Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8588932 4047470

Medību zeķes “Active 900”

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastu komanda izstrādāja šīs zeķes visām augstas intensitātes medību aktivitātēm tiem, kuri regulāri dodas medībās zābakiem kājās.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Termoatvēsinošais pavediens izkliedē pēdas siltumu aktivitāšu laikā.

Samazināta berze

Izgatavotas no speciāla pavediena, lai mazinātu tulznu rašanos.

Pretestība pret berzi

Stiprinātas papēža, apakšstilba, ikra un purngala daļas lielai izturībai.

Stabilitāte

Elastīgas visā garumā, lai staigājot zeķe nenošļuktu.

Saķere

Zeķes apakšdaļa ir pārklāta ar silikonu, lai ejot neslīdētu.

Lietotāja komforts

Rupjvilnas augšdaļa novirza sviedrus no pēdas, lai tās paliktu sausas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādos apstākļos vajadzētu valkāt garas zeķes?

Šīs zeķes ieteicamas augstas intensitātes un biežai lietošanai.

Ja medījat raupja augāja ieskauti vairākas stundas nedēļā, piemēram, sloku medībās vai kā dzinējs dzīšanās medībās, ja jums jāatbrīvo ceļš kazenājos, jālec un jāskrien aiz suņiem, ja jūs medījat, fiziski sevi nežēlojot, tad šīs zeķes vienmēr nodrošinās komfortu.

No kāda materiāla izgatavotas šīs zeķes?

Šīs zeķes satur 70 % termoatvēsinošā materiāla, kas mazina pēdas karstumu un novirza sviedrus, un 30 % merino vilnu galvenajā daļā, lai novērstu nepatīkamu aromātu rašanos.Virspusē iestrādāta amortizācijas zona, lai novirzītu sviedrus no pēdas un saglabātu sausuma sajūtu.Zeķu apakšdaļa adīta no pavediena, kas novērš tulznu rašanos.Galu galā, ap visu zeķi iestrādāti poliamīda pastiprinājumi.

Merīnvilnas priekšrocības.

Merīnvilna regulē ķermeņa temperatūru un novirza mitrumu.Tā ir mīksta un nodrošina augstu komforta līmeni.Turklāt šis materiāls dabiski mazina tādu baktēriju augšanu, kas rada sliktu aromātu.Citiem vārdiem, pēc fiziskas piepūles un stipras svīšanas merīnvilna novērš iztvaikošanu un palīdz saglabāt ķermeņa temperatūru, absorbējot lielāko daļu ķermeņa mitrumu.Tas mazina nepatīkamo vēsuma sajūtu.

Kāpēc izvēlēties zeķu izmēru, kas ir piemērots Jūsu pēdu lielumam?

Svarīgi izvēlēties zeķu izmēru, kas pieguļ pēdai, lai izvairītos no papildu krokām:ja zeķe ir pārāk liela, ap Jūsu pēdu būs pārāk daudz materiāla, un Jums nebūs ērti; ja zeķe ir pārāk maza, tā nošļuks apavu iekšpusē, kas līdz Jūsu izbraukuma beigām var radīt berzi, sāpes vai pat tulznas.

Kā mazgāt merīnvilnas zeķes.

Mēs iesakām mazgāt šīs merīnvilnas zeķes veļasmašīnā 30°, normālā ciklā, vēlams ar šķidro mazgāšanas līdzekli.Žāvējiet plakaniski, nekad nedrīkst žāvēt žāvētājā, lai tās nesarautos par vienu vai diviem izmēriem.

Zeķu garums.

ES izmēri 35/37 38/40 41/43 44/46 47/49

Garums 36 cm 37 cm 38 cm 39 cm 40 cm

sastāvs

sastāvs

Zeķes: 3.0% Elastāns, 75.0% Poliamīds, 7.0% Vilna, 15.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai mēs varētu garantēt optimālu komfortu pat prasīgākajiem klientiem, mēs pārbaudījām šo modeli 6 stundas garās medību sesijās.

Garantija

2 Gadi