Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8588917 4047412

Pilna garuma siltas vilnas medību zeķes “900”

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā komanda izstrādāja šīs ļoti siltās pilna garuma zeķes stacionārajām medībām, lai saglabātu jūsu kājas siltās, kad temperatūra noslīd zem 0° C.

PRIEKŠROCĪBAS

Aromāta kontrole

Merīnvilna dabiski novērš nepatīkamu aromātu veidošanos.

Pretestība pret berzi

Stiprināts papēdis un purngals labākai izturībai pret nodilumu.

Siltums

Biezā merīnvilna uztur jūsu kājas siltas pat lielā aukstumā.

Stabilitāte

Elastīga potītes un ikru daļa, lai staigājot nenošļuktu.

Lietotāja komforts

Merīnvilnas plīša cilpas ir ērtas un ļoti siltas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādos apstākļos vajadzētu valkāt garas zeķes?

Šīs zeķes ieteicamas statiskām medībām, mēreni intensīvai un ļoti regulārai lietošanai. Šīs zeķes palīdzēs saglabāt kājas siltas, it īpaši, ja esat mednieks, kas piedalās stacionārās medībās, šauj medījamos putnus vai rudenī šauj no slēpņa. Tā kā mēs visi atšķirīgi izjūtam aukstumu, mēs iesakām šīs zeķes izmantot, ja temperatūra ir zemāka par 0 °C, taču tas var atšķirties atkarībā no cilvēka.

No kāda materiāla izgatavotas šīs zeķes?

Šīs zeķes pilnībā izgatavotas adītas merīnvilnas ar lielām plīša cilpām visai pēdai. Apakšstilba un ikru daļa, kā arī pēdas priekšējā un aizmugurējā daļa ir pastiprināti ar poliamīda pavedienu, kas nodrošina lielāku izturību. Visbeidzot, visa zeķe ir elastīga, kas nodrošina lielisku atbalstu, staigājot ar visu veidu zābakiem.

Merīnvilnas priekšrocības.

Merīnvilna regulē ķermeņa temperatūru un novirza mitrumu.Tā ir mīksta un nodrošina augstu komforta līmeni.Turklāt šis materiāls dabiski mazina tādu baktēriju augšanu, kas rada sliktu aromātu.Citiem vārdiem, pēc fiziskas piepūles un stipras svīšanas merīnvilna novērš iztvaikošanu un palīdz saglabāt ķermeņa temperatūru, absorbējot lielāko daļu ķermeņa mitrumu.Tas mazina nepatīkamo vēsuma sajūtu.

Kāpēc izvēlēties zeķu izmēru, kas ir piemērots Jūsu pēdu lielumam?

Svarīgi izvēlēties zeķu izmēru, kas pieguļ pēdai, lai izvairītos no papildu krokām:ja zeķe ir pārāk liela, ap Jūsu pēdu būs pārāk daudz materiāla, un Jums nebūs ērti; ja zeķe ir pārāk maza, tā nošļuks apavu iekšpusē, kas līdz Jūsu izbraukuma beigām var radīt berzi, sāpes vai pat tulznas.

Kā mazgāt merīnvilnas zeķes.

Mēs iesakām mazgāt šīs merīnvilnas zeķes veļasmašīnā 30°, normālā ciklā, vēlams ar šķidro mazgāšanas līdzekli.Žāvējiet plakaniski, nekad nedrīkst žāvēt žāvētājā, lai tās nesarautos par vienu vai diviem izmēriem.

Zeķu garums.

ES izmēri: 35/37, 38/40, 41/43, 44/46, 47/49.

Stulma augstums: 36, 37, 38, 39, 40 cm.

sastāvs

sastāvs

Zeķes: 2.0% Elastāns, 20.0% Poliamīds, 75.0% Vilna, 3.0% Zīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai mēs varētu garantēt optimālu komfortu pat prasīgākajiem klientiem, mēs pārbaudījām šo modeli 6 stundas garās medību sesijās.

Garantija

2 Gadi