izturību, mēs dodamies pārgājienos pa iespējami daudzām takām un jebkādos laika apstākļos kopā ar citiem ceļotājiem

Garantija

2 Gadi