Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • MELNA
  • PELĒKA / HAKI
  • HAKI / PURPURA
  • HAKI / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālisti izstrādāja šīs zeķes pārgājieniem ļoti aukstā laikā. Izbaudiet sniegu ar šo silto, tehnisko modeli.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Asimetrisks modelis (kreisās un labās kājas zeķe) labākai atbilstībai.

Samazināta berze

Adītais materiāls samazina berzi pēdas daļā un pie papēža.

Pretestība pret berzi

Poliamīda auduma pastiprinājums, kas samazina berzi un palielina stabilitāti

Siltums

Merīnvilnas iekšējā pēdiņa ar frotē audumu.

Lietotāja komforts

Frotē adījums pēdu daļā ērtākai piegulšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vilnas īpašības

Pateicoties to smalkajai struktūrai un neregulārajai, slāņveida virsmai, kas ļauj uzkrāt daudz gaisa un caur kuru var izdalīties ūdens tvaiki, vilnai piemīt unikālas īpašības mitruma pārvaldības un siltuma regulēšanas ziņā. Tā spēja uzkrāt un izdalīt mitrumu, kā arī aizsargājošais efekts padara to izolējošu un ērtu materiālu, kas ir labi piemērots pārgājienu zeķēm.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Lai apģērbtos atbilstoši ziemas apstākļiem, mēs iesakām ievērot tālāk sniegtos norādījumus. Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu).

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Iepakojumā 2 pāri

Šis modelis tiek pārdots iepakojumos ar diviem vienādas krāsas zeķu pāriem.

Pārgājiena zeķu pareiza izvēle

To papildu kvalitāti nodrošina elastāns, kas ir izmantots visās zeķēs un kura dēļ zeķes piekļaujas pēdai un paliek tā nemainīgi valkāšanas laikā. Tā kā mums katram ir dažāda garuma, platuma un apjoma pēdas, mēs iesakām zeķes piemērīt veikalā pirms iegādes un pēc tam pārbaudiet tās pirms došanās garā pārgājienā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms produktu uzglabāšanas rūpīgi izžāvējiet tos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.

Garantija

2 Gadi