Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu medību entuziastu komanda izstrādāja šīs zeķes statiskām medībām, lai tās saglabātu jūsu kājas siltas temperatūrā no 0 līdz 10 °C.

Statiskās novērošanas dzinējmedības vai izsekošana rudenī?Lai nezaudētu koncentrēšanās spējas, jūsu kājas nedrīkst būt nosalušas.Šīs merīnvilnas zeķes palīdzēs, kamēr gaidāt medījamo dzīvnieku.

Zeķes: 1.0% Elastāns, 31.0% Poliamīds, 50.0% Vilna, 18.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Aromāta kontrole

Merīnvilna dabiski novērš nepatīkamu aromātu veidošanos.

Pretestība pret berzi

Nostiprināts purngals un papēdis labākai izturībai pret nodilumu.

Siltums

Vilna un “Thermolite” diegi notver un saglabā jūsu ķermeņa siltumu.

Stabilitāte

Elastīga potītes un ikru daļa, lai staigājot nenošļuktu.

Lietotāja komforts

Merīnvilnas plīša cilpiņas ir ērtas un siltas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādos apstākļos vajadzētu valkāt garas zeķes?

Šīs zeķes ieteicamas statiskām medībām, zemas intensitātes regulārai lietošanai.Piemēram, ja dzinējmedībās nekustīgi vērojat, šaujat putnus vai izsekojat medījamos dzīvniekus rudens laikā, zeķes palīdzēs saglabāt jūsu kājas siltas. Ņemot vērā, ka mēs katrs aukstumu sajūtam citādāk, šīs zeķes iesakām valkāt temperatūrās no 0 līdz 10 °C, bet tas var katram cilvēkam atšķirties.

No kāda materiāla izgatavotas šīs zeķes?

Šīs merīnvilnas zeķes adītas ar lielām plīša cilpām pēdas apakšā, ikru un apakšstilba daļā.Detaļas starp šīm vietām adītas ar vidējām plīša cilpām no “Thermolite” sintētiskā diega, kas saglabās jūsu kājas siltas pat mitros apstākļos.Zeķu purngals un papēdis ir pastiprināti ar poliamīda pavedienu, lai nodrošinātu lielāku nodilumizturību.Ikri, potīte un pēda ir elastīgi, lai staigājot zeķes cieši piegulētu.

Merīnvilnas priekšrocības.

Merīnvilna regulē ķermeņa temperatūru un novirza mitrumu.Tā ir mīksta un nodrošina augstu komforta līmeni.Turklāt šis materiāls dabiski mazina tādu baktēriju augšanu, kas rada sliktu aromātu.Citiem vārdiem, pēc fiziskas piepūles un stipras svīšanas merīnvilna novērš iztvaikošanu un palīdz saglabāt ķermeņa temperatūru, absorbējot lielāko daļu ķermeņa mitrumu.Tas mazina nepatīkamo vēsuma sajūtu.

Kāpēc izvēlēties zeķu izmēru, kas ir piemērots Jūsu pēdu lielumam?

Svarīgi izvēlēties zeķu izmēru, kas pieguļ pēdai, lai izvairītos no papildu krokām:ja zeķe ir pārāk liela, ap Jūsu pēdu būs pārāk daudz materiāla, un Jums nebūs ērti; ja zeķe ir pārāk maza, tā nošļuks apavu iekšpusē, kas līdz Jūsu izbraukuma beigām var radīt berzi, sāpes vai pat tulznas.

Kam paredzēts elastāns?

Šīs pilna garuma zeķes izgatavotas ar 2 % elastānu, lai labāk turētos kājās.Mēs izmantojam elastānu, jo šis materiāls palīdz zeķei pielāgoties jūsu kājai un nenošļukt.

Kā mazgāt merīnvilnas zeķes.

Mēs iesakām mazgāt šīs merīnvilnas zeķes veļasmašīnā 30°, normālā ciklā, vēlams ar šķidro mazgāšanas līdzekli.Žāvējiet plakaniski, nekad nedrīkst žāvēt žāvētājā, lai tās nesarautos par vienu vai diviem izmēriem.

Zeķu garums.

ES izmēri: 35/37, 38/40, 41/43, 44/46, 47/49.

Stulma augstums: 36, 37, 38, 39, 40 cm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai garantētu optimālu komfortu pat mūsu prasīgākajiem klientiem, mēs pārbaudījām šo modeli medību sesijās, kas ilgst no 2 līdz 6 stundām.

Garantija

2 Gadi